Prima levering

We hebben de huiskamer acacia mooi op de afgesproken datum binnen gekregen en was perfect verpakt. ik ben wel twee dagen bezig geweest om de vier kasten te monteren maar dan heb je ook wel wat. Het ziet er prachtig uit en er zit een goede beschrijving bij geleverd.Als je de tekeningen een voor een uit het boekje monteert km je altijd goed uit. We zijn erg blij met deze mooie kasten en zullen zeker vaker bij meubella gaan bestellen. Chapeau meubella.

Super service

Heel snel in huis. Helaas ging er bij mij iets niet goed maar wat een super service geven jullie. Zowel telefonisch als via de app. Ben zeer onder de indruk!!! Zou het iedereen aanbevelen.

Wij missen een pakje en na heel de week...

Wij missen een pakje en na heel de week heen en weer aan het bellen geweest te zijn tot nu toe geen oplossing. Ze blijven maar zeggen dat ze bij de chauffeurs aan het vragen zijn. Ik vind echt geen goed service voor de dure kasten van hun.

Klantenservice

Over de afhandeling van de klantenservice ben ik zeer tevreden, over het product (bed Loox) was ik niet zo tevreden maar, nogmaals, dit is goed door Meubella opgelost.

Doen!

De bank zit echt heel lekker. Soms zelfs op inslaapgevallen. Heel mooi en elegant en best wat mensen kunnen erop zitten

Snelle levering en precies wat we...

Snelle levering en precies wat we zochten.

Stickers

De kast leek online zwarte groeven te hebben, maar het waren stickers die ik zelf moest op plakken. Kast lijkt van goede kwaliteit maar stickers trekken op niet veel

Een jaar geleden meubels besteld

Een jaar geleden meubels besteld, tv kast en dressoir beide al doorgezakt , e-mails verstuurd maar geen reactie op ontvangen , ook de kastjes van het dressoir zijn al gauw door gezakt en los geraakt met weinig inhoud rekening mee gehouden...

Geen goede kwaliteit en geen duidelijke...

Geen goede kwaliteit en geen duidelijke handleiding

Ik heb een kast besteld

Ik heb een kast besteld, voor best wat geld. Bij het in elkaar zetten, bleek bij de laatste delen (deuren, achterwand, best wel essentiele delen om de kast stevigheid te geven) dat deze beschadigd waren. Niet erg maar wel vervelend omdat ik dan nog steeds uit tassen en koffers moet leven. Ik belde met het bedrijf; �product niet meer op voorraad oke, vervelend, wanneer kan ik het dan verwachten? 2-6 weken! Dus tot die tijd, moet ik wachten tot mijn kleding etc in de kast kunnen? Ja helaas wel. Ik denk persoonlijk dat het fijn was geweest als ze in ieder geval de achterwanden hadden vervangen (kan niet zo moeilijk zijn, want niet kleur-gevoelig) wat mij betreurt, is dat ze niet met een fijne oplossing (lees meedenken) kwamen. Erg jammer Meubella!

Super service

Na een rommelige start (product niet op...

Na een rommelige start (product niet op voorraad en onvoldoende communicatie daarover) prima service. Binnen paar dagen geld retour. Toen het product weer op voorraad was snel geleverd.

Alles werd vlotjes en snel geleverd

Alles werd vlotjes en snel geleverd. De bezorgdiensten was vriendelijk en hebben alles mooi binnen gebracht.

Kapotte kast gekregen bijna twee weken...

Kapotte kast gekregen bijna twee weken contact gehad via de app toen pas een oplossing gehad

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, mooie prijs, snelle levering. Echt een aanrader!

Heel blij met de kast

Heel blij met de kast, snelle levering en mooi meubelemge

Een aanrader. Klantendienst krijgt een dikke 10

Een aanrader. De verzender was een pakket kwijt, een mailtje naar de klantendienst direct antwoord. Maandag had ik een mailtje dat ze mijn pakket gingen nabestellen en nu vrijdag 4 dagen later mijn pakket al ontvangen. Bedankt Meubella en de vriendelijke dame van de klantendienst.

What you see is not what you get...

Twee meubels besteld; grote kledingkast en dressoir. Na transport hier en daar wat beschadigingen. Maar Op zich tevreden en makkelijk in elkaar te zetten, maar van het dressoir ontbrak de gebruiksaanwijzing en een aantal schroeven. Ik heb de gebruiksaanwijzing via een andere webshop kunnen achterhalen. En zelf de schroeven aangevuld. Eenmaal in elkaar valt wel op dat de fotos op de webshop gefotoshoped worden (mn de kledingkast) om het net allemaal wat mooier te maken. Ik snap niet waarom dat nodig is. Zo voldoet het niet aan mensen hun verwachting en kopen mensen missch net wat sneller maar vervolgens krijg je wel meer ontevreden klanten en dito reviews. Waarom niet gewoon eerlijke fotos?

Tevreden.

Ondertussen de vierde bestelling geplaatst bij deze firma. Productfotos zijn niet wat de producten daadwerkelijk zijn, je merkt dat het wel opgefrist is voordat het op de site geplaatst gaat worden. Desalniettemin zijn wij verder content met de producten. Montage is gebruiksvriendelijk, de omschrijving mag wat complexer aangezien je als leek zijnde niet alles kunt plaatsen. Uiteindelijke producten zijn goed geleverd zonder schade met een betrouwbare en vriendelijke ( TSN Groen ) bezorgdienst. Al met al is het naar wens en verwachting.

Nette simpele tv meubel

Bad quality product with 0 chances to...

Bad quality product with 0 chances to return after assemble it. Even Ikea I can return the product in case I dont like it.. I will never ever buy at this website.

Een prachtig tv meubel

Een prachtig tv meubel. Eenvoudig in elkaar te zetten.

Alles was geweldig

Alles was geweldig, de beschrijving was ook geweldig. Alles was genummerd, wat ik niet leuk vond was dat het dressoir de nummers aan de buitenkant van de deuren had, nu zie je dat niet zo vanwege de kleur, maar de volgende keer zou het beter zijn aan de binnenkant te stempelen

VREZELIJK!!!

VREZELIJK!!!! Nooit dat ik hier nog ooit wat ga bestellen. Ik heb een kast besteld en die ziet er TOTAAL anders uit als op de fotos. Koop de kast Lissabon niet want het is totaal niet zoals op de fotos.. als laatste moet je de deuren doen.. dus onze hele kast was al in elkaar voordat we zagen dat je plakstrips nog zelf op een zwarte plaat moet plakken.. op de afbeelding zie je duidelijk diepte verschil maar dat is totaal niet zo.. Ook is de eikenkleur totaal anders.. en bij de beschrijving staat dat het MDF deuren moesten zijn maar het zijn spaanplaten.. **********.. Het is mega moeilijk om in elkaar te zetten en klopt van geen kanten..

Meubelset....geen aanrader!

Van de zomer een meubelset besteld hier. De kast die had een verkeerde deur...wat opzich al heel knap is. Meteen contact opgenomen. Kreeg te horen dat een nieuw deurtje 2 tot 6! weken op zich liet wachten, maar kreeg maar liefst 30 euro korting?? Vervolgens hoor ik na 6 weken niks, dus er zelf maar weer achteraan. Conclusie nog 2 weken wachten, volgens hun was het niet op voorraad enz.. ik zei al breng me gewoon een nieuwe kast, want als ik een nieuwe bestel op de site is die morgen binnen! Maar nee daar gaan ze dan niet op in...maar kreeg nog 35 euro korting...poeh poeh 65 euro in totaal...maar wel voor 200 euro ellende! En nog maar afwachten of ik over 2 weken mn deurtje heb en of er dan geen kleurverschil is. Al met al geen aanrader!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot