Prima prijs kwaliteit.

Prima prijs kwaliteit.

Goede kwaliteit prijs verhouding.

Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering Top klantenservice

Volgende dag in huis goede kwaliteit

Volgende dag in huis goede kwaliteit

Alle goed

Mooi kleur en stevige hout

Afspraak van A tot Z nagekomen

Afspraak van A tot Z nagekomen. Prima prijs kwaliteit, alhoewel het fijn zou zijn mochten de zetelpoten voorgeboord zijn, een klein gespaard werk.

Snel en goed.

Snel en goed. Bestellen en bezorgen gaat super snel. Nette bezorgers.

Zijn hele vriendelijke bezorgers en...

Zijn hele vriendelijke bezorgers en heel beleefd

Handleidingen kunnen beter

Sommige handleidingen kloppen echt niet zoals het moet, eens in elkaar zijn het wel degelijke meubels !

Topservice gehad!!

Topservice gehad!!! Een bank geleverd gekregen, waar een kleine schade op zat en meteen een nieuwe gekregen met nog wat extras erbij. Super vriendelijk personeel. Wij gaan hier zeker nog eens bestellen!

Ze brachten niet naar huis ondanks de...

Ze brachten niet naar huis ondanks de afspraak om naar huis te brengen. De kleerkast was ondanks onbeschadigde kartonnen dozen op twee plaatsen beschadigd. Spiegel slecht gelijmd - scheve spiegel.

Meubels waren boven verwachting mooi. Duidelijke beschrijving en snelle service. Zeer tevreden dus

Ik ben zeer tevreden over de site

Ik ben zeer tevreden over de site, ik heb besteld en de bestelling werd de volgende dag geleverd op de afgesproken tijd, ik raad iedereen ten zeerste aan om op deze site te winkelen

We hebben de grote kast proberen...

We hebben de grote kast proberen monteren maar alles is niet zo als moet de andere stuken zijn nog in de doos zo als eettafel ,salon tafel ben echt niet blij me

snelle levering, super vriendelijk en behulpzaam. kwaliteit van mijn bank is super ben zo blij.

Waardeloos. Bestel hier geen producten!

Hopeloos... Koop hier nooit een kast! 3 weken terug de Lissabonkast 2 gekocht. Netjes de instructies gevolgd en de kast in elkaar gezet. Echter blijkt deze kast schots en scheef te zijn, want deze kast is niet haaks te krijgen. Geappt en gebeld met de klantenservice om vervolgens aan het lijntje gehouden te worden. Uiteindelijk door alle ellende meermaals onze timmerman erbij gevraagd om mee te kijken met de zogenoemde tips van de medewerkers. Echter niets van deze tips helpt en de timmerman geeft ons het advies om deze waardeloze scheve kast terug te sturen. Ook aangedrongen bij de medewerkers die alle zogenoemde tips geeft, om eens langs te komen als hij wel denkt de kast recht te krijgen mijn zijn tips. Echter leveren ze deze service niet het is een online shop zonder monteurs. Nou daar sta je dan.. Uit pure frustratie weer meermaals de telefoon gepakt om vervolgens meermaals doorverbonden te worden met de voicemail bij een niet actieve medewerker... Frustratie tot en met. Uiteindelijk na aanhouden een wel behulpzame medewerker aan de telefoon gekregen die ons wel de optie geeft om dit onding te retourneren. Dus deze mooie kast op de foto wordt weer ingepakt en teruggestuurd. Maar ons advies: bespaar je ellende en koop geen meubels bij deze firma. Het is hopeloos! Mooie producten op de foto, waardeloos bij levering.

Tevrede

Snelle levering. Mooie, stevige kast, makkelijk ineen te steken

Deurtjes tv meubel passen niet tegen elkaar

Onlangs een tv meubel gekocht, de deurtjes ervan zijn niet eens groot genoeg om tegen elkaar te passen. Gevolg = een spleet ertussen. Geen zicht! Ik bestel hier nooit meer.

Mooie meubel ,snelle levering

Mooie meubel ,snelle levering

Alles is gewoonweg verlopen naar wens

Alles is gewoonweg verlopen naar wens. Wij hebben een kastje besteld dat bij de serie hoort die wij al hadden. Trouwens ook van meubella.

I ordered a TV furniture a month ago...

I ordered a TV furniture a month ago and every time that thing falls apart. Its again broken.

Ik had een bank gekocht die achteraf...

Ik had een bank gekocht die achteraf toch te groot bleek..Nadat ik hier contact over genomen had en de retouropties besproken had- is de bank omgeruild. De ene mee en de andere afgeleverd.. goeie service waar ik erg blij mee ben! Dank!

Ten eerste verkeerde onderdelen,werd...

Ten eerste verkeerde onderdelen,werd daarna goed opgelost. Slechte beschrijving van de kast.

Super goede service

Super goede service Snelle levering in 2 dagen Ik ben Super blij met deze aankoop Bedankt !!!

Happy Costumer

Snelle levering & kwalitatieve producten

Meubels voor een vriendelijke prijs.

Meubels voor een vriendelijke prijs. Thuis bezorgd en afgemonteerd. Prima

Herder Pasmansdreef 5