prachtige stoelen

stoelen waren exact wat ik verwachtte. Mooie design en gemakkelijk om op te zitten. Passen perfect in het interieur

Puzzelwerk

Voor het bureau van ons dochter in elkaar te zetten hebben we heel wat moeten puzzelen. Nageltjes waren niet meegeleverd. Onder haar bureau was nog een grote lade maar de gaten voor de rails aan te brengen ontbraken , deze dus nog zelf moeten voorzien. Als ze op haar bureaustoel zit , kan ze amper met haar benen onder de bureau (en ons dochter is nochtans niet zon grote). Mocht de bureau 5 cm hoger geweest zijn was dit perfect.

Keurig op tijd geleverd

Keurig op tijd geleverd. Onbeschadigd en prima handleiding.

Nous navons toujours pas re�u la...

Nous navons toujours pas re�u la commande, le service livraison a annule quatre fois la livraison.

Ik ben enorm tevreden over dit meubel

Ik ben enorm tevreden over dit meubel. Echt een aanrader!!

Geweldige kwaliteit en geweldig design

Geweldige kwaliteit en geweldig design, een aangename ervaring

Nice furnitures, terrible instructions.

Nice furnitures. However, there is a massive number of small parts to put together. And the instructions are terrible (AliExpress style!).

Meubelpanelen waren vuil en de ...

Meubelpanelen waren vuil en de houtsplinters van het zagen zaten nog in de dozen.

Mooie dressoir

Mooie dressoir Heb al een hoek bank van u Fijne op tijd geleverd Ga zo door De vriendelijke groet w van der steen

Mooie kwaliteitskast

We hebben een mooie keukenkast gekocht. Een dag erna werd hij, volgens afspraak, geleverd. Zelf zijn wij niet zo handig, dus een dag later heeft onze klusjesman de kast in elkaar gezet. Het was voor hem een peuleschilletje omdat te doen. Dit omdat alles goed genummerd was. Hij zei Zo, dit is geen Ikeakast. Dit is echt wel een kwaliteitskast. Wij zijn er erg tevreden over en blij mee.

Geweldig optijd geweldige bezorgers

Geweldig optijd geweldige bezorgers en verschillende manieren om te betalen 1 en al top de rest van mijn meubels haal ik ook bij jullie ga zo door en het word een miljarden bedrijf geweldig guys ik ging eerst bij winkels checken en de levering is allemaal veel te lang dit gaat zo super snel bezorgen aan de voordeur goede bezorgers 2 Antilliaanse mannen die top werk geleverd hebben en het zelfs in mijn huis hebben gezet ik heb last van mijn rug dus die extraatje deden ze voor me geweldig ga nooit meer ergens anders (goede prijs goede service dat moet je hebben)

Heel goede service en ook opgebeld...

Heel goede service en ook opgebeld geweest van de vervoerfirma . Zeer content grtn Ann&Filip

Wij zijn zeer tevreden over de meubels

Wij zijn zeer tevreden over de meubels. Alles is gegaan zoals afgesproken. Als wij in de toekomst meer meubels willen is Meubella ons eerste adres vanwege goede service en snelle levering. Agnes

Bezorgtijd is kort .

Bezorgtijd is kort .

Beveel dit bedrijf aan

Snelle levering Prijs is prima Goeie kwaliteit Beveel dit bedrijf aan

Goede en snelle levering en mooi...

Goede en snelle levering en mooi product ontvangen. Voor hetgeen wat je krijgt betaal je echt niet veel en alles komt keurig verpakt binnen. Erg tevreden over Meubella!

Een tweepersoonsbed gekocht

Een tweepersoonsbed gekocht, die werd op tijd geleverd door twee vriendelijke mannen. We kregen bericht vlak voor de levering dat ze onderweg waren. Het bed voldoet aan onze verwachting, wel even een middag nodig gehad om het in elkaar te zetten. De kwaliteit had ik eerlijk gezegd minder verwacht gezien de prijs. Zeeer tevreden dus :)

Ten eerste leveren zij kwaliteit

Ten eerste leveren zij kwaliteit. Zij hebben ongelofelijk vriendelijk behulpzaam personeel. Bij ons was er iets misgegaan met de bestelling. Maar dit bedrijf doet er alles aan om het zo vriendelijk en snel mogelijk op te lossen. Echt Top

Prachtige kast

Heb een prachtige kast precies wat ik wilde. Hij was super makkelijk van de tekening af te monteren.mooie kwaliteit en precies op tijd geleverd..een dikke 10!!!

In het verleden al eerder meubels...

In het verleden al eerder meubels gekocht bij Meubella, toen ook al blij met mijn aankopen. Nu weer diverse artikelen gekocht, en weer blij mee. Spullen zijn van goede kwaliteit, tegen super prijzen. Keurig op tijd bezorgd, en goede aftersales. Pootjes van de bank waren niet geleverd en na een telefoontje zijn ze twee dagen later alsnog geleverd.

Mooie bank, goede service

In eerste instantie toch wat huiverig om via internet bank te bestellen, zonder erop te hebben gezeten en de stof met eigen ogen te hebben gezien. Maar proefstofje binnen een dag binnen en de gok gewaagd. Het is een heerlijke, mooie bank voor zijn geld. Snelle levering en keurig binnen tijdslot bezorgd.

Kast in plankjes geen service

Ik bestelde een kast. Ik kreeg een stapel planken. Ik bestelde niet bij Ikea maar bij Meubella. Nergens stond vermeld dat we dit zelf in elkaar moesten zetten? Of waren er ergens kleine lettertjes die ik gemist heb? Niet

Vlotte en goede levering

Vlotte en goede levering En vooral goede kwaliteit

Snelle service, en komt hun afspraken na.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot