In time, good shape

Everything comes in time and it was in good shape and looks nice. Its important to note that its quality is not exceedingly high but rather comparable to that of IKEA, for instance. The balance between its price and quality is quite favorable.

Leuke kast

Leuke kast, snelle levering, gebruiksaanwijzing goed te lezen en gemakkelijk in elkaar te zetten voor iemand die er verstand van heeft. Dat had ik niet maar mijn schoonzoon wel. En ik vind het een hele leuke kast, precies wat ik er van verwachte. De aflevering was ook prima en hij bracht hem waar ik het pak graag wilde hebben en vriendelijk is ook belangrijk

Zending beschadigd

Toen de kast aankwam. was de doos en inhoud beschadigd. Meteen alles retour 2 dagen later al een nieuwe kast super service!

Alles is goed goed gegaan.

Alles is goed gegaan.

Super fijne winkel jaren geleden al bij...

Super fijne winkel jaren geleden al bij besteld, ze zijn correct en de klantendienst is uitmuntent

boven verwachting een geweldige...

boven verwachting een geweldige oplossing en wordt er gewoon een nieuw tafelblad besteld.

Fijne en snelle levering

Fijne en snelle levering. Mijn dochter is erg blij met haar bed

Meubella hanteert het Ikea concept

Meubella hanteert het Ikea concept, maar dan met mooiere designs en vaak ook betere prijzen. Gezien we het dressoir zelf in elkaar moesten zetten, leverde dit dan ook de gebruikelijke frustraties op. Gelukkig was de klantenservice enorm goed en zijn we goed geholpen waardoor het uiteindelijk wel is gelukt om de dressoirs in elkaar te zetten. Wij zijn enorm tevreden en van plan om binnenkort weer wat bestellingen te doen bij Meubella.

Ik had niet verwacht dat de kwaliteit...

Ik had niet verwacht dat de kwaliteit zo goed zou zijn voor deze prijs! Heel erg blij met mijn product.

Mooie kast en gemakkelijk in elkaar te...dat

Mooie kast en gemakkelijk in elkaar te zetten. Wel twee kleine schoonheidsfoutjes. Twee minieme laagjes lak die er af waren. Maar met tipex of een streekje witte verf kan ik dit verhelpen. De deuren maken wel geluid en dat had ik niet met een vorige kast. Maar ik ga er vanuit dat dit geen schade oplevert voor de kast. Mocht dit wel zo zijn dan zal ik ik dit zeker melden. Maar vooralsnog ben ik tevreden!

Let op acties zijn geen acties

Let op acties zijn geen acties. Voorbeeld, tijdje geleden 3 wandpanelen voor euro59.95 nu een actie.....1 wandpaneel voor euro29.95

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, Duidelijke uitleg over wat te doen om te voorkomen dat je het toch niet eens bent over de kleur, dus eerst 1 plank eruit halen en anders retourneren. Nadeel was dat er meerdere beschadigingen aan de kast zaten.

Perfect in orde

Perfect in orde

Snelle levering, stevige kast! Erg blij mee.

Netjes en op tijd geleverd.

Netjes en op tijd geleverd. Makkelijk om het meubel te assembleren

Perfecte aflevering en aftersales service vanRandy

Goede gebruiksaanwijzing en latere afhandeling van een klein probleempje.

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd. Geen klachten. Prima!

Snelle levering en alles netjes...

Snelle levering en alles netjes afgeleverd mooi kast

Stevige kledingkast

Stevige kledingkast. Duidelijke instructie om het in elkaar te zetten. Ik beveel dit product aan.

Goed product en levering

Goed product en levering

Alles was goed.mooie bank

Alles was goed.mooie bank

Mooie kast

Mooie kast. Goede omschrijving voor in elkaar zetten en alles compleet.

Goede en betrouwbare service

Goede en betrouwbare service. Erg grote kast besteld. Kwam netjes geleverd. Van te voren ben ik netjes gebeld en de vriendelijke bezorgers hebben het in de woonkamer gelegd.

Perfecte klantenservice

Bij contact met e mail binnen het uur een mailtje terug met reactie en oplossing. Perfecte klantenservice . Bedankt

Het wort snel geleverd binne 2 daagen...

Het wort snel geleverd binne 2 daagen dat is snel

Herder Pasmansdreef 5