Diplo kledingkast?Lastig te volgen instructies, want materiaal is ongenummerd.
Diplo kledingkast gekocht.
250 cm breed x 220 cm hoog x 68 cm diep.
Fijn groot formaat!
De kast wordt geleverd in 9 genummerde pakken.
De bouwinstructie zit niet in doos 1, dus alles moet open op zoek naar het boekje.
Hoewel de dozen zijn genummerd, is de inhoud dat helaas niet terwijl er wel naar nummering in de beschrijving wordt verwezen.
Als voorbeeld: Nr 3 is de bodem en Nr 1 is de top. Volgens beschrijving zitten beide is doos 5. Je moet aan de hand van voorgeboorde gaten zelf uitvogelen welke bodem of top is, omdat de onderdelen zelf niet met een klein stickertje zijn genummerd. En het maakt echt verschil!!
Zelfde geldt ook voor de schroeven. Al het bevestigingsmateriaal zit in 2 zakken, maar niets is afzonderlijk verpakt met bestickering wat wat is. Schroef W2 en W3 zijn op het oog identiek (lengte en schroefkop). Enige verschil is een halve milimeter dikte wat met het blote oog niet te onderscheiden valt.
Gelukkig is mijn partner een handige Harry en hebben we met ons 2 aardig wat ervaring met het in elkaar zetten van meubels. Dus ondanks de niet zo duidelijke instructies is het ons gelukt.
Beschrijving geeft aan dat het een 3-persoons klus is. Met zn 2en kan ook, maar dan moet je beiden wel weten wat je doet.
Resultaat mag er wezen!!
Precies volgens de fotos.
Afstand tussen de roedes is niet heel handig. Een overhemd op een hanger hangt aan de onderkant op de roede er onder. Onderste roede in het middenvak hangt de kleding op de (vaste) plank.
In het vak links van de lades hebben we 1 roede weggehaald, zodat pantelons vrij kunnen hangen aan van die knijp-hangers aan de broekband.
Over het algemeen zijn we goed tevreden met het resultaat.