the experience is great

the experience is great, the options on the site are easy to follow, you get a clear view of what is being offered, the pricing is low , there is help if you can not make a choice or if you have any questions through chatbox, whatsapp, mail and more. the navigation on the site is fairly easy and you see the right recommendations underneath it as well as other options, a lot is on storage so you dont need to wait for 12 weeks, mostly if in stock it gets to you in 2 days and no costs attached in most cases.

Aangenaam verrast

Aangenaam verrast ! Mooi meubel voor zulke prijs. Makkelijk te monteren. Stevig verpakt, uitstekende levering en info. Absoluut een aanrader Mvg, Nick

Slecht voorraadsysteem

Hoewel de kwaliteit van de producten in orde is, zijn er enkele problemen geweest met hun voorraadsysteem. We hebben een aankoop bij een ander bedrijf geannuleerd omdat we te horen kregen dat ons gewenste artikel weer op voorraad was. Na enkele dagen belden ze ons en vertelden ons dat er een probleem was en dat we je bestelling moesten annuleren. Ik ben dus degene die ik bij de andere winkel kocht en die van Meubella ook kwijt!

Super tevreden

Super tevreden. Snelle levering en goed afgeleverd door de heren. Bedankt!

Ik ben erg blij

Ik ben erg blij, zo snel mogelijk geleverd, zeer goede kwaliteit, gratis levering. ik raad het aan

AANRADER

Heel behulpzaam, dat zeker. Als je vragen heb, krijg je atijd een antwoord. Enkele bestellingen gedaan, goed service, kwaliteit, levering oke, prijzen ook oke. Heb geen - punten bij een bestelling en levering. Ze blijven je helpen tot de bestelling is geleverd, moesten er nog vragen zijn. TOP!

100% aan te bevelen !!!

Keurige afhandeling , t bestelde - bedledikant - is zeer degelijk en snel te monteren , 100% in orde !!!

Meuble de tres mauvaise qualite.

Meuble de tres mauvaise qualite.. des tiroirs fixe a laide de la colle pour bois ? Non on se fou de la gueule de qui .. vous voulez que sa tienne quoi se tiroir avec zero visserie ? Et un meuble une fois monte, le meuble nest m�me pas stable tous bouge .. ZeRO solidite et au prix affiches ses du VOL !!! .. 30 jours pour un retour ? Mais une fois monte on vous rembourse que une indemnite ! oblige car dans un carton ses bien camoufle on sattend pas a que se soit de la camelote !! Non mais franchement de larnaque jusquau bout quoi ... Merci meubella !!!

Language

Product is fine, but one of the 2 men who delivered the furniture couldnt speak dutch and couldnt understand what my mother was saying and vice versa. We expect from people who work here, to do their best or try to speak some dutch, especially for delivering furniture which does require some communication while delivering.

Mooie bank voor schappelijke prijs

Vandaag de nieuwe eigenaar geworden van een prachtige velvet bank, type destiny. Zooooo blij mee. Dit is al onze 2de bank die wij bij Meubella hebben gekocht. Vanwege de goede ervaringen van de vorige bank, hebben we wederom voor dezelfde bank gekozen. Het zit geweldige en staat prachtig in onze woonkamer

Bankstel is snel geleverd. Goed verpakt, geen beschadigingen. Blij mee.

2 tv meubels besteld blijken andere...

2 tv meubels besteld blijken andere kleur dan vermeld op de site. Hun antwoord is dat ze niet alle kleurstellingen op de site kunnen vermelden maar dat er wel een lichte kleur afwijking kan zijn en dat zij ook niet weten welke kleur de klant krijgt . Nav mijn fotos geven zij toe dat t idd een andere kleur is. Ze bieden een korting a euro 35 aan als ik ze hou ik ga niet akkoord want ik vind de kleurstelling afschuwelijk totaal anders dan op de site . Ik stel voor de meubels om te ruilen voor een ander meubel in een veilige kleur nml wit en daar de euro 35 korting op geven,dat doen ze niet dus laten ophalen en ik moest de kast ook weer uit elkaar halen voor transport ! Terwijl t al een drama was om t in elkaar te zetten met mn gebroken schouder ! veel tijd en energie en ergenis via chat en mail dat niet op elkaar afgestemd is.

Commande 2022

Bonsoir je suis tombe sur votre site part hazard j ai commander un meuble tv vraiment un bon produit pas chere et de bonne calilter j ai partager a mon beau pere qui a commander aussi un meuble tv

Zeer goede service

Zeer goede service, snel geleverd. Kwaliteit is top,

Meerdere meubels gekocht

Meerdere meubels gekocht, heel tevreden laatste bestelling helaas wat beschadigd maar heel netjes opgelost product nummer doorgeven en paar dagen later was het nieuwe onderdeel bezorgd Aanrader :-)

Het bed is erg laag

Het bed is erg laag. Niet geschikt voor bejaarde logees.

Plan bij kast klopt niet..

Plan bij kast klopt niet... nieuwe gevraagd, zelfde probleem. Goede klantendienst, maar we krijgen de kast niet ineen

Good service and Fast delivery

Good service and Fast delivery

Poef

Slechte klantenservice. We hadden een poef besteld maar er waren geen pootjes bij. Een week later zijn ze opgestuurd met 1 fout pootje erbij. Weer een week later werd er nog eens een fout pootje geleverd. En nu moeten we 2-6 weken wachten op een nieuw pootje. Geen tegemoetkoming, zelfs geen verontschuldiging.

Goed afgehandeld

Goed afgehandeld

Een leuke kast-snelgeleverd-alles prima...

Een leuke kast-snelgeleverd-alles prima verlopen!

Zeer tevreden over Meubella

Zeer tevreden over Meubella, goede service, mooie meubelen en snel levering. Ga zo door!

Betaalbare kwaliteit

Voor de zoveelste keer hier bij Meubells geshopt. Top kwaliteit en betaalbaar! Zou hier zeker vaker bestellen

Bank besteld en bezorgd gekregen

Bank besteld en bezorgd gekregen. Bleek een cognackleurige velvet bank ipv grijze stoffen bank te zijn. Zat wel een sticker op dat het een grijze moest zijn. Moest toen een foto maken bij daglicht. Ja hoor, anders zie je verschil niet. Maar goed, bank zou opgehaald worden. Bleek deze bank ineens uit de collectie te zijn. Kozen toen een omruil voor een zwarte. Was wel 100 euro duurder. Kregen een korting van 50 euro. Tot dusver netjes. Maar moesten eerst die 50 euro extra aan hen betalen terwijl wij hadden gekozen voor afterpay. Klantenservice beweerde dat het systeem de omruil anders niet kon verwerken. Mijns inziens kun je een bank retour nemen en een nieuwe order maken. Ze bleven bij hun standpunt. Ik dus ook. Afterpay is afterpay. Ik heb de bank op laten halen en heb ergens anders een bank gekocht. Heb vaker hier gekocht. Tot nu toe altijd netjes. Ook als er iets aan de hand was. Nu echt wel teleurgesteld in dit bedrijf. Zeker omdat de fout bij hen lag. En ook al reken ik ze deze fout niet aan (dat kan nu eenmaal gebeuren), vind ik de service mbt tot de nieuwe bestelling bijzonder klantontvriendelijk. Bij mij kwam het over of ze mij wantrouwden of ik de 50 euro wel zou betalen. Zo wil ik niet behandeld worden. Zeker niet als de situatie niet door mij is veroorzaakt.

Alles na behoren

Alles na behoren, netjes geleverd.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot