Heel erg jammer
Na een mooie tafel te hebben gevonden voor niet al te veel geld bestelde ik voor het eerst bij Meubella. hierna begon de ellende. Ik koos voor een specifieke bezorg dag om de tafel te laten bezorgen, want zaterdag was ik niet thuis. De volgende dag kreeg ik een verwarrende mail dat het pakket is aangemeld en klaar voor verzending. Er stond even dat het wel op zaterdag geleverd zou worden. Na een whatsapp contact werd ik gerust gesteld, het komt allemaal in orde u krijgt het dinsdag.
Het werd dinsdag en je raadt het al, geen tafel. Ik wilde een boos berichtje sturen, maar ik kwam er achter dat het woensdag in de avond zou worden bezorgt. Dat vond ik geen groot probleem, dus ik wachtte af. De tafel kwam binnen, netjes in de verpakking en in goede staat. Echter..... de handleiding en de boutjes ontbraken. Zo kon in natuurlijk niet de tafel in elkaar te zetten. Dus mocht ik toch het bose berichtje schijven... Er werd een nieuw pakketje opgestuurd. Dat duurde maar een week voordat het binnen was.
Ik weet niet of het aan mij ligt of dat dit een fout van Meubella is, maar ik verwachte dat het bevestigingssetje een zak is en dat daar de handleiding bij zou zitten. Uiteindelijk heb ik daarom de tafel zonder handleiding in elkaar moeten zetten...
Nadat dit allemaal gelukt was, ben ik tevreden met de tafel en blij met de functionaliteit. De kwaliteit is prima en hij ziet er goed uit. Door de foutjes van Meubella word het mij moeilijk gemaakt nog een keer mijn geld uit te geven aan een van hun producten en ik denk ook niet meer in de toekomst iets te bestellen. Kortom heel erg jammer.