Kwaliteit van de kast is helaas niet...

Kwaliteit van de kast is helaas niet fantastisch. Een deur is scheef en hierdoor is de kast lastig te monteren. De bezorgdservice was wel top!

Levering is een lachertje

Levering is een lachertje! Twee dagen zitten wachten tot uiteindelijk �savonds eraangebeld werd! Van verwittegingsmail geen sprake, twas goed dat ik zelf mailde, ze waten het vergeten. Dan vrachtwagen in panne...

Supersnelle levering en zeer goede...

Supersnelle levering en zeer goede communicatie

Bestelling omzetten naar ander bed geen...

Bestelling omzetten naar ander bed geen probleem. Alleen jammer dat het niet gelijk verrekend kon worden. Helaas gaf de chauffeur geen telefoontje vantevoren zoals vermeld staat en stond hij ineens ruim een half uur eerder aan de deur dan het schema aangaf.

Snelle levering. Heel blij met mijn tafeltjes. Goede kwaliteit en de tafeltjes zien er goed uit

Alles word keurig afgehandeld en...de leveringen zijn netjes op tijd het kopen van onze meubels bij jullie als zeer prettig ervaren

Alles word keurig afgehandeld en netjes op tijd afgeleverd zeer prettig om bij jullie te winkelen

Snel geleverd, duurt lang om in elkaar te zetten

Snel geleverd, goede kwaliteit. In elkaar zetten duurt flink langer dan de gemiddelde ikea kast: meer onderdelen, soms onlogische volgorde, etc, etc. We zijn met zijn tweeen 2,5u bezig geweest.

Redelijk tevreden

Goed verpakt tegen beschadiging Snelle levering wel erg stoffig 1 element beschadigd maar buiten zicht maatvoering kan duidelijker (met name binnenmaten)

Levering perfect

Levering perfect. De kleerkasten zijn van goede kwaliteit.

Ik was toch niet tevreden met het bed...

Ik was toch niet tevreden met het bed toen ik het uit de verpakking haalde.. dezelfde dag nog een retour aangemeld en 2 dagen later werd het netjes opgehaald.

Mooi kasten

Prachtige kasten voor een leuke prijs. Goed en makkelijk te monteren

Snel

Snel , gratis bezorging en goedkoop.

Alles was netjes in orde.

Alles was netjes in orde. levering volgens afspraak. Ik ben tevredem.

Goedelevering spullen zien er mooi uit

Goedelevering spullen zien er mooi uit

Tevreden!

De kast is van topkwaliteit Levering ging snel, communicatie over de levering was duidelijk. Super!

Alles volgens afspraak ook de bezorging...

Alles volgens afspraak ook de bezorging volledig volgens afspraak, gewoon super.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, de keuze wanneer. En mooie prijzen

ik bestelde een bed en kreeg deze niet...

ik bestelde een bed en kreeg deze niet op de verwachte datum. Na veel contact op te nemen kreeg ik telkens geen deftig antwoord. Ik wil artikel annuleren maar omdat het verzonden is gaat dat niet. Ik slaap al een week op de zetel en ben aan het overwegen om ergens anders een nieuw bed te bestellen.

Prima zaak

Prima zaak. Netjes en op afspraak geleverd.

op tijd

op tijd, netjes en respectvol.

Alles ging perfect

Alles ging perfect. Netjes gebeld 10 min voor aankomst

Meubella uitstekend, product matig

Meubella uitstekend. Product matig Meubella heeft snel en keurig geleverd. Het hele bestelproces ging soepel. Het product zou een alternatief voor de Besta kunnen zijn, net iets goedkoper. Het was makkelijk in elkaar te zetten met een goede gebruiksaanwijzing. Het is kwalitatief niet in orde. Erg licht, snel beschadigt. Zelf pootjes onder geplaatst, maar ook 2 hendeltjes op gemonteerd, besteld via amazon, om de laatjes goed te kunnen openen. Voor nu prima, maar voor mij een laatste keer.

De kast is prachtig

De kast is prachtig. Super goede kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten.

Slechte prijs kwaliteit verhouding

Bezorging was top, die verdiend de sterren. De uitleg van de meubels in elkaar en de kwaliteit van de meubels viel ontzettend tegen voor de prijs.

Slecht product

Slecht product - televisietafel - planken gebogen - na 7 mails over wat ik zou kunnen verkeerd gemonteerd hebben uiteindelijk de helft van mijn aankoopbedrag teruggekregen. Meubella? Neen dank u nooit meer

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot