De levering en service was super goed

De levering en service was super goed

Kwaliteit is niet super

De spullen werden snel geleverd. Aardige bezorgers. De instructies staan niet op volgorde en de kwaliteit is best slecht voor zon prijzige kast.

Goede service en super goed geprijsd...

Goede service en super goed geprijsd voor de levering van de kwaliteit. Arthur

Kwaliteit en service

Het product beantwoorde aan mijn verwachting. De levering was vlot, en service gericht

Perfecte service

Perfecte service

Mooie kast gekocht

Mooie kast gekocht, maar graag de volgende keer alles nummeren moest wel even zoeken Verder prima

Mooie tv kast en goede service

TV kast besteld bij meubella, erg mooi en blij mee. Helaas bij ontvangst een schroefje tekort in het bouwpakket. Werd snel opgelost na een mailtje gestuurd te hebben. 2 dagen erna kwam hij door de brievenbus met 1 extra erbij. Goede klantenservice en mooie meubels.

zeer tevreden , alles afgeleverd op tijd , goed verpakt en zeer gemakkelijk om in elkaar te steken e. mooi ook , top

Mooi en gemakkelijk te monteren

Er werd echtgeluisterd naar de wensen...

Er werd echtgeluisterd naar de wensen van de klant. Je kon rustig rondkijken banken uit proberen qua zitcomfor. Vriendelijk en behulpzaam.

Snelle levering. Prima produkt.

Snelle levering en geld wordt snel teruggestort

Snelle levering en de afspraken worden netjes nagekomen. Alleen het ophalen vh meubel (was achteraf niet de goede maat) ging niet helemaal vlekkeloos. Ik had duidelijk aangegeven dag het in de ochtend opgehaald moest worden, 1 dag van tevoren krijg je te horen da tv het smiddags wordt opgehaald. De dag erna stond het geld alweer keurig op de rekening!

Gewoon top webshop

Gewoon top webshop

Ben er super blij mee past perfect in...

Ben er super blij mee past perfect in my kamer

Goed product

Goed product, snelle levering

Dressoir Novo

Ik heb dressoir �Novo gekocht. Bij de beschrijving stond duidelijk vermeld dat de kleur antraciet is, maar op de bijbehorende afbeeldingen ziet de kast er aanzienlijk �zwarter uit. De kleur viel echter wel tegen, richting antraciet met een blauwe gloed. Materiaal is niet heel sterk, de planken waren behoorlijk �bekrast bij het uitpakken. In elkaar zetten ging prima, maar de lade was lastiger om voor elkaar te krijgen. Het model en indeling vind ik echter te leuk waardoor ik de kast na het in elkaar zetten direct heb geverfd waardoor ik er nu helemaal blij mee ben.

Makkelijk te vinden wat je zoekt div...

Makkelijk te vinden wat je zoekt div keuze mogelijkheden

Alles op tijd geleverd

Alles op tijd geleverd, en alles er zoals op de fotos

Dressoir is precies zoals ik had...

Dressoir is precies zoals ik had gedacht. Mooi, strak en mat zwart en ook nog betaalbaar.

Snel bezorgd

Snel bezorgd. Mooi kastje en niet duur.

Prima levering

Prima levering, prima product

Behulpzaam

Zeer vriendelijk personeel en mooi materiaal

Polecam

Terminowa dostawa, meble najwy?szej jako?ci. Polecam

Service

Op tijd gebracht netjes binnen gezet

Beschadigd ontvangen

De eerste keer hier besteld en beschadigd ontvangen! Geappt en mail gestuurd. Even afwachten hoe snel dit word opgelost. Ik houd jullie op de hoogte. Heb gelijk reactie gekregen en de beschadigde onderdelen zijn besteld en worden opgestuurd. Zeer snelle service, proffesioneel en goed opgelost! Nu wachten tot de onderdelen binnen zijn.

Ze waren mooi op tijd dat was ook de...

Ze waren mooi op tijd dat was ook de afspraak is allemaal goed gegaan

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot