2 weken geleden een tv meubel besteld...

2 weken geleden een tv meubel besteld die zou morgen bezorgd worden. Ik vroeg nog via WhatsApp aan Meubella of dit nog steeds morgen geleverd wordt. Ze zeiden: ja track en trace komt eraan. Uur later krijg ik de track en trace code: wordt morgen geleverd. Lees; 17:02 krijg ik een e-mail van Meubella; blijkt dat uw meubel toch niet op voorraad is dus we kunnen niet leveren. Ik probeer de klantenservice direct te bereiken. Wat blijkt? 17:00 zijn ze dicht. HOE kunnen jullie een track & trace code sturen als de hele meubel niet op voorraad is. WAAROM wordt ik daar niet eerder over geinformeerd?? Ik kan jullie nu ook pas na het weekend weer bereiken. * Klantenservice heeft het vandaag netjes opgelost.

Perfecte afhandeling van mijn...

Perfecte afhandeling van mijn bestelling.

Prijs en kwaliteit is goed in...

Prijs en kwaliteit is goed in verhouding. Mooi meubel en service en levering zijn keurig netjes !

het bedrijf heeft alles goed gedaan...

het bedrijf heeft alles goed gedaan kunnen veel bedrijven van leren de bezorging ging vlot en het retour zenden ook ben zeer tevreden

Kast is net zo mooi als beschreven,is...

Kast is net zo mooi als beschreven,is dezelfde dag in elkaar gezet Echt een aanrader en een tevreden klant

Prima Snel geleverd Duidelijke omschrijving Prima bedrijf

Afgelopen week een TV-meubel besteld

Afgelopen week een TV-meubel besteld, de volgende dag al geleverd. Helaas bleek de kleur niet zoals we hadden verwacht. Uitmuntend geholpen door Mirre van klantencontact. Na enig overleg besloten om te retourneren. Ook dit werd weer keurig afgehandeld. Petje af.....hier kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen.

Nice cupboard

Nice cupboard, quick and easy order and delivery. Does take some time to assemble.

Correcte levering met nauwkeurige track...

Correcte levering met nauwkeurige track and trace. Ik ben zeer tevreden over de aangekocht kast: de onderdelen waren genummerd en het was een duidelijke handleiding dus het was fijn om deze te monteren!

Levering kledingkast

Bezorger was een beetje ongeduldig eer de deur van t beschermde woning open ging maar legde telefonisch contact met mij wat erg vriendelijk was zodat ik hem kon uitleggen even geduld te hebben, wordt nl eerst gecontroleerd wat er bezorgd wordt, na bestelling geplaatst te hebben de 2de dag al geleverd.t enige min puntje er zit v een kras aan de binnenkant van de kledingkast! Verder erg te spreken en zal dit zeker met mensen delen en zelf zonodig weer bij hun bestellen. Een dikke 9

Mooie kast, snelle levering

Mooie kast besteld die overeenkwam met de afbeeldingen op de site. Levering was snel en communicatie hierover duidelijk.

Wat er mis ging

Wat er mis ging? Stoffig en beschadigd uit de verpakking. De moeite van het in elkaar zetten niet waard.

Snelle levering, prima product voor het geld.

Snel geleverd na onze bestelling

Snel geleverd na onze bestelling. Alles was goed verpakt zonder beschadigingen. We zijn zeer tevreden met onze mooie eettafel.

Wardrobe

One package from my purchase was lost and only arrived after a few days. I also think that the price is inadequate to the quality, not to mention the instruction manual, which is completely illegible.

Geweldig!

Snelle gratis levering en super goede service wat betreft het retourneren! Snelle reactie via mail als je vragen hebt. G

Snelle , goede.levering.

Snelle levering en de bank zit top.

Jammer dit

Ik wacht al 13 weken levertijd was 12-14 weken op mijn eettafel nu krijg ik mail dat ik 4-6 weken nog langer moet wachten

Precies geleverd op de door ons...

Precies geleverd op de door ons aangegeven dag. Goede beschrijving van de instructie en goede kwaliteit van het materiaal. Zeer tevreden

Mooi materiaal

,2 verschillende kasten. Mooi materiaal. Kast 1 super goed. Kast 2. Niet alle materialen correct, bouwtekening niet helemaal juist. Vreemd, 4 delen achterwacht in 3 delen kast....

Goede prijs

Goede prijs - kwaliteit verhouding Vlotte levering

Goede communicatie over prompte...

Goede communicatie over prompte levering . Mooi product

Snelle levering. Er ontbraken wel 4 schroeven. Heb contact met ze opgenomen. Ze hebben heel snel gereageerd en 2 dagen later had ik de ontbrekende delen al.

Goed product

Goed product, goede prijs en goede levering!

Betonlook

We hebben betonlook besteld echt een aanrader super tv kastje en salon tafel . En ik bestel strax veel meer bij jullie

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot