Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden. De kasten waren snel bezorgd en netjes afgehandeld.

Geleverde product kwam beschadigd aan

Geleverde product kwam beschadigd aan. Hierover heb ik de klantenservice een e-mail gestuurd er is helaas niets gedaan. Tijdens het in elkaar zetten van de klaptafel merkten wij dat niet alle gaten aanwezig was voor de montage. Al met al een hele slechte ervaring

Goede ervaring mee alles top

Goede ervaring mee alles top

Mooie kleur

Mooie kleur, maar de kast ziet er groter uit op de website.

Voor de eerste keer een zetel gekocht...

Voor de eerste keer een zetel gekocht via internet bij meubelmaker meubelen. Zetel is supermooie , stevig en prijs kwaliteit, blij dat we deze hier gekocht hebben.

Kwaliteit valt echt zwaar tegen van de...

Kwaliteit valt echt zwaar tegen van de kledingkast die we hebben gekocht. Ook het in elkaar zetten was een klus, de instructie afbeeldingen kwamen niet altijd overeen met de onderdelen die het betrof. Met logisch nadenken is het gelukt. Maar toch al aardig wat beschadigingen op de kast terwijl we voorzichtig te werk zijn gegaan. Ontzettend zonde!

altijd mooie meubels goede kwaliteit en...

altijd mooie meubels goede kwaliteit en niet duur word ook netjes afgeleverd.

Slecht kwaliteit

Slecht kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit.

Snelle levering, makkelijk te monteren, goede kwaliteit.

De kwaliteit van het meubel viel erg tegen

De kwaliteit van het meubel viel enorm tegen. Ik koos voor een duurder product in de hoop een betere kwaliteit te krijgen. De werktekening voor de montage is erg onoverzichtelijk en incompleet. Ik ga volgende keer naar Ikea.

Het was niet op voorraad dus duurde even voor het besteld was. Wel daarna de direct geleverd. Goed verpakt. Kleine beschadiging boven op het deurtje. Gaan we nog proberen te ruilen.

Ik zou hier niet nog eens iets kopen

Kast werd geleverd met een beschadigde plank. Deze is vervolgens verkeerd nageleverd, waarna een derde plank eindelijk de goede was. Daarnaast hebben we de verkeerde handleiding geleverd gekregen. We moesten de onderkanten van de lades zelf knippen, wat tot slordige resultaten leidt, en de afmetingen van het af te knippen deel klopten niet. Veel gaten waren ook niet voorgeboord. De kast is ook slecht afgewerkt, planken waren krom, en er zitten verscheidene vegen op de kast die niet weg te krijgen zijn. Al met al gewoon lage kwaliteit. Conclusie: voor 500 euro had ik geen hoge verwachtingen, maar dit is toch nog minder dan verwacht.

Heel goede service en top kwaliteit

Heel goede service en top kwaliteit

Makkelijk besteld

Makkelijk besteld, netjes aangeleverd. Bankstel was helaas niet zoals verwacht. Slechte kwaliteit stof en afwerking. Gebruik gemaakt van geld terug garantie. Het werdt weer netjes opgehaald en binnen enkele dagen ons geld volledig terug gekregen. Dus de 4 sterren zijn voor de service en niet voor het product.

Alles vlot geleverd

Alles vlot geleverd

Top.

Een fijne klantenservice die je helpt met je vraag over de bezorging. De meubel is van prima kwaliteit, duidelijke handleiding. Ik raad het aan!

Product is goed en stevig verpakt

Product is goed en stevig verpakt, product is zoals op de fotos op de website. Communicatie via e-mail is perfect.

stoel staat scheef

stoel staat scheef

Super kwaliteit

Super kwaliteit

Tijdstip van afspraak perfect gelverd

Tijdstip van afspraak perfect gelverd. Heel goed verpakt voor verzending.

Bed Paris

Het product is van goede kwaliteit en de instructies zijn in orde. Hebben het product snel in elkaar kunnen zetten zonder al te veel moeite.

Prima op tijd geleverd en aardige...

Prima op tijd geleverd en aardige chauffeur. Leuk meubel!

goede kwaliteit van kast

goede kwaliteit van kast

Top service en degelijk mooi materiaal.

Top service en degelijk mooi materiaal.

Hele mooie bank precies zoals word...

Hele mooie bank precies zoals word aangegeven op de site

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot