Correkte levering

Correkte levering Prijs kwaliteit Vriendelijke service!

Commande re�u comme prevu

Commande re�u comme prevu, livraison tres rapide et armoire conforme a la photo et la description tres contente ??. Malgre les avis negatif que javais pu lire je regrette pas davoir essayee.

Goede service Alles is goed verpakt vriendelijke bezorgers

Slecht product, goede klantenservice

Het product wat wij besteld hadden (een bed) was erg slecht van kwaliteit maar de klantenservice en afhandeling van mijn klacht was heel goed en snel geregeld.

Netjes op tijd geleverd

Netjes op tijd geleverd, vrolijke aardige bezorgers. Duidelijke beschrijving en goede kwaliteit!

Op tijd bezorgd

Op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorger.

leuk designbed ledelook prima keuze

Assortiment is top voor een klein prijsje. leuke modellen die je niet elders ziet. Levering snel en compleet. Ook fijn da we een datum konden kiezen Bed zelf is prima prijs / kwaliteit. Lattenbodem is inclusief, maar die is niet bruikbaar (zijn een paar losse latten) deze kan beter weggelaten worden, of in elk geval de mogelijkheid bieden deze weg te laten.

Goed geholpen

Goed geholpen

Goede kwaliteit

Vlotte levering. Kwaliteit van de kast is goed!

Product zoals omschreven

Product zoals omschreven, goede prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd.

snel en goede kwaliteit meubel

snel en goede kwaliteit meubel

Ik ben tevreden met de aankoop het is...

Ik ben tevreden met de aankoop het is mooi tafel bedankt

Alles liep perfect

Alles liep perfect

Goede kwaliteit en snelle levering

Op tijd geleverd, geen beschadigingen en ziet eruit zoals verwacht. Goede kwaliteit

Ik ben super tevreden

Ik ben super tevreden, nu twee producten bij jullie gekocht. Simpel te bestellen, super snelle levering binnen de gestelde tijd. Vriendelijke bezorgers. Meubels makkelijk in elkaar te zetten, super stevig. Ik ben blij!

Tv Kast gekocht

Tv Kast gekocht. Keurig op tijd geleverd. In elkaar zetten was fluitje van een cent.

Prima! Aanrader

Goede service. Leuke meubels. Zeer tevreden met onze keuzes die we hebben gemaakt.

Komoda jest pi?kna

Komoda jest pi?kna, niestety bardzo odbijaj? sie na niej ?lady palcow co szczegolnie wida? patrz?c z boku . Transport i ca?y proces zamawiania bezproblemowy

Prima! Snelle service

Mooie kantoormeubels gekocht bij dit...

Mooie kantoormeubels gekocht bij dit bedrijf. I.v.m. het plaatsen op de 1e etage konden dit geen kant en klare meubels zijn en hebben we ze zelf in elkaar moeten zetten. Met een buro, dressoir en 3 deurskast heb je wel even werk, maar de kwaliteit is prima en de gebruiksaanwijzing duidelijk. Het enige minpunt was het hangwerk van de deuren. Daar is wel een makkelijker systeem voor. Maar over het algemeen is het een prachtige set bij elkaar

Kwaliteit is hoger dan je verwacht voor...

Kwaliteit is hoger dan je verwacht voor de prijs. Je moet hem even inelkaar zetten maar als je de gebruiksaanwijzing volgt is het helemaal mooi.

Snelle keurige complete levering.

Snelle keurige complete levering.

Snelle levering vriendelijke bezorgers...

Snelle levering vriendelijke bezorgers duidelijke website

Al onze meubelen gekocht bij jullie,supergoede service en goede solide meubelen afgelopen week nog een buffetkast gekocht,wij zijn super tevreden,van de zomer bestellen we een buffetkastje voor in de keuken en een bed

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot