Slechte kwaliteit kwa prijs verhouding

Slechte kwaliteit kwa prijs verhouding. Ikea is nog beter.. super onbeschofte telefoniste, uiteindelijk na lang zeuren mocht ik ze terug sturen! Ze zeggen dat als je het in elkaar zet je het niet meer terug mag sturen wat natuurlijk onzin is, want je kan pas zien hoe slechte kwaliteit het is als je het in elkaar hebt gezet. Je kan het niet zien als het in de doos zit.. ik koop hier nooit meer wat, ben blij dat ik me geld terug heb gehad! Dus mensen wees gewaarschuwd !

Perfect ********

Perfect ********

Mooie kast voor een leuk prijsje

Mooie kast. Goede richtlijnen voor aankomst. Leuke prijs.

Duidelijk en correct in de...

Duidelijk en correct in de berichtgeving. Klantenservice vriendelijk en behulpzaam. Bezorging volgens afspraak. Alle lof.

De kasten zijn heel mooi en zien er ook...

De kasten zijn heel mooi en zien er ook echt zo uit als op de fotos. Het in elkaar zetten ging heel soepel met een goede beschrijving erbij. Sommige stappen waren niet uitgeschreven maar die had je dan al uitgevoerd in eerdere stappen, dus met logisch nadenken krijg je de kasten goed in elkaar! Heel erg tevreden ermee.

De service is erg goed en op tijd...

De service is erg goed en op tijd geleverd, wij zijn tevreden met de aankoop

Prima service van de courier. De banken zijn in goede conditie met een kleine beschadiging . Ik heb die zelf gemaakt. Op tijd ingeleverd

Good service

Good service

Tevreden klant

Tv meubel gekocht bij Meubella erg mooi wel even de tijd nemen om in elkaar te zetten maar een super mooi resultaat Ik ben gebeld en gemaild hoe laat het pakket geleverd werd Goede service dus ik ben zeer tevreden

Lekker snelle levering en een prima...

Lekker snelle levering en een prima prijs kwaliteit verhouding. Misschien de handleiding iets duidelijker maken voor de zijplanken maar ook als je hem uit elkaar haalt en dat wijzigt dan zit het weer prima in elkaar

x

x

Super service en snelle levering

Super service en snelle levering! erg blij met mijn aankoop.

Vlotte service

Vlotte service

Levering

Ik ben zeer tevreden over jullie.Alleen de laatste bezorging duurde 1 week voordat post.nl het bij ons afleverde.

Zeer goed product en snel verzenden

Zeer goed en snel

kwaliteit

kwalitatief stevig spul, goede levering.

Top bedrijf!

Ze brengen je producten dus echt tot over de drempel. Ze doen dus niet misselijk over extra kosten in rekening brengen omdat je op een verdieping woont. En de meubels zijn hip, kwalitatief en leuk geprijst. Echt een aanradertje hoor.

Op tijd geleverd en de kast is zeer...

Op tijd geleverd en de kast is zeer mooi en makkelijk in elkaar te steken. Top.

Fast delivery and good quality

Fast delivery and good quality

Fijne bedombouw gekocht,degelijk en...

Fijne bedombouw gekocht,degelijk en mooi afgewerkt. Vlotte levering,wordt goed via mail op de hoogte gehouden en ben dus positief blij verrast door dit bedrijf. Prijs/kwaliteit is ook dik in orde. Ook de levering was stipt en correct.

Vaker wat gekocht hier en altijd top!

Vaker bij meubella besteld en alles wordt snel en netjes geleverd. Goede meubelen.

Vriendelijk en probleem wordt meteen...

Vriendelijk en probleem wordt meteen opgelost en ook geld terug garantie en goed kwaliteit meubels Het enige wat ik jammer vind is dat je na 1 bestelling klein of groot geen korting kan krijgen wel achteraf krijg je wel mail als je al iets besteld heb van bij volgende bestelling krijgt u euro100,- korting Dat is dan wel erg jammer

Ik heb de kast nog niet uitgepakt dus...

Ik heb de kast nog niet uitgepakt dus kan nig niet zivrrl zeggen. Half augustus wordt de kast in elkaar gezet

Goed en netjes geleverd

Goed en netjes geleverd