Alles was perfect

Alles was perfect! De levering en communicatie verliep goed! En de zetel zelf is suuper comfortabel.

Inmiddels een tv meubel kast en een...

Inmiddels een tv meubel kast en een bank genomen top kwaliteit! Top bezorging

Goede servies

Helaas is me pakketje nog niet bezorgt maar mijn vorige bestelling 5 pakketen was super en optijd heel tevreden over meubel bela

excellent and fast super delivery the...

excellent and fast super delivery the way you order the way they bring same as it I really appreciate thank you meubella.nl

The products have really good...

The products have really good Quality,the delivery also is fast and kind

Het is een leuke kast met een goede...

Het is een leuke kast met een goede montage handleiding ! Bedankt !

Moana hoekbank

Ik heb 2 jaar geleden ook dezelfde soort bank (Moana) gekocht maar toen in het licht grijs/groen. Toen hadden we al problemen met de montage van de poten (schroefdraad in de bank) en nu weer. Dus dat probleem is er nog steeds. Een collega heeft ook deze bank en ook precies hetzelfde probleem. De kwaliteit van de vorige bank vindt ik beter dan deze serie. Er zitten nu snel kuilen in van het zitten en het kraakt van binnen uit. Niet tevreden dus, terwijl de bank in dit korte tijdsbestek wel een stuk duurder is geworden. Nu kan ik gaan mailen maar dan krijg ik een waardebon van 100 euro voor een volgende bestelling. Daar heb ik natuurlijk niets aan en vindt dit geen oplossing of service. Update: Na 3x mailen is dan de meubelmaker er geweest. Er is een stuk schuim in de hoek onder de veren gestopt en het doorzakken is verholpen. Over het gekraak: er zijn 2 schroeven bij in gesjeest en klaar. Al met al nog geen 10 minuten werk. Nu moet het dus goed zijn. DUS NIET. Je snapt natuurlijk wel dat als je in de hoek met schuim gaat opvullen, en je gaat net naast de hoek zitten dat je daar dan lekker scheef hangt. Goed voor de rug ook, TOP. Probleem is dus niet verholpen maar verschoven. Over de poten wordt niets gezegd. Meubella zegt, dat het probleem niet bekend is maar daar geloof ik helemaal niks van. Wel heel toevallig dat net ik, met 2 banken, er last van heb en mijn collega ook. PUUR TOEVAL, zeg ik dan maar. Ik vindt dit geen problemen oplossen. Als je als bedrijf achter je product staat dan los je het in 1 keer goed op. Je haalt die bank op en zorgt dat er een nieuwe bank komt, die in elkaar is gezet en is gecontroleerd, dan ben je goed bezig. Meubella moet het maar oplossen met de leverancier en niet de problemen bij de klant laten. Als klant mag ik verwachten : A, dat het nieuwe product, de verwachting mag hebben waarvoor je hem koopt. Dus (bank) recht zitten en niet scheef en of wegzakken. Meubella heeft nu een poging ondernomen voor herstel, wat niet gelukt is. Als verkoper van meubelen zou ik zelf helemaal niet willen dat een nieuw geleverde bank wordt hersteld. Als de bank niet goed is, dan haal je hem weer op en lever je een andere bank, die gecontroleerd is. Dus je gaat hem als bedrijf zelf in elkaar zetten en probeert uit hoe deze zit en of er afwijkingen zijn. Dan ben je netjes bezig. Dit is gewoon oplap werk. Of kopen jullie misschien de producten zelf al in, met die wetenschap dat er een klein gebrek aan kan zitten????? Tjah, dan kan je ook niet op de leverancier terugvallen natuurlijk.

Verschrikkelijk bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf. Kast besteld, gekregen met allemaal verkeerde onderdelen. Beloven ze de goede onderdelen op te sturen. Duurt 6 weken tot we een mail krijgen Wanneer kunnen we de onderdelen leveren?. Op gereageerd met een datum, maar natuurlijk niks ontvangen op die datum. Vervolgens 5x gemaild of het nog gaat komen maar 0 reactie. Bestel hier aub niks, bespaar jezelf de moeite.

Kwaliteit is teleurstellend

Na het ontvangen van de kast, ben ik hem gelijk in elkaar gaan zetten, wat overigens ruim 7 uur heeft geduurd door de onduidelijke handleiding. Helaas toen ik klaar was bleken de kastjes scheef te zitten, de kast sluit niet goed, en de deurtjes functioneren gewoon niet naar behoren. De kwaliteit is zeer matig. Ben heel teleurgesteld in Meubella. Ik was van plan nog meer meubels aan te schaffen maar na deze ervaring ben ik het niet meer van plan

Leuke kast om te zien, maar helaas matige kwaliteit materialen

De kast die we bestelde kwam goed aan. Bezorging ging vlot en soepel. Wel behoorlijk teleurgesteld in de kwaliteit van de kast. Geen kantenband aan de onderzijdes van de houten platen (spaanplaat met een gekleurde melamine laag), waardoor veel platen zijn gaan chippen. Verder is de spiegel op onze kledingkast van een kunststof, en is deze matig op de houten kastdeur geplakt door de fabrikant (met bobbels in het oppervlak) Hierdoor fungeert de spiegel meer als lachspiegel. Ook zakt de kast door. Als liggers word hetzelfde spaanplaat gebruikt, maar dit is niet stijf genoeg om de kast te dragen; hij zakt door in het midden waardoor de schuifdeuren lelijk aansluiten aan de zijkanten van de kast.. Ook staan er fouten in de handleiding om de kast in elkaar te zetten, maar dit zijn kleinigheidjes. Al met al matige kwaliteit voor een voor mij te dure prijs..

Ik heb een bed met matras en...

Ik heb een bed met matras en nachtkastjes besteld Prima kwaliteit zeer goed en handzaam verpakt goede handleiding Ik heb voor de levering contact gehad met klantenservice van meubella deze dame was ook zeer behulpzaam en vriendelijk De bezorging was ook meer dan goed behulpzaam en vriendelijke bezorgers

I like the fast delivery

I like the fast delivery, most important the delivery People are professionals. I just like to orde by Meubella. Firts time I made an orde was the 30 or 31 of Oktober 2022 and yes I was happy ths wil be the third time and I hope that Meubella wil not dissapoint me along the way. Good work Guys!!!

De beste meubelzaak

De beste meubelzaak. Snelle bezorging. Leuke bediening. Ik raad ten zeerste aan.

Kledingkast

Kast is af, duurde wel moeilijk lang, zeker met de onduidelijke beschrijving is dit voor een leek eigenlijk bijna niet te doen. Omschrijving is vrij beknopt en uitleg is nihil, hierdoor een tijd bezig geweest... ze hadden ook best nummers op de planken mogen zetten, had al een stuk gescheelt. Maar van een gebruiksvriendelijke handleiding is hier echt geen sprake, gok totaal 7uur over de kast gedaan om het in elkaar te zetten.

Ik heb 4 kasten besteld

Ik heb 4 kasten besteld. Ik vind ze boven verwachting. Boven verwachting omdat ze een stuk goedkoper zijn dan andere zaken en ik wel erop voorbereid was dat het misschien zou kunnen tegen vallen. Maar ik ben blij dat ik bij Meubella heb besteld want een kast waar ik 299 voor betaalde is elders (bij zgn goedkope zaken minstens 499. Voor 299 heb je daar troep.En voor 499 daar, haalt het er niet bij. Ik geef 4 sterren, geen 5 omdat: je wel een beetje handige harry moet zijn. (Maar dat geldt voor een aantal andere winkels ook). Wel, 3 kasten gingen qua montage prima. Maar 1 kast was een drama om in elkaar te zetten, want de tekening was ienieminie en amper te lezen. Hier gaf Meubella trouwens ondersteuning. Wel voa ap en aan de hand van gemaakte fotos. Dus dit is wel een verbeterpuntje (goed leesbare tekening). Maar ze staan nu, alle 4, en het ziet er echt prachtig uit.

Goedemoegen

Goedemoegen Ik heb net tweede keer een kledingkast bij jullie besteld. Ik hoop dat ik deze keer niet teleurgesteld zal zijn. Kijk even of deze zeker op voorraad is en of deze kast dinsdag geleverd wordt, bij voorbaat dank. Kledingkast Saturn - Eiken - Zwart - 217 cm

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!! Artikelen zijn van top kwaliteit. Al 3 keer iets besteld en de 4e,5e,6e,... zullen ee aeker en vast komen!

second order not so nice as expected

Na onze verhuizing hebben we een prachtige kast gekocht. We waren zo tevreden dat we hebben besloten nog eens te bestellen. maar helaas is het bij de 2e bestelling niet zoals veracht. Bij het monteren van de Vitrine kast merkten we dat de achterkant (het dunne houten schot dat je in de gleuf moet schuiven) veel te lang is en dat nu de onderkant van de kast niet volledig dicht gaat. bij onze tv kast met led merkten we bij het uitpakken al dat de kabel op het punt waar het gesoldeerd is, is afgebroken. dus nu hebben we maar aan een zijden led verlichting dat er niet uit zien. ik zou dit graag opgelost willen zien en wij zijn weer happy. we hebben er hards voor gespaard en zijn altijd tevreden geweest. We hopen dat dit opgelost kan worden!

Ik bestelde een kledingkast

Ik bestelde een kledingkast, deze was op voorraad toen ik betaalde. Gisteren ontving ik een e-mail met leveringsbevestiging en vandaag ben ik teleurgesteld dat de kleerkasten niet meer op voorraad zijn - mega teleurgesteld. Het is bijna zover! Je bestelling van Meubella B.V. met referentie 100798640 wordt op 16-11-2022 bezorgd tussen 7:55 en 9:55.

Goede service en meubels

Vlotte klantenservice die je er even op attendeerd wanneer je een foutje hebt gemaakt in je adresgegevens. Verder meerdere meubel van Meubella gekocht en geniet er met volle teugen van. Mooi spul voor een goede prijs.

Super tevreden,en snelle...

Super tevreden,en snelle levering.chauffeur ook erg vriendelijk

Uit voorraad

Uit voorraad. Snelle levering op de aangegeven tijd. Mooie kast. Duidelijke omschrijving. Let op...twee los beschreven scharnier onderdelen zitten aan elkaar. Meende een deel te missen en kreeg per omgaande mail antwoord en uitleg. Zeer tevreden.

Leveringen perfect op tijd

Leveringen perfect op tijd Nu aan het wachten op mijn 3de bestelling bij meubella.

Goede en aangenamen ervaring

Goede en aangenamen ervaring! Goede prijs/kwaliteit verhouding! Een aanrader

Supermeubella

Obchod meubella hodnotim ako ve?mi dobr� ve?a asortimentu za prijate?ne ceny

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot