Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Heel mooie kast

Heel mooie kast, bij levering vriendelijk. Juist de bijsluiter was niet erg duidelijk.

Je wordt netjes geholpen

Je wordt netjes te woord gestaan en ze komen de afspraken naar die ze maken met

Hoekbank Adel Velvet Zwart

Nogsteeds superblij met mijn bank! Levering verliep vlekkeloos, makkelijk in drie delen in elkaar te schuiven en zit heerlijk! Wij hebben de poten er niet onder gemonteerd omdat we dat mooier vinden, de zit hoogte is nogsteeds prima.

Excellent service

Excellent service

Alles snel en correct geleverd,prijs...

Alles snel en correct geleverd,prijs kwaliteits verhouding uitstekend

Het frame onder het meubel is lastig te...

Het frame onder het meubel is lastig te monteren.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

Top levering

Korte levertermijn van 3 dagen, tot in huis geleverd op 2 de verdiep met lift, verwittigd op voorhand wanneer levering gaat zijn. Top service heel tevreden van de kast ook

Top kwaliteit/prijs ratio

Top kwaliteit/prijs ratio. Heel goed klantenservice.

Very good

Very good

Beste winkel snelle levering

Beste winkel snelle levering

Snelle levering, oogde op de foto van iets luxere kwaliteit, maar nog steeds tevreden

Korekt levering

Snel leverin leuke mubels. Helemaal tevreden

Snel aflevering, fantastisch product

Super snel aflevering. Ons tafel is hartstikke mooi. Een klein min punt is de instructies for monteren (niet helemaal duidelijk) maar voor de rest, wij zijn blij (dit is ons derde product van Meubella).

goede service, toppie

omdat er gelijk gereageerd was om dat te salontafels niet geleverd konden worden. Mijn geld werd ook binnen drie dagen teruggestort,

jammer!

Het kastje valt tegen in kwaliteit. Het mat zwart is ook niet wat ik er van gedacht had. Was niet heel duur maar dat zie je ook.

Dank je wel voor de mooie meubels.

Dank je wel voor de mooie meubels. De bezorgers waren toppie. En ook vriendelijk. Super dat het zo kan

Perfecttt

Perfecttt Nice

1ste= Mooie kast

1ste= Mooie kast 2de = Goede Kwaliteit 3de = Goede uitleg

Bestelling was inorde

Bestelling was inorde. Juist aan de communicatie om te bezorgen is nog werk. Zou handig zijn dat je opvoorhand een tijdspanne krijgt die klopt. Wat kwam totaal niet overeen, met wat gezegd was. Gelukkig net op tijd voor we weg moesten. Wel heel vriendelijke bezorgers.

Kwalitatieve en mooie tv kast.

Kwalitatieve en mooie tv kast. Geleverd op afgesproken datum.

snelle nette levering en product...

snelle nette levering en product voldoet aan verwachtingen. Het in elkaar zetten van de kast was wel een hele klus

Onlangs was mijn Meubella kast geleverd...

Onlangs was mijn Meubella kast geleverd , alles was aanwezig en alles klopte. Juist was er aan de zijwanden van de kast een lichte beschadiging. Heb alles via WhatsApp doorgestuurd van schade inclusief fotos. Deze dienst na verkoop liep heel vlot en alles wordt geregeld!! Dus ben ik heel tevreden. Mvg Bart

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot