Levering kledingkast

Bezorger was een beetje ongeduldig eer de deur van t beschermde woning open ging maar legde telefonisch contact met mij wat erg vriendelijk was zodat ik hem kon uitleggen even geduld te hebben, wordt nl eerst gecontroleerd wat er bezorgd wordt, na bestelling geplaatst te hebben de 2de dag al geleverd.t enige min puntje er zit v een kras aan de binnenkant van de kledingkast! Verder erg te spreken en zal dit zeker met mensen delen en zelf zonodig weer bij hun bestellen. Een dikke 9

Mooie kast, snelle levering

Mooie kast besteld die overeenkwam met de afbeeldingen op de site. Levering was snel en communicatie hierover duidelijk.

Wat er mis ging

Wat er mis ging? Stoffig en beschadigd uit de verpakking. De moeite van het in elkaar zetten niet waard.

Snelle levering, prima product voor het geld.

Snel geleverd na onze bestelling

Snel geleverd na onze bestelling. Alles was goed verpakt zonder beschadigingen. We zijn zeer tevreden met onze mooie eettafel.

Wardrobe

One package from my purchase was lost and only arrived after a few days. I also think that the price is inadequate to the quality, not to mention the instruction manual, which is completely illegible.

Geweldig!

Snelle gratis levering en super goede service wat betreft het retourneren! Snelle reactie via mail als je vragen hebt. G

Snelle , goede.levering.

Snelle levering en de bank zit top.

Jammer dit

Ik wacht al 13 weken levertijd was 12-14 weken op mijn eettafel nu krijg ik mail dat ik 4-6 weken nog langer moet wachten

Precies geleverd op de door ons...

Precies geleverd op de door ons aangegeven dag. Goede beschrijving van de instructie en goede kwaliteit van het materiaal. Zeer tevreden

Mooi materiaal

,2 verschillende kasten. Mooi materiaal. Kast 1 super goed. Kast 2. Niet alle materialen correct, bouwtekening niet helemaal juist. Vreemd, 4 delen achterwacht in 3 delen kast....

Goede prijs

Goede prijs - kwaliteit verhouding Vlotte levering

Goede communicatie over prompte...

Goede communicatie over prompte levering . Mooi product

Snelle levering. Er ontbraken wel 4 schroeven. Heb contact met ze opgenomen. Ze hebben heel snel gereageerd en 2 dagen later had ik de ontbrekende delen al.

Goed product

Goed product, goede prijs en goede levering!

Betonlook

We hebben betonlook besteld echt een aanrader super tv kastje en salon tafel . En ik bestel strax veel meer bij jullie

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

Televisie meubel besteld en vlot...

Televisie meubel besteld en vlot geleverd. Zeer tevreden en fijne reacties gehad op het mooie meubel.

Fijn

Van alles goed op de hoogte gebleven en goede kwaliteit.

Ben heel tevreden van de materiaal en...

Ben heel tevreden van de materiaal en staat heel mooi.wel wat moeilijk om in elkaar te zetten.pakt toch een tijdje in beslag.

Geleverd op t moment zoals beloofd

Geleverd op t moment zoals beloofd. Product zoals omschreven en van goede en stevige kwaliteit, met duidelijke instructies.

erg erg goede kwaliteit

Heel goed erg erg goede kwaliteit klantenservice is echt erg goed op tijden

slechte serivce

slechte serivce meubels besteld maar na 1 week wacht ik er nog op, heb ze dan maar getrackt staat er bij bezorging dat ik niet thuis was, hallo als jullie mijn bel niet vinden die gwn aan de deur hangt dan is dat jullie probleem mailtje gestuurd en daar krijgen we dan ook geen reactie op, NOOIT HIER KOPEN ga naar Ikea

zeer onsympathieke service

zeer onsympathieke service

achat de lit

service top et mon lit nickel et les leds fonctionnent.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot