Top service !

Top service !! Zeeer tevreden en zal iedereen aanraden

Mooi meubel

Mooi meubel, gemakkelijk te monteren, vlotte levering,

Beste

Beste Ik had bepaalde meubels besteld en betaald maar bij levering bleek de gehele bestelling niet compleet te zijn er ontbrak een meubelstuk reden uitverkocht Mijn geld voor dit meubelstuk is teruggestort zonder een melding ik heb een tijdje moeten zoeken vanwaar het geld kwam wel straf .... Ik heb nu wel de melding gekregen dat ik het ontbrekende meubelstuk opnieuw kan bestellen en ong 6 w moet wachten dus wat kan ik doen wachten zeker en hopen dat het toch nog goedkomt hier zijn toch volledig ingebreke gebleven ...

Ik heb een perfecte service ervaren.

Ik heb een perfecte service ervaren. En de meubels komen snel Retour proces is ideaal ze halen het op Zou er altijd bestellen als er iets tussen zit Fijne klantenservice

Mooie meubels snelle levering

Mooie meubels snelle levering

Bezorging is zeer slecht als je in...

Bezorging is zeer slecht als je in Belgie woont zou ik ergens anders een bank zoeken want ze weigeren je bank naar boven te tillen. Bank is ook niet van de beste kwaliteit

Bestellen is gemakkelijk

Bestellen is gemakkelijk , snelle levering indien voorraadig maar het is wel jammer dat je niet kan proef zitten. Enige minpunt was de bevestiging van de pootjes, niets is voorgeboord dus veel werk tijdens het in elkaar zetten.

Quick delivery

Quick delivery. Very nice closet!

Goede communicatie

Goede communicatie, snelle levering

Super leuke online webwinkel

Meubella was toen het nog niet zo bekend was mijn lievelings online webwinkel! Leuke spullen voor weinig geld,goeie kwaliteit en een super snelle levering! Helaas door die hele toestand in de wereld,zijn de prijzen enorm gestegen vind ik zelf! Heb er een hoekbank gekocht,bedden,matrassen,lamp, plankjes,tv meubel! Alles is goed en zelfs als je het hebt gedemonteerd blijft het bij het in elkaar zetten weer super netjes!

Goede service kwaliteit

Mooie kasten Goede service en kwaliteit Blij met de aankoop

Zeer netjes af geleverd

Zeer netjes af geleverd en zelf niet veel hoeven te doen , heren waren heel behulpzaam . wat mij betreft een dikke tien

Top service!

De artikelen kwamen snel binnen. Wij hadden een verkeerd gaatje geschroefd in een deurtje aan de buitenkant. Contact gehad met de klantenservice en die reageert adequaat en oplossingsgericht! Top service.

Had zelf een deur beschadigd door de...

Had zelf een deur beschadigd door de verkeerde schroeven te gebruiken, gebeld nieuwe deur kosteloos toegezonden. Meubella en haar team fantastische service bedankt!

Prettige site

Mooie producten tegen een scherpe prijs. Bezorging zeer goed geregeld

Ik had een kledingkast en twee...

Ik had een kledingkast en twee nachtkastjes besteld, maar de kledingkast werd niet geleverd

This time all was well, the team brought the heavy closet into the house. nothing damaged, everything complete. Super, thank you.

Dat alles netjes was bezorgt en goede...

Dat alles netjes was bezorgt en goede kwaliteit

Goed en bruikbaar product.

Logistiek was alles in orde, i.c. datums, verpakking, aflevering. Ook de be- en afhandeling van een (klein) defect aan het product naar behoren opgelost. De laatste handeling van de handleiding, t.w. in ons geval het inhangen van de laden, mag wel wat duidelijker en uitgebreider. Voor 1 persoon is dat n.l. niet te doen en zelfs 2 personen moeten omzichtig tewerk gaan.

Very good

Very pleassant way of doing online EU orders, quick and very kind personel.

Mijn hele woonkamer staat vol met...

Mijn hele woonkamer staat vol met spullen van Meubella en deze vitrinekast is ook weer een parel. Tot de volgende keer.

Waar voor je geld

Waar voor je geld, hele fijne bank! Mooie kwaliteit!

Good quality and design with fast and accurate delivery

Modern design and worthy quality

Geweldig goede meubels en heel mooi

Geweldig goede meubels en heel mooi. Snel bezorgd. Supergoeie service Echt een aanrader om daar te bestellen

Zeer goede en snelle levering

Zeer goede en snelle levering