Mooi meubel goed verpakt en makkelijk...

Mooi meubel goed verpakt en makkelijk zelf in elkaar te zetten

Netjes op de hoogte gehouden voor...

Netjes op de hoogte gehouden voor levering. Eerst verkeerde besteld . Makelijk kunnen veranderen

Keurige levering

De garderobekast Luxor werd keurig op de afgesproken dag afgeleverd. De kast was redelijk eenvoudig te monteren. De montage-instructies zouden nog iets duidelijker kunnen.

levering op de afgesproken datum ...

levering op de afgesproken datum kwaltiteit prijs

Top kwaliteit snelle service

Top kwaliteit snelle service

Meubella! Toppertjes!

Website is heel duidelijk en van de levering wordt je heel goed op de hoogte gehouden. Je ontvangt een tijdsvak van twee uur en je wordt nog een x gebeld als ze eraan komen. Dan staan er ontzettende aardige bezorgers voor je deur, heel vriendelijk! Dan maak je de pakketten open en is alles genummerd + een zeer duidelijke gebruiksaanwijzing. Super leuk!

Mooie meubels van prima kwaliteit en een mooie prijs.

Juiste weergave van de meubels op de fotos, zeer snelle levering, goed in elkaar te zetten met duidelijke beschrijving, meubels zijn van prima kwaliteit en in verhouding met de prijzen.

Levering prima en produkt zoals op foto

Levering prima en produkt zoals op foto

Toppie

Super tot over de drempel en met de lift

Schade

Bank geleverd en hierbij 2 deuren beschadigd. Ondertussen al 2 maand bezig om deze schade te verhalen, maar er gebeurt weinig. Update; Ondertussen 3 maand verder en nog steeds geen resultaat. Telefonisch word gewoon opgehangen en totaal geen enkel respect getoond. Word van het kastje naar de muur gestuurd.

Zeer netjes

Zeer netjes. Snel geleverd. Bezorgens waren ook super vriendelijke en snelle survice niks verkeerds op aan te merken

Ore te bezorging

Zeer vriendelijke mannen. Correct bezorgd. Bestel snel weer

Tevreden over de afhandeling en de...

Tevreden over de afhandeling en de levering. Eens de kast in mekaar gekregen was, ook tevreden over het product. We deden er met twee (en we zijn best handig) wel 4 uur over om via de handleiding de wandkast in mekaar te krijgen met de talrijke vijzen en bouten in alle maten en soorten. Als ik dan vergelijk met de oude kast die we wegdeden die met twaalf bouten in mekaar stak en simpel terug uiteen te halen was en weer in mekaar te steken zonder handleiding.

Snelle levering, goed verpakt en duidelijke handleiding

Dressoir Baron eiken grijs besteld...

Dressoir Baron eiken grijs besteld online, ging vrij makkelijk en kon ook de bezorgdatum aanpassen. Levering ging vrij vlot, geen gedoe dat je weken moet wachten. Je wordt up to date gehouden via mail wanneer je bestelde artikel bezorgt wordt. Bezorddienst ook top , je weet welke tijdblok je artikel geleverd wordt en bellen kort daarvoor dat ze binnen enkele minuten voor de deur staan. Uiteraard was de dressoir Baron makkelijk in mekaar te zetten en voldeed aan mijn verwachting, 1 klein minpuntje 1 handgreep van kastdeurtje konden we niet recht monteren omdat de voorgeboorde gaatjes niet echt recht zaten.

Enorm goede bureau en mooi van kwaliteit

Enorm goede bureau en mooi van kwaliteit

De juiste afmeting

De juiste afmeting, de juiste kleur, goede kwaliteit

Vlotte service

Vlotte service. Heldere communicatie. Hele vriendelijke mannen bij de levering van de meubelen.

Mooie kledingkast

Mooie kleding kast gekocht maar in mekaar zetten drama. Sommige stukken kun je heel slecht herkennen aan de foto. Alles zit doormekaar qua schroeven en dingen. Ben er 3 avonden mee bezig geweest.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit. Ontbrekende wand verbinding. Rommel! Veel te duur voor wat je krijgt!

Top producten

Je kan makkelijk iets bestellen en je gewenste datum doorgeven ,aflevering verloopt goed producten erg mooi

Snelle levering, alles compleet, gemakkelijk in elkaar te zetten en goede communicatie

Snelle levering! Alleen kwamen we bij het monteren van de dressoir (primavera) tot de constatering dat er 2 essentiele vijzen ontbraken. Verder zijn de kasten van zeer goede kwaliteit. Ben een tevreden klant!

Levering is correct

Levering is correct. Meubels zijn niet van goede kwaliteit en moeilijk in elkaar te zetten.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit, ziet er niet uit zoals op de fotos. Laat kwam al kapot aan.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot