Good the serve was so good thank you

Good the serve was so good thank you

snelle bezorging en vriendelijk

snelle bezorging en vriendelijk. De meubelset is heel erg mooi en makkelijk in elkaar tezetten.

Product besteld en was verzonden maar...

Product besteld en was verzonden maar uiteindelijk niet leverbaar. wel goed afgehandeld door de klantenservice. Vreemd maar uiteindelijk ander product geleverd wat best ok was, zeker voor de prijs

Mooie hoekbank en zit heerlijk en...

Mooie hoekbank en zit heerlijk en snelle bezorging.

zeer tevreden over produkt en levering

Zeer korte levering (zonder extra bezorgkosten), een zeer mooi en degelijk produkt voor een hele nette prijs. (het ging hier om een bedombouw)

De bezorging was goed alleen een...

De bezorging was goed alleen een rommeltje in de auto ( omgevallen dingen ) maar bij mij was het allemaal prima .

Mega mooie tv meubel

Mega mooie tv meubel, het in elkaar zetten ging vlot, maar het ophangen ervan is een serieus lastige taak. Het haken systeem viel er constant af en ik durf niet teveel gewicht op het tv meubel te zetten. Verder, heel tevreden mee!

Mooi product

Snelle levering, goed product, prima service

Geen voorraad, of toch wel?

Ik bestelde een buffetkast, na weken te hebben gewacht totdat ie weer op voorraad zou zijn. Hij zou 2 dagen later bezorgd worden. Volgende dag word ik gebeld dat het een foutje was. Kast niet meer voorradig en mn geld wordt teruggestort. Ik vroeg nog of ik dan niet gewoon als eerste op de lijst kon staan om te kunnen bestellen zodra het wel weer binnen zou komen. Nee was niet mogelijk helaas en mevrouw deze kast gaat helemaal uit het assortiment. Ik balen, maar goed het zal wel. Nu zie ik tot mn verbazing dat dezelfde.kast gewoon nog op de site staat en ook als op voorraad. Wat is het nou? Inmiddels heb ik ergens anders een kast besteld.

goede kwaliteit

snelle levering, vriendelijke klantenservice, goede kwaliteit

Alles netjes op tijd bezorgd

Alles netjes op tijd bezorgd . Leuk kastje makkelijk in elkaar te zetten , ben er blij mee

Klantenservice

Onmiddellijke reactie op mail gestuurd naar de klantendienst + hulp bij plaatsen bestelling vanuit Belgie.

Altijd mooie producten bij Meubella!!

Altijd mooie producten bij Meubella, sterke leveringstijden en zeer stijlvol voor een mooie prijs. Niet te vergelijken met VidaXL, kapotte product elementen, verkeerde productbezorging enzovoorts. Dank aan Meubella...

Redelijk tevreden

Bezorging kwam op tijd De laden sluiten niet goed aan onder het bed zit te strak. De lattenbodem is onvoldoende en er moet een andere lattenbodem boven op waardoor het zo hoog wordt dat je matras niet meer in het bed zakt maar erop ligt Verder ziet ie er wel mooi uit

Er zaten meerdere fouten in de...

Er zaten meerdere fouten in de beschrijving van een kledingkast niet genoeg schroefjes

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooi meubels voor een redelijke prijs

gekocht via...Bol.com

Beste,ik heb deze kast gekocht via Bol.com waar ik erg tevreden mee ben heb deze speciaal gekocht voor mijn stereo installatie en valt erg goed mee een mooie en zeer mooie kast waarvoor mijn dank aan jullie en goedkoop. mvg Pascal

we zijn tevreden het product is mooi en...

we zijn tevreden het product is mooi en degelijk.

Kwaliteit en prijs zijn prima in...

Kwaliteit en prijs zijn prima in verhouding met elkaar

Bestelling gedaan

Bestelling gedaan, volgende dag geleverd maar ontbrekend pakket van de vijf. Meubella �s weekends gecontacteerd, hebben mij netjes te woord gestaan en het proces voor de zending van het ontbrekende pakket direct in werking gezet. Enkele dagen later had ik een prachtige kledingkast in huis:)

Correcte en snelle afhandeling van...

Correcte en snelle afhandeling van retour

Gisteren bankstel Santana geleverd...

Gisteren bankstel Santana geleverd super blij mee, mooie bank, zit heerlijk, netjes bezorgd 3 hoog, Top geregeld wij zijn er super blij mee

Wel oke!

Bedrijf was netjes op tijd met leveren. Vandaag begonnen met de kast in elkaar zetten. Man man man, wat een rot beschrijving hoe je die kast in elkaar moet zetten. En bij het uitpakken kwamen er nog achter dat we de strips (lisbon kast) er zelf op moeten plakken... ?? Verder wel een mooie kast, maar als ik dat had geweten dan had ik de kast niet genomen.

Bello tvmeubel (wit)

Erg mooi tv meubel, wel als bouwpakket geleverd, leuke bezigheid voor de vrijdagavond. Alle onderdelen zijn heel duidelijk weergegeven, zelfs met stickertjes op de onderdelen. Dit scheelt een hoop zoeken. Ook zijn de stickertjes gemakkelijk te verwijderen. Erg tevreden

Op fotos was andere soort lattenbodem...

Op fotos was andere soort lattenbodem te zien en ik kreeg totaal andere soort Lattenbodem

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot