Snelle en goede service

Snelle en goede service Al een paar keer meubels besteld. Levering razendsnel en zeer behulpzame klantenservice bij vragen over producten. Bezorgdienst is een extern bedrijf, maar met zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers. Leveringstijd wordt per sms aangegeven en klopt ook met daadwerkelijke aflevertijd. Meubels zijn bouwpakketten maar zijn zeer goed beschermd verpakt. Handleidingen kunnen beter, maar met een beetje gezond verstand en inzicht kom je er wel uit.

Erg teleurgesteld...

Ik heb hier een tv kast en tafel gekocht, beide waren prima producten. Zeker wanneer je de prijs/kwaliteit verhouding in aanmerking neemt. Met een vitrine kast (Jenny) ging het volledig fout. Het werd geleverd met te lange schroeven (waardoor die door de deur gingen) en kromme delen. Ook werden er geen afstelbare opvangblokjes geleverd, waardoor de deurtjes niet evenredig aansloten bij de rest van de kleppen. Dat deed behoorlijk afbreuk van het design, want op de plaatjes vallen de deurtjes ook evenredig dicht. In eerste instantie heb ik aangeboden om de kast voor de helft van het geld te leveren, omdat het in elkaar zetten al drama was en omdat ik gewoon naarstig bergruimte nodig ben en dan op mijn dooie gemak naar een ander meubel had kunnen kijken. Maar ze wilden nieuwe onderdelen sturen en wat korting geven zodat ik zelf naar een oplossing voor de opvangblokjes kon kijken. Daar ben ik mee akkoord gegaan. Alleen waren de nieuwe onderdelen net zo krom (hoe lastig is dat om te controleren?) en schoot ik er dus totaal niks mee op. Aangezien ze mijn eerste aanbod af hebben geslagen, heb ik de kast maar retour gemeld. Ze wilden nogmaals nieuwe delen sturen, alleen heb ik dat uiteraard afgeslagen. Er zijn grenzen. Al met al zeer teleurgesteld en zit al een dikke week zonder kast en kan nog steeds geen spullen inruimen. Deze kast gaat pas vrijdag weer terug en staat dus eigenlijk al een dikke week in de weg. Als Meubella slim is halen ze deze kast uit het assortiment, want het is echt niet best gesteld met dit model. Sommige delen zijn gewoon veel te dun en buigen daarom sneller door. Ik durf er geen andere producten meer te bestellen omdat het vertrouwen er gewoon niet meer is. Ga er nog even goed over nadenken. Drie sterren omdat de tafel en TV kast wel goed waren.

geweldig bedrijf alsmede de vervoerder.

geweldig bedrijf alsmede de vervoerder. onze complimenten. donderdag bank besteld zaterdag avond bank hangen werd door vervoerder op de hoogte gehouden. en stonden al een uur eerder voor de deur. er werd vriendelijk gevraagd of hij binnen mocht komen. ja graag. en de bank werd keurig tot aan de plaats gezet. top top top.

Onze kast was stuk gegaan

Onze kast was stuk gegaan. De klantendienst was erg vriendelijk en regelde onmiddellijk de ophaling van de oude kast en de levering van een nieuwe kast. Wat een goede service! Ook de vervoerder waren super vriendelijk en behulpzaam. Ik ben heel erg tevreden!!

komt afspraken wel na

communiceert goed en komt gemaakte afspraken na

Zeer slechte kwaliteit!

houten Bedframe gekocht en aparte lattenbodem van dezelfde afmeting 160x200 bij meubella. Lattenbodem past niet en zakt door het bed heen. Het hout van het bed is van extreem slechte kwaliteit. Bouten en schroeven breken af en het hout breekt aan alle kanten. Het bed is inmiddels na 4 maanden volledig kapot en hebben het aan alle kanten vast moeten tapen en lijmen om er nog op te kunnen slapen. Meubella zeker geen aanrader om meubels bij te kopen!

Zeer slechte service.

Zeer slechte service. Een kast besteld die op voorraad was, dag vrij genomen om hem op een maandag te laten bezorgen. Hele dag gewacht, niks gezien en kijk op de website van de bezorger, die bleken niks ontvangen te hebben van meubella. Ik ben niet op de hoogte gehouden. Gebeld en gemaild en ze hadden natuurlijk geen idee wat er fout gegaan is, ik zou spoedig antwoord terug krijgen. Een week later nog niks gehoord. Ik was er klaar mee. Gebeld maar weer om het geld terug te laten storten. Hierin wordt vermeld Maximaal 7 werkdagen voordat het geld terug op de rekening staat. Na 10 werkdagen nog niks ontvangen. Maar weer gebeld, en natuurlijk hetzelfde smoesje, geen idee wat er gebeurd is. Kortom een drama dit bedrijf!!

Kapotte planken & slechte bezorging

Een tv meubel bestelt voor het nieuwe huis. Bezorger niet aangebeld en gezegd dat hij het adres niet kon vinden. Pakket zelf moeten ophalen (je zal maar geen auto hebben). Na flink gesjouw met grote pakketten bleken meerdere planken kapot te zijn. Nalevering was de optie, inmiddels bijna twee weken verder en nog geen datum van mijn nalevering. Ik mag hopen dat ik het nog krijg. Klein pluspuntje: de klantenservice reageert snel, maar de hulp en uitvoering is ronduit slecht.

Geen aanrader, minder dan Chinese Kwaliteit

Het bed dat wij hebben mogen ontvangen is van zeer slechte Chinese kwaliteit, het betreft hier de Tweepersoonsbed Suente - Zwart - 160x200 cm. Met het bijgeleverde gereedschap is 1 boutje aan te draaien, daarna direct dolgedraaid. Op de site wordt gesproken over een latten bodem, dit klopt niet, het is een bodem van latjes en veel te weinig, het matras zakt door de bodem, 12 latjes voor een bed van 200 cm??? Deze zelf toegevoegd om in ieder geval het matras te sparen. De Zwarte doppen meegeleverd zijn te groot en steken aan beide zijden onder de wanden uit, dit is geen gezicht, zouden 4 cm moeten zijn maar zijn breder dan de wandjes. Tevens worden er te weinig doppen meegeleverd, 4 stuks, dit zouden er 8 moeten zijn zodat ook de zijwandjes waar je op zit als je in en uit bed gaat worden ondersteund, deze zakken nu volledig door en heb ik zelf verstevigd met extra klossen. De schroeven zijn tevens van zeer slechte Chinese kwaliteit, koppen draaien af en schroeven zijn niet weg te draaien, zeker niet met het sleuteltje dat wordt bijgeleverd. Ook al is de prijs laag, de prijs kwaliteit verhouding is hier totaal zoek. Geen aanrader, niet kopen

Stevig en mooie net als de foto

Stevig en mooie net als de foto

Dressoir

Nog een 5* review voor een ander meubelstuk om het gemiddelde hier op te krikken want dat verdiend meubella echt wel. Er wordt super snel gereageerd op mail contact. Binnen 24u is er 2x mailcontact geweest. Dressoir in mn eentje in elkaar gezet, duurde even maar dan heb je ook wat. Stevige mooie kast!

Tv meubel

Op tijd binnen, hardwerkende bezorgers die ietswat teveel vertrouwen hebben dat het allemaal goed verpakt is spannend met open maken maar na een paar x bestellen is altijd alles keurig. Ik ben maar een vrouw alleen maar het in elkaar zetten is gewoon goed te doen met de omschrijving! Ik heb in ieder geval een luxe gevoel, mooie meubels en mooie prijs.

Ik vind dat Ze zijn eerlijk en...

Ik vind dat Ze zijn eerlijk en vriendelijk, de kwaliteit is ook perfect. en de prijs is ook goed. het is mijn eerste keer dat ik bij hen kocht, maar elke keer als ik meubels nodig heb, zoek ik eerst in de MEUBELLA-winkel Ahmed Harhash

Goede en vriendelijke service

Goede en vriendelijke service. Problemen worden zo snel mogelijk opgelost en er wordt binnen een dag gereageerd op mails

Prima levering, jammer van de kwaliteit

Prima levering. Dressoir is echter van magere kwaliteit. Niet erg solide, plaat achterzijde sluit niet mooi aan (zichtbaar van boven- en zijperspectief) en kleur en dikte van materiaal komt niet overeen met de fotos. Na het zien van een kwaliteitsdressoir in een kringloopwinkel, die ook nog eens 3x goedkoper was, spijt van deze aankoop. Los van dat, was het al een we moeten het er maar mee doen.

Goede service!

Ik ben enorm blij met mijn tv meubel. Tijdens het in elkaar zetten van de tv meubel heb ik 1 van de lade rails omver gelopen, waardoor deze niet meer bruikbaar was. Na telefonisch contact te hebben gehad, hebben zij mij een nieuw setje verzonden samen met een schroefje die ik kwijt was geraakt. Super service!!

Tv kast jenny

Ik ben heel blij met mijn tv kast Jenny Staat heel mooi goede kvaliteit Een betalbar

Vandaag voor de 3e keer een hoekbank...

Vandaag voor de 3e keer een hoekbank moana velvet aangeboden gekregen. De 1e was de verkeerde kleur de 2e was wel petrol maar een geweven stof inplaats van velvet stof. De 3e is de juiste bank van de foto van de website maar de bijgeschreven tekst vind ik niet kloppen. De stof is microvezel en geen velvet (velours). Wij zijn wel tevreden met deze bank want hij zit erg fijn. Maar jammer dat het zo moest gaan..... Bezorgers van TsGroen ook zeer goed en vriendelijk! Elke keer mooi op tijd!

Good prices for nice furniture

Good prices for nice furniture. Delivery was super fast!

Mooie salontafel en heel makkelijk...

Mooie salontafel en heel makkelijk gemonteerd. Top service!!

Slechte service

Dag van bezorgen aan het wachten, chaufeur belde dat hij er met 5 minuten zou zijn. 20 minuten later maar zelf gaan zoeken naar de bus en toen hadden ze de levering al afgemeld omdat Meubella het verkeerde adres doorgegeven had. 2 dagen later alsnog de meubels gekregen maar hebben we 2 salontafels ontvangen en geen tv meubel, vitrinekast was niet compleet. Meermaals telefonisch contact gehad en zowel de fout met adres en ontvreken meubels legt meubella neer bij het transport bedrijf. 0,0 compensatie nu maar afwachten of morgen tv meubel komt en wanneer ontbrekende onderdeel van de vitrinekast komt. We waren nog van plan om de monaco wandplank na te bestellen maar ik denk dat we maar op zoek gaan naar iets anders.

Waar voor mijn geld!

Waar voor mijn geld! Althans de soms slechte reviews hebben wij een hele goede ervaring gehad met Meubella. Degelijke TV meubel tegen een scherpe prijs.

Great customer service

Even though not all my orders were sent complete I must say that meubella customer service team did a great job. Theyre responsive and helped with all my issues really fast.

Slechte service ik nu al vier dagen te...

Slechte service ik nu al vier dagen te wachten op nieuwe stoel (beschadigd geleverd)

Heb bij jullie een bankstel en een kast...

Heb bij jullie een bankstel en een kast gekocht. Jullie leveren alles netjes op tijd af, en ben heel tevreden over jullie artikelen. En ik ga nog meer bij jullie bestellen, voor al de Monaco artikelen geweldig zijn die. Bedank een tevreden klant.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot