Het artikel is mooi en vooral een goede...

Het artikel is mooi en vooral een goede prijs

Speels TV meubel. Gemakkelijk kunnen bestellen op tijd...

Gemakkelijk kunnen bestellen op tijd geleverd en leuk om te assambleren, hangt mooi aan de muur, alles is eigenlijk feilloos gegaan.

Super tevreden !!

Voor de tweede keer Ozzy tv meubel en boekenkast besteld, snelle levering goede kwaliteit eenvoudig te monteren kortom helemaal TOP !!!

Satisfied over the price-quality.

Satisfied over the price-quality. Beautiful item delivered as planned.

Fast delivery

Fast delivery

Bij het zelfmonteren kom je erachter...

Bij het zelfmonteren kom je erachter dat niks is voorgeboord, of staat aangegeven wat voor of achterkant, onder of bovenkant....ook schroefjes precies afgeteld ( wij helaas 1 tekort) ... bij mij heeft n ervaren timmerman de kast in elkaar gezet....ruim 5 uur bezig geweest.... dus echt niet de 1,5 uur die beschreven wordt

Heel netjes verpakt

Ik ben zeer te vreden hoe het verpakt is. En netjes geleverd.

besteld en tijdig ontvangen

besteld en tijdig ontvangen. netjes afgeleverd tot de 4e verdieping.

Some pieces had stains which were...

Some pieces had stains which were impossible to clean. The stains are visible. I would expect a better quality/control review before delivering the goods.

Site clair et livraison ultra rapide

Site clair et livraison ultra rapide et soigneuse. Ce n est pas notre premier meuble acheter sur meubella.nl et nous sommes tjs ravis de la rapidite de livraison. La qualite est correcte pour le prix. Le site est a conseiller et recommander.

I love the product I can really...

I love the product I can really recommend it

Heel mooie bed

Heel mooie bed. Alleen is wat te laag. Dus moest 2 matras op de bed

Het nachtkastje werd netjes afgeleverd met alle bijbehorende spullen. Het zou fijn zijn als er wat duidelijker op de handleiding aan wordt gegeven waar de pootjes gemonteerd moeten worden.

Correcte en snelle bestelling

Correcte en snelle bestelling! Mooie kwaliteit!

Afspraken nagekomen

Afspraken nagekomen. Keurige levering op afgesproken dag. Er bleek een onderdeel beschadigd. Binnen een week een nieuwe geleverd gekregen. Echt top!

Goed en mooi

Goed en mooi. Dankje

Snelle levering, volgende dag in huis. De handleidingen van de producten waren wat onduidelijk maar alles binnen enkele uren netjes in elkaar gekregen. Dressoir en kastje zien er mooier uit als verwacht.

Fijne bank

Klantenservice geeft snel een antwoord op je vraag via mail. Onze bank is op de juiste datum geleverd, er is netjes 30 min van te voren gebeld dat zij onderweg waren naar mijn adres. Aardige bezorgers, netjes de bank binnen gebracht.

Hoekbank santana

Hoekbank santana. Zitdiepte zou 57cm zijn. Is maar 54 cm. Poten zelf monteren. Zeggen er niet bij dat je gaten op gevoel zelf moet boren door het stof heen. Waardoor je als je pech hebt, het stof ook nog kapot trekt met het boor. En onderhoud dat op bijgeleverde beschrijving staat is echt wel meer. Leer ( stof ) kan gaan pillen.

Altijd goed

Altijd goed, netjes en op tijd geleverd.

redelijk bureau

Onlangs een hoekbureau aangeschaft via meubella. Het is een redelijk stevig bureau, maar wel wat aan de hoge kant qua prijs. Ik zie het niet terug in de kwaliteit van de materialen. Verder op zich een prima bureau.

De bezorging is goed

De bezorging is goed. De handleiding om de meubels in elkaar te zetten kan beter. En het zou goed zijn als alle gaatjes voor geboord zouden zijn en niet de helft.

Goed geholpen en snel

Goed geholpen en snel

Snelle levering, goede service, aardig personeel

Stipt op tijd, behulpzaam, netjes verpakt. Gewoon een goede service

Ik ben erg blij met de tv kast Fancy.

Ik ben erg blij met de tv kast Fancy.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot