Erg tevreden en meubels blijven mooi

Erg tevreden en meubels blijven mooi

Niet aan te raden!

Het plaatsen van de bestelling was geen probleem. Dag van bestelling ook een bevestiging ontvangen. Ik had gevraagd om het meubel te leveren op 20 april 2023 te leveren. Dag voor datum van de levering had ik een mail ontvangen, met de melding dat we op dag van de levering een mail zouden krijgen met tijdsindicatie. Op 20 april 2023 niet meer ontvangen, ook het meubelstuk niet. Ik heb gebeld naar de klantendienst die aangaf contact op te nemen met de vervoerders. Ze zou me iets laten weten bij meer informatie. Niets gehoord. Enkele dagen later nog eens gebeld en toen zou er een probleem zijn met de Belgische orders. Resultaat: bijna twee weken laten nog geen meubel geleverd en vermoedelijk geld kwijt. Niet aan te raden!

Geweldige website met veel leuke...

Geweldige website met veel leuke keuzes. Snel bezorgd door fijne bezorgdienst. Toen er wat kapot was werden we supergoed geholpen en behandeld. Wij waren hier zo blij mee . hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. ??

Correcte levering

Correcte levering, mooie kwaliteit! Maar helaas waren de planken niet genummerd (in het bouwplan wel) waardoor het in elkaar zetten, stukken langer duurde.

Met zorg, duidelijke omschrijving online en levering

Via internet besteld, maten waren exact zo als opgegeven en de kleuren zoals foto ook waardoor het tv meubel super past. Heel erg tevreden mee. Ook alle planken zijn heel duidelijk aangegeven met stickers zodat het leuk is om het meubel in elkaar te zetten want je kan dus precies lezen welke plank je nodig hebt zonder teveel gecheck. Meubel kwam ook op tijd.

ZEEEEEER EN ZEEER TELEURGESTELD EN...

ZEEEEEER EN ZEEER TELEURGESTELD EN VERROTE KWAILEIT HEB ER SPIJT VAN 269 wegggooid Zelfs de kasten van leenbakker of kwantum tig keer better dan van meubella

Snel levering

Snel levering! Ziet er mooi.. Alles zoals ik verwachtte!!! Bedankt!

Absoluut ontevreden

Absoluut ontevreden, dure aankoop voor een zeer slecht product!!!!!

Snelle levering plus snelle service

Grote kleding kast besteld, en zeer snel geleverd! Toen bleek dat na levering een aantal planken door de transporteur gebroken waren. Een email gestuurd naar meubella.nl en de dames danique & mirre hebben kundig teruggemaild en de kapotte planken opnieuw besteld.Deze zijn naar een paar dagen keurig netjes afgeleverd! Zeer tevreden met de kast meubella is een aanrader.

Ik raad niemand aan hiet te bestellen

Vandaag besteld morgen in huis? Meer dan een WEEK moeten wachten op de meubel. Dan na langer dan een week een mail krijgen met dat de koerier tussen 16h en 18h zal leveren. Om dan weer telefoon te krijgen van de koerier dat hij niet zal komen? De dag daarop dan toch geleverd krijgen en dan zie je dat de kwaliteit 0 is en er zelfs SCHADE is?! HOE KAN DIT? Klantenservice? NIET BEREIKBAAR!!!

Goede prijskwaliteitverhouding en snel.

Goede prijskwaliteitverhouding en snel geleverd.

Kast Saturn 217cm breed

Bestellen ging makkelijk, betaalmogelijkheden zijn goed, leveringen top. Kwaliteit materiaal is sterk en zwaar dus prijs/kwaliteit super. Handleiding is niet erg makkelijk te lezen/zien en onduidelijk, wij hadden vooral in het begin moeite met monteren door het niet goed kunnen uitlezen van de handleiding. naarmate we verder kwamen ging het steeds beter, maar het bleef erg lastig. De tijdsduur die gegeven wordt (90min) is alleen voor professionals, hou er rekening mee dat je veel meer tijd kwijt bent. Wanneer je het eindresultaat ziet dan is alles de moeiteloos waard geweest

Product is binnen 1 dag bezorgd en de...

Product is binnen 1 dag bezorgd en de bezorging was netjes op tijd. Product viel echter tegen. Kwaliteit viel tegen. heel goedkoop spaanplaat voor een bureau van 120 euro.

Top en een snelle/nette levering

Makkelijk te bestellen en levering was top en snel. Werden eerst gebeld dat ze onderweg waren daarna netjes boven in ons appartement afgeleverd.

Zeer klantvriendelijk

Zeer klantvriendelijk, dat was zeer opvallend. Dat zie je niet zo erg veel meer. Top top.

Bestelling en betalingen gaat heel...

Bestelling en betalingen gaat heel vlot. Levertijd correct

Super mooie kast, een aanwinst in onze woning!

Snel en keurig geleverd. Kast is kwalitatief goed en netjes. Echt een aanwinst in ons huis. Montage handleiding is prima, maar neem wel de tijd voor het op de juiste wijze in elkaar zetten van de kast.

Aflevering duidelijk en netjes

Aflevering duidelijk en netjes. Goed ingepakt en aan buitenkant duidelijk wat er in zit. Werkbeschrijving ook goed te volgen, voldoende schroeven. Kwaliteit komt goed over. Kortom: top! Ik ben blij met mijn huiskamer set!

Furniture at very good prices

Furniture at very good prices. Delivery on time!

Vindt de meubelen die ik besteld heb...

Vindt de meubelen die ik besteld heb zijn top . Ben er heel erg blij mee. Mvg Annaniek

Top aankoop!

Ontzettende mooie prijs, voor een prachtig tv meubel! Het in elkaar zetten van het meubel was makkelijk en snel! De levering was heel snel en netjes. Fijne chauffeur en goed verpakt. Heel blij mee!

Via Marktplaats een opklapbed...

Via Marktplaats een opklapbed overgenomen. Toch wel een puzzel om hem in elkaar te krijgen, maar na even speuren er achter gekomen dat deze ooit via Meubella geleverd was. Gisteren even gemaild of er wellicht een handleiding in pdf was. Vanmorgen al via Whatsapp binnen gekregen. Wat een nette service, (nog) geen klant maar wel service verlenen! In mijn ogen doe je het dan goed als bedrijf!

Contact verliep goed

Contact verliep goed. De bestelling is op tijd aangekomen, onbeschadigd. De kwaliteit van het meubilair is erg laag. de scharnieren van het tv-meubel waren kapot. Bij het indienen van een klacht kreeg ik het verzoek om een ??foto mee te sturen van de gebruiksaanwijzing van het meubel. Kortom, deze meubels zijn goedkope producten die niet aan mijn verwachtingen voldoen. Ik raad het af

Fast delivery, easy installation and high quality

Fast delivery, easy installation and high quality

Kledingkast besteld

Kledingkast besteld. Spiegel was helemaal vervormd, eerst kreeg ik 2 keer een korting aangeboden waar ik uiteraard niet mee akkoord ben gegaan. Vervolgens hebben ze een nieuwe spiegeldeur opgestuurd. Super fijn zou je zeggen, alleen de oude spiegeldeur mocht ik zelf �weggooien, want de bezorger is kennelijk niet �bevoegd om de oude mee terug te nemen. Hiervoor kan ik dus weer iets gaan regelen gezien die deur van 1m x 2m niet in mijn auto gaat passen. Ook de latjes van de kast zien er op de foto van de site totaal anders uit als in het echt (let hier dus op!). In het echt is het gewoon plastic met een minimaal houtpatroon, terwijl het op de site duidelijk mooie houten latten zijn met een super mooi motief erin. Ook dit heb ik aangegeven bij Meubella, dit zouden ze door gaan geven aan de leverancier zodat zij de fotos aan kunnen passen, hier heb ik natuurlijk helemaal niks aan, verder niks mee gedaan vanuit Meubella. Meteen de laatste keer dat ik hier iets besteld heb. Als ik dit had geweten, had ik zeker geen kast van euro650(!) euro bij hun besteld..

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot