Goede, snelle service! Zeer vriendelijke behulpzame medewerk(st)ers.

Het was een heel bouwpakket

Het was een heel bouwpakket. maar nu hij in elkaar zit. is het echt een monster fijn bed. echt top!!!!

Product bleek op allerlaatste moment niet voorradig.

Product stond op internet vermeld als op voorraad. Na bellen over bevestiging aflevering werd dat nogmaals bevestigd. Echter dag vantevoren een mailtje dat de kast toch niet leverbaar was. Aangezien ik de kast de komende dag bij mijn moeder zou plaatsen (op 2,5 uur rijden), kwam dat zeer ongelegen.

Kledingkast gekocht van de acacia...

Kledingkast gekocht van de acacia assortiment en ik ben hele erg blij mee met deze koop de kast heeft een leuke indeling om alles goed te kunnen inruimen ik ben echt blij mee.

Kwaliteit van dit tv meubel is alles...

Kwaliteit van dit tv meubel is alles behalve goed. Pootjes zijn van plastic. Gaten waren niet goed voorgeboord. Alles zelf nog moeten doen. Echt nog nooit meegemaakt bij een meubel van Meubella.

Snelle levering, kwaliteit kasten geweldig

Bestelling gedaan op 12-04-2023 voor...

Bestelling gedaan op 12-04-2023 voor 14-04 Meteen gezien dat ikzelf een dag gemist had ivm de leverdatum... meteen contact opgenomen met meubella, daar zonder problemen de levering 1 dag opgeschoven naar 15-04 jammer genoeg heel die dag(een zaterdag mijn vrij weekend) zitten wachten... maar geen meubella gezien ! Na veel smsen, emails en chats... de dinsdag telefoon gehad en daar veel uitleg en zever. Maar beloofd om het te leveren wanneer ik wenste... dus de lever datum naar 22-04-2023 terug op mijn vrije zaterdag ! Jammer genoeg die zaterdag hebben ze weer hun kat gezonden ! 2 vrij dagen thuis zitten wachten voor niks ! Ik heb dan ook de bestelling geannuleerd mits er geen compensatie aangeboden werd... wat ik wel het minste vond om mijn tijd zo te verprutsen ! Zonder compensatie 1ste ervaring waarschijnelijk dus ook mijn laatste !

Meubels stuk

Meubels stuk, schroeven te weinig of niet. En geen service om meubels in elkaar te zetten

Er misten schroeven

Kast is heel mooi, helaas zaten niet alle schroeven erbij .. dat is echt super vervelend

Super service en mooi product!

Super service en mooi product!

I am so happy with the product that i...

I am so happy with the product that i order. Very good quality and exactly as my expectations.

netjes verpakt

netjes verpakt. Heel makkelijk om alles in elkaar te zetten. Veel makkelijker dan de spullen van de Ikea

Kledingkast Brody - vier deurs zonder spiegel

Wij hebben kledingkast Brody besteld. Er mankeren een hoop dingen aan deze kast. Ik heb de grootste hier opgesomd: - De lades zijn erg gammel - De lades vallen verder in de kast dan de deuren en de deuren hebben openingen van verschillende grootte tussen deur en wand, waardoor het goedkoop oogt - Het is een schier onmogelijke taak om de spaanplaten aan de achterkant netjes te krijgen (ook als hij voorover ligt) - Bij veel schroeven komt de verf met hele stukken van de planken af Deze kast gaf een hoop frustratie tijdens het in elkaar zetten. Daarnaast is het vervelend dat ik geen review kan schrijven bij die specifieke kast voor nieuwe klanten.

goede kwaliteit meubels

goede kwaliteit meubels, was een probleem met het matras maar dit is keurig netjes opgelost! zeker een aanrader!

Witte tv kasten. Prima

Witte tv kasten gekocht. Ziet er netjes uit. Goed in elkaar te zetten. Zou nog net even beter zijn als er aan de bovenzijde ook hoogglans zou zijn geweest. De klapschaar zou van ons van betere kwaliteit mogen zijn. Wij hebben deze zelf vervangen. Kwaliteit prijs verhouding is prima. Ook de snelle levering is top.

Goede bezorging en service

Goede bezorging en service

Gewoon goed!

Mooie producten, mooie prijzen, goed geleverd en makkelijk in elkaar te zetten!

Levering is uitstekend en op volgens de...

Levering is uitstekend en op volgens de planning. Met klantenservice is uitstekend, ik wou mijn eerste bestelling annuleren vanwege een betere kast gevonden. En met annulering en nieuw bestelling liep helemaal goed.

snelle levering goede gebruiksaanwijzing prettig geprijsd

1e bestelling zeker niet de laatstse

Dit was de eerste bestelling een dressior levering ging snel. Goed afgeleverd door een vriendelijke man. Was een bouwpakket nou dat is super gegaan duidelijke uitleg en alles goed aangegeven. Dus een aanrader

Snelle levering en een zeer...

Snelle levering en een zeer vriendelijke chauffeur!

10 Goed werkt

10 Goed werkt

Via meubella een dressoir kast gekocht

Via meubella een dressoir kast gekocht. Voldeed precies aan de verwachting en was snel geleverd.

Het bestelde was goed en op tijd.

Het bestelde was goed en op tijd. Alleen de bezorging was slecht werd onder in de hal gezet en zie maar hoe je binnen dit was slecht er staat word aan de deur afgeleverd had gemeld dat wij in een appartement woonde met lift maar chauffeurs stonden eerst bij verkeerd adres waardoor zei een hoop tijd kwijt waren

Mooie kast,snel geleverd en ook nog...

Mooie kast,snel geleverd en ook nog eens een prima prijs

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot