Garderobekast Crown 200 cm...

Ik heb nu 2 jaar garderobe kast Crown 200 cm hoog, erg spijt van, kast is te laag, hierdoor hangt je kleding op de grond. De schuifdeuren heb ik al verschillende keren opnieuw moeten plaatsen, ze lopen over de kleding die te laag hangt, hierdoor loopt hij uit zijn rails, als je een kast wilt kopen, pak dan 250 cm hoog, deze kast is echt een drama, nooit kopen.

Beste meubels

Eerst en vooral een hele dikke proficiat voor de service die jullie leveren !!! 2 maal meubels besteld die helaas niet ons interieur paste , en die zonder probleem gratis mochten terugsturen . Ze hebben direct een chauffeur gezonden om deze meubels zelf terug op te komen halen . Onze andere meubels die we ook op meubella hebben besteld zijn super kwaliteit ,zijn direct de volgende dag gekomen en zat allemaal mooi en veilig verpakt , met een hele handige handleiding . Klantenservice gaat heel vlotjes . Ook de tijdstippen van de levering is heel handig . Je krijgt : en een e-mail , en een sms, en een trackingscode waar je de chauffeur ziet , hoeveel klanten er nog voor je zijn en de tijdstip. De chauffeur belt zelf als hij er bijna is . Echt topt top top !!!! Moest ik iemand kunnen aanraden om hier je meubels te kopen , zou ik dit zeker doen ! Heel onze woonkamer en living staat ingericht met deze meubels en nog geen moment spijt van gehad !!!! Dankjewel meubella !!!

Keurig

Keurig, correct bedrijf en behulpzaam op de app met snelle reactie.

Good quality and good service thanks

Good quality and good service thanks

Perfect bed en snelle bezorging!

Perfect bed en snelle bezorging!

Supermooie kast!

Wel even op moeten wachten maar het resultaat is geweldig! Nu hopen dat het tv meubel en dressoir ook snel komen!

Gebrek aan klantenservice

Gebrek aan klantenservice De bestelde kledingkast is op zich prima en op tijd geleverd. Helaas bleek de kast na montage de verkeerde afmeting te hebben. Op de verpakking stond het goede formaat dus hebben we dit niet tevoren kunnen zien. Het was erg gecompliceerd om in elkaar te zetten waarvoor wij kosten gemaakt hadden. Je zou dan mogen verwachten dat Meubella daarin tegemoet komt, maar helaas: haal zelf maar weer uit elkaar en zet zelf de goede kast maar weer in elkaar (in ons geval weer tegen kosten). Kortom: Meubella maakt een fout en laat de klant daarvoor opdraaien. Slechte zaak.

Harika al??veri? sitesi

Harika al??veri? sitesi

Super snelle levering

Super snelle levering, duidelijke omschrijving en echt een stevig bed!

Perfect heel mooi

Perfect heel mooi

kast

gemakkelijk in elkaar te steken

Suente bed besteld met onderlades

Ik heb een bed besteld met onderlades in de kleur zacht grijs. Volgens de foto. Levering was vrij vlot. Op de doos zag ik dark grey staan dus ik heb meteen een doos geopend om de kleur te checken. Deze was zeker niet de kleur grijs zoals op de foto maar antraciet/zwart. Ook de kwaliteit van de stof viel mij tegen. Paar keer een stofzuiger tegenaan en er zit een scheur in. De onderlades zijn ook veel kleiner in het echt dan op de foto. Dus ik ga dit bed retourneren. Helaas.

Heel goed ingepakt

Heel goed ingepakt, soort schroeven apart in een zakje, overal nummers opgeplakt en voorzien van voorbeelden, richtlijnen, hoe in mijn geval je de kast in elkaar kan zetten. Alleen het afstellen is nog wel een ding, hier gaan we eerdaags mee aan de slag. Verder is het een mooie, handige buffetkast!

Vriendelijk

Goede service fijn Kontakt en alles netjes bezorgd.

Tv kast besteld

Tv kast besteld. Communicatie verloopt goed. Tv kast van degelijke kwaliteit, makkelijk in elkaar te zetten. Zit stevig in elkaar. Krijg alleen de deurtjes er niet recht in dus daar moet ik me nog ff in verdiepen. Heb een scharnier verschroefd heb via WhatsApp contact gezocht en binnen 10min waren er nieuwe scharnieren geregeld. Kosteloos. Mijn ervaring is dus erg positief en ben erg te spreken over de service!

Zeer goedkope kast, qua materiaal en uitstraling

Zeer onduidelijke handleiding. Ziet er echt goedkoop uit. Niet zoals de mooie neppe afbeeldingen. Je moet de deuren er bijna inrammen in plaats van inklikken. Zeer snel vies als je er met vingers aan zit. Deuren staan krom. Aan de bovenkant zie je bevestiging zitten. Totaal niet te vreden. Aan de zijkant inkijk in de kast... Ik had beter een ikea kast gekocht.

Onder inschrijving ook niet het produkt kunnen leveren

Voor een 2e keer was de bestelling niet op voorraad. Ondanks ik een mail had ontvangen dat ik weer kon bestellen. Ik had betaald, dag ingevoerd voor levering.

Tv meubel gekocht

Tv meubel gekocht , snel geleverd, zeer mooie kwaliteit voor weinig geld

Snel komt afspraken na heel goed

Snel komt afspraken na heel goed

Beschadigde kast

Kast is beschadigd afgeleverd. Bezorger had nog fotos gemaakt van de verpakking (hoeken) Maar heb verder niks vernomen.

De kwaliteit van de nachtkastjes is...

De kwaliteit van de nachtkastjes is toch niet in verhouding met de prijs. Veel te duur

Communicatie kan beter

Heb geen goede ervaring. Communicatie is baars slecht. Klantendienst moet beter communiceren als er iets niet goed gaat. Heb 1week lang moeten wachten op mijn bestelling. Als ik geen contact maakte met hun hoorde ik niets. Heb 4dagen lang spoed verlof opgenomen alleen omdat klantendienst mij steeds verkeerde informatie gaf. Maar ben wel tevreden met mijn aankoop.

My experience was great.

My experience was great. The product is beautiful and the quality is good. I had a problem with a drawer due to a defect I had a new piece for free after 48h Absolutely amazing. 10/10

Tevreden

Ben tevreden over dit bedrijf. Snelle levering. Er was iets beschadigd, binnen een week had ik het vetvangende onderdeel in huis.

Nice furniture and quick delivery...

The delivery was fast and nice furnitures, one of the tables had numbers to assemble, but my kitchen table no numbers. Can you always put numbers on the parts so we can assemble the furniture quickly, instead of guessing which part should be where. Thank but the delivery guys where very nice and helpfull.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot