Supersnelle levering netjes van te...

Supersnelle levering netjes van te voren gebeld dat ze er aan kwamen echt top.

Ik heb een loungebank en hocker gekocht...

Ik heb een loungebank en hocker gekocht en ben zeer tevreden. En wat een goede service bied meubella Snel geleverd en suppermooi. Raad het iedereen aan. En ik ga zeker gauw een woonkamerset bestellen en zeker niet duur. In 1 woord topppppp

Mooie robuuste loeizware salontafel

Betr. Salontafel Monaco Geleerd van het verleden snel in elkaar gezet. Mooie robuuste loeizware salontafel. Verrijking van het interieur.

Ik ben super blij met mijn...

Ik ben super blij met mijn bestellingen, ik heb eerst een bed besteld waar ik verliefd op daarna heb voor mijn woonkamer meubels besteld. Ik ben zeer gelukkig en tevreden. Heel erg bedankt voor de service..

Zeer tevreden klant

Wij hebben het dressoir besteld en de gevraagde leverdatum werd keurig nageleefd en een belletje vooraf dat de chauffeur er aan kwam was heel fijn. Alles is netjes met de lift op 8 hoog afgeleverd. Het dressoir in elkaar zetten lukte heel goed dankzij de duidelijke instructies. Het uiterlijk van de kast is nog mooier dan verwacht. Kortom, Meubella is een tevreden klant rijker.

Super goeie producten

Super goeie producten

Mooi meubel!!

Levering uitstekend, goede beschrijving en alles aanwezig!! Heb de asino besteld en is echt mooie kast voor een goede prijs. De pootjes die bij de kast komen waren 3 cm hoog ?? misschien een optie om meerdere poten aan te bieden?? Verder zeer tevreden en ga zeker nog een keer iets bestellen.

super

zeer goede beschrijving van de producten en vlotte afhandeling en levering

Tv meubel besteld van zeer ondermaatse...

Zeer tevreden! Klein probleempje werd onmiddellijk opgelost na een mailtje naar de klantendienst. Goede service en tevreden.

Top Service

Super tevreden van het bestelde produkt, prijs kwaliteits verhoudingen dik in orde. Ook de levering is vlot verlopen en de mensen die mijn pakke af geleverd hebben waren super vriendelijk. Bij men 2de bestelling werd zelfs voorgesteld het pakket tot op het 3de verdiep te brengen, echt super fijne en kant vriendelijke service

Onacceptabele service

Edit @meubella: Jullie geboden oplossingen staan beschreven in mijn review. Waarom wordt het demonteren, inpakken vervoeren etc ons probleem gemaakt terwijl jullie de fout hebben gemaakt????????? Onacceptabele service. Het bedrijf heeft een een fout gemaakt en legt alle zorgen en oplossingen in onze handen. Dit heb ik nog nooit meegemaakt en het mag zich geen professioneel bedrijf noemen op deze manier. De situatie: Wij hebben een kast besteld. Hiervoor kwamen 4 zware dozen die we zelf naar boven hebben getild. Eenmaal de kast voor de helft in elkaar gezet te hebben kwamen we erachter dat MEUBELLA EEN FOUT HEEFT GEMAAKT en 1 van de dozen dubbel heeft gestuurd waardoor er ook 1 ontbrak. Hun oplossing: Zelf alles weer volledig en netjes uit elkaar halen, inpakken en naar beneden tillen zodat het gebruiksklaar staat. Dan komen ze een nieuwe kast leveren. Dat kost ons in totaal weer 4 uur van ons leven door EEN FOUT DIE MEUBELLA HEEFT GEMAAKT. Nergens willen ze ons in tegemoet komen terwijl wij gewoon netjes hebben betaald en het om EEN FOUT GAAT DAT MEUBELLA HEEFT GEMAAKT. Nu moeten wij als het ware in dienst treden van het bedrijf en alles voor hun oplossen terwijl zij verkeerde dingen leveren. 4en andere oplossing zou zijn dat wij weer alles netjes uit elkaar met halen en inpakken en zij over x aantal weken het missende onderdeel komen leveren. Op geen enkele wijze willen ze hun fout toegeven en de verantwoordelijkheid nemen om hun eigen fout op te lossen, maar moeten wij voor alles boeten. Geld terugvragen gaat ook moeilijk als het uit elkaar halen fout gaat. Help what the hell moet je doen als consument? Dit is nogmaals volledig onacceptabel, ik ga dan ook de rechten van de consument opzoeken en hoger op treden als dit nodig is.

Zeer tevreden over de service

Zeer tevreden over de service

Zondag Vitrinekast besteld en zoals...

Zondag Vitrinekast besteld en zoals beloofd dinsdag in huis. Geleverd door hele vriendelijke bezorgers en ook 5 min van te voren gebeld dat ze eraan komen. Vitrinekast in elkaar gezet en was precies zoals beschreven en naar ons wens. Super tevreden klant erbij Meubella!!

Ik vroeg of ik de zetel kon retourneren...

Ik vroeg of ik de zetel kon retourneren en ze deden niet eens moeilijk. En hebben mij instructies geven hoe dit te verwerken.

Improper instructions, bad quality

I ordered a desk which looked fairly straightforward for assembling. But when I got to the 3rd peice of the desk I realized the instructions didnt match the peices I got, even the diagram was wrong. On top of that the quality of material was really low so while tightening the screw lock, I accidentally chipped off a corner, so now Im stuck with a very bad product, that is not at all like how I imagined it to be.

Vandaag een bankstel bezorgd precies...

Vandaag een bankstel bezorgd precies zoals op de foto daarvoor een linnenkast ook zoals op de foto de volgende bestelling komt eraan goede kwaliteit en niet te vergeten de bezorgers van een vriendelijke mannen helemaal top

Klantvriendelijk met een hoofdletter K

We zijn erg tevreden over de witte Parello vitrinekast. Degelijke kast voor een goede prijs. En geleverd conform de gemaakte afspraken. Toevallig zag ik dat hij anderhalve week later goedkoper was geworden. Op vrijdagavond een mail daarover verstuurd en op zaterdagochtend al vroeg een reactie dat ze het verschil overmaken. Dat noem ik nog eens Klantvriendelijk met een hoofdletter K! Lucas

De service was goed en ik was tevreden...

De service was goed en ik was tevreden met de prestaties van het bedrijf

Eind december 2021 een leren hoekbank...

Eind december 2021 een leren hoekbank gekocht. Ik ging er wel vanuit dat voor die prijs het geen echt leer was, maar het blijkt gewoon stof te zijn. Nu al kapot.. Met 4 kinderen, een grote hond en 3 katten wilde ik geen stoffen bank. Ik heb ze gelijk 31 december nog gevraagd of dit wel leer was of stof. Nooit een antwoord gekregen. Ik zit nu met een kapotte bank 2 maanden later.

De meeste effeciente meubels zaak ooit

De meeste effeciente meubels zaak ooit. Prijzen zijn super laag , vergelijken met andere meubels zaken goede kwaliteit en snelle service. Om te raden

Snellelevering en een goede service

Snellelevering en een goede service. Kast zit netjes in elkaar en ben er blij mee

Mooie meubels goede kwaliteit en...

Mooie meubels goede kwaliteit en redelijke prijs. Duidelijk in communicatie levering zoals afgesproken door vriendelijke bezorgers

NU KOPEN

Gewoon top, goede service en stipt! Exact gekregen zoals beschreven. Fotos lijken niet echt, toch risico genomen en ontzettend tevreden! Ik koop nog.

Super polecam

Super polecam ????????????

Super tevreden

Zaterdag besteld en op dinsdag is onze bank al geleverd, super mooi en zit echt heerlijk! Heel erg bedankt!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot