meubels zijn goed om in elkaar te...

meubels zijn goed om in elkaar te zetten is alles duidelijk makkelijk en snel in elkaar. bezorgers zijn vriendelijke mensen en zetten het binne ook netjes neer. toppie

Mooi en snel geleverd

Mooi en snel geleverd

Alles was top

Alles was top

Kledingkast Lisbon 2

Kledingkast Lisbon 2 - Zwart - 200 cm De levering was redelijk vlot, niets over te klagen. De kwaliteit van de kast is echter erg slecht en het geld zeker niet waard. Het ziet er niet alleen goedkoop uit, de planken vallen er ook aldoor uit als je per ongeluk tegen de kast aankomt of de deur iets te snel opent.

Great prices and Awesome quality

Great prices and Awesome quality. Designs are very mordern and easy to install. Also quick customer service

Leuke producten, snelle service

De klantenservice reageerde heel snel op mijn vraag, pakket snel ontvangen op een dag die ik zelf kon kiezen. Ik vind het aanbod leuker en diverser dan bij de Ikea.

Keukenkast.

De kast is precies zoals we verwacht hadden. Veel opbergruimte. Het in elkaar zetten ging zonder moeite dankzij de duidelijke beschrijving We zijn er blij mee.

Bureau

Snelle levering ,goed en mooi product.blij mee

Stevike kast

Stevike kast. Ziet er mooi uit en makkelijk in elkaar te zetten.

Mooie aanbieding goeie stoelen en...

Mooie aanbieding goeie stoelen en vriendelijke klantenservice bestelling werd netjes en snel geleverd

Goede communicatie

Goede communicatie, vriendelijke leveranciers. Alles is goed gegaan, geen bijzonderheden.

heel goed en mooi optijd ook.

heel goed optijd en ook mooi

Snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding ff puzzelen met de schroefjes en goed de tekening lezen dan is het goed te doen

Zeer mooi en degelijk materiaal!

Zeer mooi en degelijk materiaal!

Prachtig bureau maar de tekeningen...

Prachtig bureau maar de tekeningen waren voor mij onnavolgbaar. Dat komt waarschijnlijk mede omdat met een pakket meerdere opties gebouwd kunnen worden. Ik heb het toen maar helemaal op het zicht opgebouwd.

Prima service en levering

Prima service en levering

Goed quality

Ik koop graag bij Meubella, de quality is zeer goed

Alles was prima

Alles was prima

Keurig netjes

Binnen de beloofde tijd weer beschikbaar. Bezorging heel netjes. Mooie kast.

Goede ,mooie, en betaalbare meubels

Ik heb drie aparte bestellingen gedaan en totaal 4 types kast meubels gekocht en ik kan niet anders zeggen dan dat de levering snel is. De,kwaliteit is goed,stevig en mooi afgewerkt .heb geen problemen gehad met de montagehandleiding.kortom, ik ben dik tevreden en meubella staat in mijn favorieten.

slechte kwaliteit!

Ik heb een salontafel en tv meubel als set besteld. Het is een salontafel dat open en dicht kan gaan, zodat je wat erin kan opbergen. Mooi op tijd geleverd. Vervolgens in elkaar gezet, maar de kwaliteit van de producten vallen echt heel erg tegen. De salontafel gaat zo makkelijk open en dicht waardoor mijn kinderen steeds met hun vingers ertussen komen. Ook kan ik niks op tafel zetten. Ik mag hem niet retour sturen, omdat het al is gemonteerd. Maar de veiligheid van mijn kinderen moet voor staan. Ze hebben wel opnieuw geleiders besteld. Hopelijk gaat dat helpen. Ook de kasten van de tv meubel staan scheef en ook dit mag ik niet retour sturen. Nu zit ik met meubels met een slechte kwaliteit, waar mijn jonge kinderen steeds met hun vingers en voeten ertussen komen.

Zeer snelle en goede service

Zeer snelle en goede service

2 persoonsbed besteld met lattenbodem

2 persoonsbed besteld met lattenbodem. Bij in elkaar zetten gezien dat een deel lattenbodem en voetsteun ontbreken. Ben niet in de mogelijkheid om op de grond te slapen of ergens anders. Telefonisch contact opgenomen. Deze wist niet wat ik bedoelde en moest fotos opsturen. Maar ik moest slapen en ben ergens anders een goedkope lattenbodem en voetje gaan kopen. En hun gevraagd om mij deze terug te betalen, maar kreeg een mail dat ze deze opnieuw hebben besteld en een T en T mail zou krijgen voor ontvangst. Na 5 nachten niets te hebben gehoord stel ik voor dat ik een kleerkast koop en een korting krijg van hun. Paar min later mailtje dat deze onderweg is naar post.nl. en geen korting mogelijk is. Nu zal ik met te veel onderdelen zitten.

Prima !!!

Snelle levering en vriendelijke bezorging

Goed product en snel geleverd!

Goed product en snel geleverd!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot