Uitstekende service

Uitstekende service. Zou hier zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit van het meubelstuk...

Goede kwaliteit van het meubelstuk snelle en goede levering maakt waar wat het beloofd

Mooi materiaal

Mooi materiaal, heldere tekening en vriendelijke bezorgers die helder communiceren en afspraken nakomen

Aanrader

De kledingkast kwam keurig op de door mij gewenste dag. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. Het pakket was heel goed verpakt. De kast zelf overtrof mijn verwachting. Enorm veel ruimte en een stevige constructie. Een echte aanrader.

Slechte kwaliteit

De stukjes vliegen eraf bij het in elkaar zetten of is vaak reeds beschadigd aan de hoekjes. Geen goede kwaliteit

Snelle levering, normale kwaliteit

Leveren snel, kapot onderdeel werd snel nagestuurd. Zaten nog wat foutjes in de montage handleiding en een plankje met verkeerde gaten..check bij ontvangst goed of alles oke is. kwaliteit is aardig voor de prijs.

Dressoir Barlo

Produkt is als getoond en omschreven op website. Snel geleverd. Kwaliteit prima voor deze prijs! Voor in elkaar zetten wel meer tijd nodig dan dat er op handleiding staat. Zelfs met een ervaren klusser erbij. Maar alles gelukt! :-)

Goede snelle service en mooie kwaliteit...

Goede snelle service en mooie kwaliteit kast, zeer tevreden

Heel tevreden netjes geleverd ingepakt...

Heel tevreden netjes geleverd ingepakt en hele goeie kwaliteit voor een goeie prijs!

wij hebben een dressoir gekocht

wij hebben een dressoir gekocht, verkeken op de groote was groter uitgebeeld, maar eigen fout om niet naar de juiste afmeting te kijken, maar prima kast en netjes geleverd

keurige en snelle levering

keurige en snelle levering

Madera kledingkast

Levering kast was goed. Kast was goed verpakt. De kwaliteit van de materiaal is voldoende maar slechts dun gemelamineerd. Dus voorzichtig behandelen. Achterwandplaten 1-2 mm te breed. Sommige voorboringen missen: bijv. hang- en sluitwerk deuren. Bouwtekening is ver onder de maat: is onduidelijk of klopt soms niet. Heb je nooit eerder een kast in elkaar gezet, dan heb je aan deze kast een kluif. Als ie eenmaal staat, dan staat ie als op de foto op de website.

De linnenkast is een prachtige kast

De linnenkast is een prachtige kast. Het zelf in elkaar zetten vergt enig inzicht en een veeeel betere handleiding. Erg veel ergernis omdat ie niet duidelijk en op sommige punten niet correct is. Maar... nu hij in elkaar is na drie dagen, een superkast!

Super goede service!

Super goede service!! Super fijne communica!! Hele goede kwaliteit. Er was iets beschadigd en het werd het netjes en kosteloos vervangen. Zodat het er allemaal weer mooi uitziet!!

Service

Hele goede klantenservice en goede kwaliteit

Snelle levering. Vriendelijke bezorgers en goed product.

Snelle levering. Vriendelijke bezorgers en goed product

Geweldig mooie wandkast

Geweldig mooie wandkast, maar veel puzzelwerk, omdat nergens nummers of zo op staan. De service is heel goed. Het lampje ontbrak en werd na een e-mailtje meteen nagestuurd,

Snel geleverd en keurig verpakt !

Twee tv dressoirs besteld! (Type Calgary eiken) Keuze voor dag en tijdvak levering! Netjes verpakt geleverd en super blij met onze tv dressoirs! Prima prijs-kwaliteit verhouding!

Prima site alles na wens en binnen 1...

Prima site alles na wens en binnen 1 dag binnen

Prima geregeld

Alles gegaan zoals aangegeven. Prima kwaliteit voor de prijs. Alles hangt netjes tegen de muur..

Het meubel niet naar wens en leek niet...

Het meubel niet naar wens en leek niet op de foto van de site. Helaas te enthousiast de kast in elkaar gezet. Klacht afhandeling werd snel afgedaan en helaas geen oplossing gevonden.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Zeer mooie meubels voor een mooie prijs. Ik ben er super blij mee

Alles ging zoals afgesproken

Alles ging zoals afgesproken. Vlot en optijd. Zeer vriendelijk.

Snelle levering . Goeie service!

Bedankt,heel goed Bed.ik zal uw klant...

Bedankt,heel goed Bed.ik zal uw klant zijn,

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot