Alles was net als beschreven en snel en...

Alles was net als beschreven en snel en vriendelijk bezorgd

De meubels waren op tijd,goede Quality

De meubels waren op tijd,goede Quality

Netjes verpakt om schade te voorkomen

Netjes verpakt om schade te voorkomen, afspraken levering goed geregeld.

Bank retour

Ik had een bank besteld die op voorraad was en binnen 2 dagen geleverd werd. Helaas paste deze niet door de deur en werd retour genomen. Ik heb gebeld met de klantenservice om samen het hele assortiment door te nemen om te kijken wat wel zou kunnen passen. Helaas zat er niets tussen op dat moment en heb ik het volledige aankoopbedrag terug gekregen. Dezelfde week stond het geld nog op mijn rekening. Ondanks dat ik niet geslaagd ben bij jullie, een TOP service!

Snelle levering vriendelijke

Snelle levering vriendelijke Bezorgers en goede spullen .

Helder bestelling en levering.

Top bedrijf

Super servive,spullen zijn goed en niet duur. Al veel keren bij Meubella meubels gekocht en hebben van alles veel plezier Top bedrijf en goed bereikbaar ook telefonisch

Mooi op tijd verstuurd en goed verpakt

Mooi op tijd verstuurd en goed verpakt

Snel

Snel, netjes, binnen gebracht

Super.

Prachtige meubelen goede kwaliteit,nette prijs. Eenvoudige montage met duidelijke beschrijving.

Great and fantastic service and same...

Great and fantastic service and same items as shown on website... thanks alot and highly appreciated and recommended it for others

Marcos serie

Mooie serie. Jammer dat er geen eettafel bijzit, vandaar 3 sterren. Tekening kan beter. Producten lichte beschadigingen, maar kan ik waarschijnlijk wel bijwerken

Prijs kwaliteit was prima in orde.

Prijs kwaliteit was prima in orde. Levering als afgesproken.

Prima bedrijf.

Snelle en correcte levering.

Zaterdag 31 december besteld en 2 januari in huis. Je kan zelf bepalen welke dag het geleverd moet worden. De bezorgers hebben alles in mijn appartement bezorgd en niet voor het appartement achtergelaten. Het bed was snel in elkaar door het overzichtelijke inhoudstafel. Heel content!

Prachtige kast, constructie ingewikkeld

We hebben een prachtige kast! Snelle levering en duidelijke communicatie vanuit Meubella. Wel was het echt ingewikkeld om deze in elkaar te zetten. Er staat 1,5u tijd voor. Maar dit werd 10u. De handleiding is een zwart wit document, waarin de vele verschillende soorten schroeven en maten planken niet heel duidelijk zijn aangegeven. Het is wel gelukt, en we zijn blij met het resultaat, maar hou rekening met de tijd die je nodig hebt om hem in elkaar te zetten.

Netjes

Netjes, snel en compleet geleverd.

Goede service en schade afhandeling.

Goede service, bij het transport 3 kastdeuren beschadigd. Geen probleem en na contact nieuwe deuren. Top

Snel geleverd en makkelijk in elkaar te...

Snel geleverd en makkelijk in elkaar te zetten kastje. Wel kwetsbaar materiaal.

Alles mee geleverd snel

Alles mee geleverd snel, maar wel een heel bouwpakket, maar voor de prijs zeker in orde!

Kast Monaco - Eiken - Grijs - 50 cm - Dicht

Snelle levering, degelijke kasten een plaatje om te zien.

De bank is erg mooi en van goede...

De bank is erg mooi en van goede kwaliteit. Jammer dat de bezorger veel later kwam dan de geplande tijd. Hier moesten we zelf achter na bellen of ze uberhaupt nog wel kwamen.

Nice product quality and price

Nice product quality and price

Heb hier 2 kasten gekocht en een...

Heb hier 2 kasten gekocht en een dressoir, helaas was 1 plank van een lade beschadigd ik had een mail gestuurd en heel snel reactie, en snel onderdeel in huis !! Kortom fijn bedrijf

Superslechte handleiding die gewoon...

Superslechte handleiding die gewoon niet klopte, heeft me uren gekost Levering en prijs/kwaliteit verder prima hoor eerder iets via jullie gekocht en zelfde euvel, denk niet dat ik nog een keer iets bij jullie koop Update nav reactie Meubella: Handleiding was niet moeilijk voor mij maar foutief, klopte gewoon niet, graag eerlijk fout erkennen en niet bij mij neerleggen, niet van gediend. Kast is prima, dank daarvoor, prijs ook uitstekend, levering netjes alleen handleiding met behoorlijke fouten, gaten op tekening die niet bestaan en andersom. Ga zelf maar in elkaar zetten, loop je bij eerste tekening al op vast. Ik loop geen onzin te verkopen Mvg Rene

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot