Moest snel een nieuw bed hebben voor...

Moest snel een nieuw bed hebben voor een minimale prijs. Tja, dan zelf maar een paar gaatjes boren voor de poten. De verdere montage was uiterst eenvoudig. Uiteindelijk een stabiel en leuk uitziend bed voor minder dan 200 euro. Ik ben tevreden! (Potentieel nadeel: het bed is zon 20 cm lager dan een gemiddeld bed: wellicht niet handig voor ouderen. Heb er zelf geen last van.) De bezorging was snel en je wordt goed geinformeerd over de bezorgtijd.

Snelle levering top kwaliteit

Snelle levering Heel aardige chauffeur Kwaliteit top!!!

Slechte instructie

Slechte, ingewikkelde instructie, handleiding verbeteren, geen extra planken in pakket doen die niet nodig zijn. Montage van deur scharnieren zeer slecht beschreven. En zet niet in de handleiding dat de duur van het in elkaar zetten 50 min duurt, wij hebben er 3 1/2 uur over gedaan!

Mooi dressoir met heldere tekening om dit meubel in elkaar te zetten. Een dag na de bestelling op de afgesproken tijd geleverd. Na een fout (door ons gemaakt) gratis nieuw onderdeel vd kast ontvangen. Super service. Meubella is een aanrader

Queen kast

Ik heb de Queen kast besteld via Meubella en het kwam de volgende dag al binnen. Je word goed op de hoogte gehouden van de levering en de kast ziet er nog mooier uit in het echt! Duidelijke handleiding en alles was compleet. Ook contact gehad met de klantenservice want er was wat mis gegaan met mijn adres, werd snel opgepakt en direct aangepast. Ik ben tevreden en zou zeker nogmaals bestellen!

Fantastisch ervaring

Fantastisch ervaring

Ik ben heel erg tevreden met jullie!

Ik ben heel erg tevreden met jullie!

Super mooie bed voor goeie prijs

Super mooie bed voor goeie prijs. Bestel er al 2de keer en zal nog meer bestellen!

Snelle levering, goede prijs/ kwaliteit

zeer tevreden over de kwalliteid

om dat ik wat bestel wat ik wil hebben

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service, mooi meubel!

Mooie eettafel

De tafel is mooier dan ik dacht. Stevig en mooi compact. Fijne bezorging. Ik had ook een retour van diezelfde aankoop en deze werd snel en netjes afgehandeld. Bedankt Meubella. Groet van een blije klant.

Kast Kledingkast Lisbon 2

Kast Kledingkast Lisbon 2 - Eiken - 250 cm gekocht. Kast kost meer dan 700 euro. Voor dat geld verwacht ik meer kwaliteit. Deuren glijen gemakkelijk de reling uit en de latjes op de deuren laten na aantal weken los. Verder is de kast wel netjes op tijd geleverd en de handleiding goed te begrijpen.

Mooie kast......wel moeilijk om...

Mooie kast......wel moeilijk om inelkaar te zetten.maar alles compleet

Nauwkeurig, snel en opdagen.

Nauwkeurig, op tijd zoals gesproken geholpen ook een product van mij bestelling die niet helemaal aan mij wensen is geweest. De klacht is heel snel opgepakt en opgelost. Ik ben heel tevreden en zou ik zeker Meubella aan andere aanraden!

Kon minder

Levering was snel en volgens afspraak, klantenservice goed bereikbaar. Enige nadeel is dat het bed 3 dagen later 100 euro goedkoper was.

Tres satisfaite

Livraison rapide, qualite du dressing top tout est nikel rien a dire ! Je les conseil

Leuke tv wandkast gekocht.

Leuke tv wandkast gekocht. En het is degelijk materiaal met goede handleidingen die je kan volgen om je meubel goed in elkaar te krijgen

Tevreden

Super vlotter levering, goede beschrijving. Meubel voldoet aan alle verwachtingen. Hangt super strak aan de muur.

Snelle levering, goede aflevering, zou zo daar weer wat bestellen

Super goed

Super goed. Precies op tijd

snelle service en heel erg tevreden met mijn monet bank

snelle service en heel erg tevreden met de monet bank eerst om een kleurstaal gevraagd netjes binnen gekomen binnen paar dagen, supergoed ingepakt! met veel twijfel toch besteld op een woensdag en donderdag al binnen,, top service en super blij met mijn aankoop

Meuble Ashley tv

Je suis tres contente de ma commande mon meuble est juste parfait

Erg fijn en mooi bed gekocht

Erg fijn en mooi bed gekocht. Snel geleverd. Erg blij mee.

Duur product ontzettend slechte...

Duur product ontzettend slechte kwaliteit. Nooit meer! De kast valt na enkele maanden al uit elkaar. Pure ellende!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot