Kwaliteit zoals ik had gehoopt

Kwaliteit zoals ik had gehoopt. Keurige levering

Products are very worst quality

Products are very worst quality. Not worth the money. And installation also very difficult.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt, Goede kwaliteit

Mooi betaalbare meubels.

Mooi betaalbare meubels.

Snelle levering ! Nog snellere service

Snelle levering !! We hadden wat pech met 1 van de kastdeuren die we niet goed gesteld kregen. Mail gestuurd....direct een reactie en uiteindelijk telefonisch geholpen door Michael van de serviceafdeling. Probleem opgelost. Fijn meubella...dikke duim omhoog van ons

vreselijk! niet doen!

7 uur mee bezig geweest. zelfs een vakman wordt hier chagrijnig van! wat een vreselijke kast. het is van een goedkoop soort hout gemaakt wat meteen kapot gaan en de kleur en de verf er van af bladdert. handleiding klopt niet en was niet volledig. ding verkeerd geleverd en niet goed gemaakt waardoor de bodem van de lades niet passen. zelf moeten uitfrezen. kortom een grote hel en zeker de exorbitante prijs niet waard! niet doen! ga lekker naar de Ikea. daar klopt het wel en zit het tenminste fatsoenlijk in elkaar! zonde van je geld

Een mooie bank

Omdat het netjes op tijd waren . Ik kan iedereen aanraden mooi daar een bank te nemen. Het is een hele mooie hoekbank precies hoe dat het op site staat .

Op tijd geleverd

Op tijd geleverd

Top Service

Top Service! Top Qualitat! Everytime again! Thanks for Everything

Een aanrader

Op de aangeven tijd bezorgd. Bomvrij ingepakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Prachtig bankstel. Een aanrader !

BureauDuidelijke beschrijving en geheel compleet geleverde benodigdheden.

Duidelijke beschrijving en alle benodigdheden aanwezig.

snelle service en makkelijk in elkaar...

snelle service en makkelijk in elkaar te zetten

Tevreden!

Website overzichtelijk, snelle levering! Bankstel en salon tafel besteld, tevreden!

Netjes afgeleverd

Pakketje was netjes op de dag geleverd die ik aan gaf. Bezorger belde 15 minuten van te voren dat hij er aan kwam. Al met al zou ik meubella zeker aanraden !

Bank precies zo als op de fotos en in...

Bank precies zo als op de fotos en in de beschrijving Geweldige service Vandaag besteld volgende dag in huis Ook het retourneren was heel makkelijk Met de bank niks mis alleen toch niet echt onze smaak

Snelle en correcte service

Snelle en correcte service

Blijf hier verre van...

Je bestelt een kast en krijgt 8 dozen van verschillende typen kast. Dan blijkt dat elk van die typen een gedeeltelijk onderdeel weer is van de bestelde kast. Een verregaande onduidelijk beschrijving, die twee ervaren kastbouwers 9 uur werk kostte ipv de vermelde 90 minuten. Aan het einde blijkt een schuifdeur niet helemaal dicht te gaan.

Keurig bezorgd en een nette afwerking...

Keurig bezorgd en een nette afwerking van de kast.

Super snelle levering

Super snelle levering en netjes verpak.

Alles goed verpakt en vlugge levering

Alles goed verpakt en vlugge levering

Goede en nette levering

Goede en nette levering

Reliable the quality of material is what you pay

We ordered and the delivery was pretty fast and the process was completely organized. From placing the order to the delivery. Though it missed some parts like glass plates,when reported they reacted immediately and ensured that the plates are received.

Het zijn mooie meubels

Het zijn mooie meubels. Op tijd geleverd zoals afgesproken. En ook belangrijk een duidelijke handleiding erbij..kom zeker weer eens terug kijken als ik wat nieuws nodig heb

Ik ben om tevreden van de product is...

Ik ben om tevreden van de product is beschadigd

Goede prijs-kwaliteit

Het beloofde werd geleverd. Product vrij vlot in elkaar te steken met instructieblad. Goede prijs-kwaliteit.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot