Alles zoals verwacht.

Alles zoals verwacht.

Heel tevreden

Snel je producten en lijkt net zoals de fotos ??

Meermaals een slechte ervaring

Meerdere malen een bank besteld maar helaas iedere keer geannuleerd vanuit meubella! Het vervelende daarnaast is dat je na de annulering zelf in de gaten moet houden of de bank weer op voorraad is en je deze opnieuw zelf moet bestellen. Dit ook na beschadiging vanuit de vervoerder.

Zwevend TV meubel

De betreffende kast werd prima op tijd geleverd mooie spullen maar door eigen toedoen 2 plankjes kapot gegaan. Contact opgenomen met Meubella en dat ging super prettig en ze sturen 2 nieuwe plankjes op zodat de kast toch afgemaakt kan worden. Een tevreden klant en een goede klantenservice :-)

de klanten service was erg behulpzaam

de klanten service was erg behulpzaam . na een aantal blunders van post nl, maar alles is goed gekomen dank zij meubella . ik heb nu alle 6 stoelen thuis staan

Goede service en bank van goede...

Goede service en bank van goede kwaliteit. Snelle levering!

Appeltaart

Deeg 125 g roomboter op kamertemperatuur 350 g bloem 1 mespunt zout 250 g suiker 2 theelepel bakpoeder 2 eieren 1 eigeel Vulling 1,5 kg appels een mix van goudreinet/jonagold in blokjes (schoongemaakt, maar niet geschild) 75 g rietsuiker 1 eetlepel koekkruiden/kaneel INSTRUCTIES Verwarm de oven voor op 160 graden. Schil de appels en snijd ze in blokjes. Zo groot of klein als je wil. Ik hou van grote stukken appel, maar jij misschien juist van kleine stukjes. Meng de blokjes appel met de kaneel en de rietsuiker, maar houdt een eetlepel rietsuiker apart. Meng de bloem, bakpoeder, zout en suiker door elkaar. Meng hierdoor de 2 eieren en boter en kneed het geheel tot een deeg. Maak er 2 bollen van. Leg iedere bol tussen 2 lagen plasticfolie en rol uit tot een dunne plak. Leg de plakken even weg in de vriezer. Trek de ene kant van de plasticfolie eraf en leg dat in de springvorm of bakvorm van 24 cm. Trek dan de andere laag eraf. Vul met de appels. Doe de andere laag deeg erop. Strijk af met eigeel en bestrooi met rietsuiker. Bak een uur in de oven. Serveer met ongezoete, geslagen slagroom. Tip! Je kan door de vulling noten en/of rozijnen doen.

Prachtige kast en keurige levering

De kast voldoet volledig aan onze verwachtingen. Alle onderdelen waren keurig en veilig ingepakt en er ontbrak niets. De handleiding was heel duidelijk. De bezorging is heel flexibel en verliep prima.

Heel Goed.soper.

Heel Goed.soper.

De bezorging was geweldig en precies...

De bezorging was geweldig en precies wat er op de bestelling stond war onze wensen waren aan bed met matras wij slapen super heerlijk normaal gesproken zijn wij erg vroeg op rond half 2 in de nacht om dat onze oude bed niet lekker ligt waar door je een kreupel lach en dank zei meubella kunnen wij eindelijk naar tich jaren slecht salen heerlijk gaan slapen samen geweldig ik raad echt iedereen aan bestel en doen

De bestelling was supersnel bezorgd.Wij...

De bestelling was supersnel bezorgd.Wij zijn tevreden over de inhoud. Hartelijk dank!

Kast besteld

Kast besteld. Deze binnen bezorgd in appartement. Doos was beschadigd, maar de kast zelf niet. Enige wat me een beetje tegen viel was de illusie van de foto op de website. Maar verder super blij met de kast. Zeer stevig en ziet er goed uit.

Everything was done right ..

Everything was done right ... excellent service!!!

Het artikel is van slechte kwaliteit...

Het artikel is van slechte kwaliteit tov de prijs. De haken om jassen op te hangen is van plastic en je kunt de schroef die je erin moet draaien niet te vast draaien. De haken raken los als je er wat op hangt. Gelukkig de haken gelijmd voordat ik de kast verder in elkaar heb gezet. Maar blijft een heikel punt. Een stang met haken was beter geweest.

In een word Top!

In een word Top!

Everything is great

Everything is great, great service, great piece ?? and good delivery

2 weeks and still dont not have our tv...

2 weeks and still dont not have our tv cabinet

Mooi op tijd .goede kwaliteit voor het...

Mooi op tijd .goede kwaliteit voor het bedrag

Kwalitatief goede producten!

Kwalitatief goede producten!

snelle levering. mooi product. zeer aan te raden. vriendelijke bezorger.

Netjes en vriendelijk geleverd

Netjes en vriendelijk geleverd, bedankt!

TV-kastje Calgary

Top support! Na foutje bij montage had ik nieuw deurtje nodig en dit werd me gratis toegezonden ook al lag de oorzaak bij mezelf. Kastje zelf is goed van kwaliteit. Kost wel wat moeite om de deurtjes mooi gelijk te hangen.

Snel geleverd en precies zoals...

Snel geleverd en precies zoals omschreven

Foutieve levering professioneel opgelost in correcte termijn

Meubelle heeft de foutieve levering binnen de 2 weken gecorrigeerd en correct product geleverd. Nu heel tevreden na een wat holperige weg

Goede kwaliteit kast

Goede kwaliteit kast, kost wel wat moeite om hem in elkaar te zetten. Er ging helaas iets mis bij de levering. Er ontbrak 1 doos, maar die is netjes nageleverd. Bellen 20 minuten voor levering van het product. Heel blij met de kast!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot