Helemaal perfect

Helemaal perfect , daar begin ik mee , meubels besteld , perfect afgeleverd op afgesproken dag en tijdvak, kwaliteit meubels is ook perfect , kortom een aanrader!

Binnen 1 dag bank geleverd

Binnen 1 dag werd de bank geleverd , ik heb de moana velvet grijs hoek links . Zeer mooie en stevige bank ! Me aller eerste nieuwkoop ,dus ik was nogal voorzichtig ... Maar mijn god wat een prachtige en heerlijk stevige bank !!! Nu nog hopen dat ik er lang plezier van mag hebben !!! Zeker een aanrader !

Wat een snelle reactie en top service...

Wat een snelle reactie en top service ik raad jullie bij iedereen aan en voor mijn volgende aankopen doe ik zeker bij meubels Mvg

Tevreden klant

Afgelopen 4 jaar al een paar keer meubels besteld. Ik had een fout gemaakt in mn adres, en ook deze werd na een telefoontje keurig en snel gewijzigd. Super vriendelijke medewerkster aan de telefoon gesproken! Deze zijn nog steeds naar wens, de levering is volgens opgegeven planning! En artikelen van super kwaliteit! Laatst een supermooie bankstel besteld, zit heerlijk en een lust voor het oog! TEVREDEN KLANT!

Na lang twijfelen toch besloten een hoekbank te bestellen. Vandaag geleverd en spijt dat ik het niet eerder gedaan heb. Bank is netjes over de drempel geleverd (ik woon 3hoog zonder lift) en de bezorgers waren erg aardig. Na al het plastic( dat is het enige minpuntje) verwijderd te hebben en de bank in de juiste formatie gezet te hebben zit ik nu al enige uren te genieten. Super blij en goede service

UITSTEKENDE SERVICE

Ze houden de erg goed op de hoogte van de levertijden en bellen de klant zelfs nog een half uur van te voren als ze er bijna zijn op de levering af te leveren. UITSTEKENDE SERVICE!

Altijd goed we hebben nu al meerdere...

Altijd goed we hebben nu al meerdere meubels gekocht. Goede kwaliteit en blijven terug komen

Bestelling zetel en tafel

Heel goede service. Zeer vriendelijk en snel. Kwaliteit van de meubels is heel goed, aan een mooie prijs. Zeker een aanrader!!!

Snelle levering en goed product

Snelle en fijne levering. Ook de producten hebben een goede prijs kwaliteit verhouding. Het was even puzzelen maar dan heb je ook wat.

Top service en top aflevering

Top service en top aflevering! Ik ben altijd blij met meubella.nl

Mooie kleerkast Destiny...leek moeilijk...

Mooie kleerkast Destiny...leek moeilijk in elkaar te zetten maar met het stappenplan ging dat perfekt. Ben tevreden en kocht nog bij Meubella.

Zeer lastige en beknopte handleiding

Leuk meubel de Iris, maar voor dat geld kan je niet veel verwachten. Helaas vindt ik dat de beschrijving erg beknopt is ! Ik zet graag meubel bouwpakketten in elkaar, maar deze is een ramp. De beschrijving is minimaal in elkaar geflanst en zeer onduidelijk !! zet er gewoon een tekstje/naam van het onderdeel bij maakt de montage makkelijker ! In de advertentie staat De bijgeleverde montage benodigdheden en een duidelijke handleiding zorgen voor een eenvoudige montage! Dat klopt dus voor geen meter, maar kan wel beter Meubella !!

Voor alles krijgte ik een mailtje met...

Voor alles krijgte ik een mailtje met een duidelijke informatie. Levering was top 10/10

Mooi kastje gekocht

Zeer goed en veel keuze .goede en veilige mannier van betalen ,verzending ook goed

Echt geweldig

Eerder al bepaalde meubeltjes gekocht en dat beviel goed voor een zeer mooie prijs. Nu verhuisd en alle kasten van de Diplo serie gekocht. Er kwamen 2 kasten beschadigt binnen en dit is netjes opgelost. Of een vergoeding en de beschadigde delen voor lief nemen, of de beschadigde delen vervangen. Gewoon zoals het hoort! En het geld staat nog snel op de rekening ook. Echt heel netjes en snel opgelost. Geen gezeur. Geen problemen. Helemaal top geregeld!

Meer een knutsel set

Ik heb 2 weken geleden een kledingkast gekocht en deze vorige week gemonteerd. De handleiding was erg onduidelijk. Sommige dingen waren erg klein, waardoor het slecht was te zien welke schroef ik moest gebruiken. Daarnaast komen er snel beschadigingen als je de schroeven er in schroeft. De deuren van de kleding kast zijn te klein waardoor je een gleuf hebt waardoor je de planken in de kast kan zien. De gaten bij 1 van de handvaten waren te groot, waardoor je het niet er in kon schroeven. Er waren stickertjes bij geleverd om schroeven etc. af te plakken, maar deze zijn in een andere kleur groen dan de kast. Voor de rest is het wel een mooie kast, maar te veel klopte niet.

Na een koude start

Na een koude start, ben ik uiterst tevreden over de Nortonkast. Hij past perfect in mijn interieur. Hij is robuust, maar niet overheersend, en heeft een uitstekende uitstraling.

Via de website een bank besteld !

Via de website een bank besteld !! Optie afterpay gekozen omdat de reviews niet altijd even goed waren over het bedrijf. Toch was ik van mening dat de een zijn ervaring niet hetzelfde voor de ander hoeft te zijn. Zo gezegd zo gedaan !! Ik Kreeg netjes een e-mail met een bezorgtijd van TSN ( het koeriers bedrijf ) Echter op de dag dat de bank geleverd zou worden werd ik gebeld door de koerier met de mededeling : het was niet mogelijk om de bank te picken deze stond voor ons niet klaar in het magazijn dus neem contact op met meubella. Ik Meubella gebeld we gaan het meteen voor u regelen meneer !! Ik heb Speciaal vrij genomen ( kost mij 200 euro per dag als zzper ) word niet teruggebeld. Zat ik dan in een lege woning me tijd te verdoen. Dit was dus de eerste en de laatste keer !! First impression is namelijk belangrijk voor een verdere samenwerking. In dit geval dus nooit meer !!!

Superbliij met de mooie bank

Superbliij met de mooie bank! Dankjewel lieve bezorgers! Xxxxx

Dressoir scheef en slechte lades

Dressoir gehaald. Lades gaan er niet vatsoendelijk in. Bij de eerste keer dachten we dat het aan ons lag maar bij de 2de keer wisten we dat 9/10 het enorm slechte meubels zijn. Klantenservice kan alleen tips geven maar verder word je hier niet wijzer uit. Zelfs iemand met verstand ervan zit er naar te kijken met hoe scheef alles is in eerste instantie. Dan nog niet gepraat over de kleine beschadigingen die eraan zaten. Tip spaar gewoon eventjes door voor vatsoendelijke meubels te halen :) - lades klikken er niet in in en rail is scheef - deurtjes zijn scheef die we zo recht mogelijk erin hebben proberen te zetten - kleine beschadigingen hier en daar (zichtbaar) - klantenservice kan enkel en alleen tips meegeven

Goede ervaringen met Meubella

Goede ervaringen met Meubella. Meerdere meubels bij hun gekocht. Erg mooie meubels. Goed design en prijs-kwailiteit verhouding is top!

Dinsdag besteld

Dinsdag besteld, woensdag morgen 10:40 in huis m 15:00 klaar met monteren. Fantastische kast, aanrader deze firma.

Good service

Not all online furniture companys are good. But i must say Meubella is doing it a good job. Delivery was fast en they use a good company for the delivery. Product was good packed, so the product stayed save. Customer service is contactable and friendly. So i would recommend Meubella.

Zeer snelle levering goede prijs...

Zeer snelle levering goede prijs kwaliteit verhouding zeer goede site

Good service and quality!

Good service and quality!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot