Ik heb hoeksalon besteld op de 12 /1 ...

Ik heb hoeksalon besteld op de 12 /1 levering was snel op 14/1 Die kwaliteit van hoeksalon was heel goed de woonkamer heel mooi nu.Bedankt voor jullie iedereen.

Goed bedrijf

Ik zou Meubella zeker aanbevelen.

Kledingkast

Kledingkast besteld, bezorging was supersnel. Echter de kwaliteit van de kast onderdelen vond ik ondermaats gezien de prijs die je ervoor betaald. Ook de instructie vond ik niet altijd even duidelijk. Uiteindelijk staat de kast en ben ik er blij mee, maar er zijn nog wat verbeterpunten.

Highly recommend

The experience was great also the good service

Mooi kastje, goede prijs/kwaliteit, goede service.

Mooi kastje, goede prijs/kwaliteit, snelle levering, goede snelle klantenservice (nav een paar vragen).

Fotos en maten kloppen

Fotos zijn real, maten kloppen, ze houden je op de hoogte van alle stappen die ze nemen met je bestelling. Dag en tijd van aflevering klopt. Dikke 10!

Super blij met meubella.nl het bestelde...

Super blij met meubella.nl het bestelde was prima en binnen in de woonkamer geleverd erg blij mee ook de bezorgdienst krijgt van mij een pluim

Snelle levering vriendelijk en bij het...

Snelle levering vriendelijk en bij het monteren geen probleem.

Leuk kastje

De leertjes waar je lades mee moet openen, werkt slecht, de schroeven zijn te kort.

Goede service.

Heldere communicatie. Prima service. Uitgebreide betalingsmogelijkheden.

Op de site lijkt het een correct...

Op de site lijkt het een correct meubel, wellicht te goedkoop.... Echter het is echt bagger en dus veel te duur. Mat zwart in de beschrijving, echter geplastificeerd meubelplaat, geen bovenplaat als afwerking en zeker niet matzwart

Ik heb 2 nachtkastjes besteld

Ik heb 2 nachtkastjes besteld. Deze werden geurig op tijd geleverd. Bij het uitpakken een monteren hiervan zag ik dat deze heel moeilijk was terwijl ik echt handig ben. Kwalitatief erg slechte materiaal. Niet blij mee. terwijl als u kijkt heeft het toch een behoorlijk prijs. met vriendelijke groet, I. atalat

Snelle levering, goede prijs-kwaliteitverhouding

Snelle levering, werd van tevoren nog gebeld door de koerier zodat zij niet voor een dichte deur stonden en ik weer een dag langer moest wachten. Pakket netjes over de drempel getild en vriendelijke koeriers. Kast echt super, groot en stevig en nog mooier in het echt!

Zeer tevreden, mooi en goed materiaal. Verzending en bezorging perfect

Snel en goed

Snel en goed. Mooi product.

Snelle levering, netjes verpakt en artikel exact als op de foto

snelle levering en altijd hele goede...

snelle levering en altijd hele goede ervaring mee

Snel Fantastisch Eerlijk Vriendelijk Aandacht voor zijn klanten Ook als ze iets retour krijgen. Blijven ze vriendelijk en begeleiden ze goed

Tijdige levering en mooi product

Tijdige levering en mooi product. Alles goed verpakt, handleiding had iets duidelijker gemogen.

goede en snelle levering goede...

goede en snelle levering goede kwaliteit van de producten

Top service wil een 10 geven maar dat...

Top service wil een 10 geven maar dat ging helaas niet. Andere bedrijven kunnen hier een voorbeeld aannemen of bij hun op cursus gaan.

OK but not high quality

Fast shipment, all pieces were present in the packages and with clear instructions. The quality is not great but it is OK. There were some scratches and imperfections, so be prepared that the product will not be spotless even if it is brand new.

Goed.duidelijk..perfecte aflevering...

Goed.duidelijk..perfecte aflevering thuis.Goed geregeld.

Dressoir Nebraska wit eiken

Het dressoir werdt keurig afgeleverd. De bezorgdienst belde netjes dat ze eraan kwamen en hebben het meubel 1 hoog tot achter de voordeur gebracht. Eenmaal in elkaar gezet bleek het een fraai meubel voor een hele redelijke prijs.

Fast delivery

Fast delivery