Alles was netjes

Alles was netjes, behalve de handleiding. Daar klopte erg weinig van en erg onduidelijk.

Mooie kast.

Product is netjes en op tijd verzonden. Vond de montage handleiding echter wat sumier. Vooral voor een ouder persoon erg onduidelijk. Ook bepaalde montage onderdelen vond ik van slechte kwaliteit. Hierin is wel enige verbetering wenselijk.

Handleiding geschreven door kinderen...

Handleiding geschreven door kinderen van 2 jaar

Het bed ligt heel goed

Het bed ligt heel goed. Juist bij de levering waren er wat problemen en waren de bezorgers totaal niet vriendelijk.

Leuk kastje voor een leuke prijs

Leuk kastje voor een leuke prijs, en snel geleverd

De kleding kast is super maar..... het...

De kleding kast is super maar het monteren een hel. De kastelen zitten niet per pakket voor montage maar in verschillende dozen dus je moet bij het monteren meerdere dozen open maken en dan zelf uitpuzzelen of je het goeie deel heb

Beste mevrouw/meneer,

Nadat de leverancier van de door ons bestelde meubel een fout in de verzending had gemaakt, werd er maar 2 dozen ipv 3 geleverd. Het contact met de leverancier verliep zeer stroef maar het contact met de bezorger gelukkig zeer prettig en behulpzaam.

Vlugge levering, zeer tevreden

Vlugge levering, vriendelijke werkmannen. Moest twee straten verder geleverd worden (wat onze fout was) en zonder probleem hebben ze dit naar daar gebracht. Prijs kwaliteit is zeer goed.

Leuke stoel voor een mooie prijs

Leuke stoel gekocht voor een mooie prijs en ik kon de stoel meteen meenemen. Aardige verkopers die een handje helpen om de stoel in de auto te krijgen

Goed product prijs/kwaliteit.

Goed product prijs/kwaliteit. Correcte en tijdige levering. Duidelijke handleiding en gebruiksaanwijzing.

Hele snelle en nette levering.

Hele snelle en nette levering. Ben erg tevreden over de kasten.

De kast paste niet helemaal vooral de...

De kast paste niet helemaal vooral de laden eentje was veel kleiner dan de andere 2 laden kast deuren zijn scheef en niet goed af te stellen dit product is geen aanrader helaas.

Heb al mijn woonkamer meubels hier...

Heb al mijn woonkamer meubels hier besteld! De handleiding is ingewikkeld maar de producten zijn echt geweldig goed! erg blij mee.

Super snelle levering meubels...

Super snelle levering meubels spotgoedkoop en zeer goede kwaliteit!

Fijne en overzichtelijke site

Fijne en overzichtelijke site. Makkelijk bestellen. Bezorging uitstekend,vriendelijk en op tijd

Goede prijs kwaliteit verhouding

Inmiddels vaker meubels bij Meubella gekocht .Heel tevreden over prijs kwaliteit verhouding, alsook de mogelijkheid om de leveringsdatum zelf te kiezen. Verder goede ervaring met de snelle levering

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering

Klasse!

Super snelle levering, ik miste een onderdeel van de kast, gemaild met service, het onderdeel werd binnen een paar dagen kosteloos opgestuurd!

Snelle bezorging/goede prijs-kwaliteit

Snelle bezorging, goede prijs/kwaliteit. Ben er blij mee!

Snelle bezorging,fijne bezorger en een...

Snelle bezorging,fijne bezorger en een super kast!!!

Snelle levering en producten voldoen...

Snelle levering en producten voldoen aan verwachten

Voor een goede prijs een mooie kast...

Voor een goede prijs een mooie kast kunnen kopen beter als bij de ikea. Zat keurig verpak en werd ook kosteloos verzonden.

Top ervaring en goede kwaliteit meubels

Producten van goede kwaliteit en geweldige klantenservice. Erg snel en goed geholpen!

Goede prijs kwaliteit vere

Materiaal is snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Duidelijke gebruiksaanwijzing. Wij zijn blij met het dressoir en tv kast. Jammer dat ze geen hoogglans ladekast hebben.

Komt afspraken correct na en op tijd

Komt afspraken correct na en op tijd. Service uitstekend, alle lof!!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot