Mooie stevige kast zoals beschreven en...

Mooie stevige kast zoals beschreven en op afbeeldingen. Het enige is dat hij wat lastig in elkaar te zetten was.

Kast als bouwpakket

Kast is prima bezorgd. Beschrijving had hier en daar iets toegelicht mogen worden, bestond uit alleen tekeningen.

Twee kasten met spiegel.

Twee kasten met spiegel besteld. Na de eerste in elkaar te hebben gezet wist ik bij de tweede welke dozen ik eerst en laatst moest openen. Helaas bij de laatste doos kwam ik er achter dat de spiegel tijdens het vervoer was gebarsten. Contact opgenomen met Meubella en het onderdeel is kostenloos vervangen. Contact was ook erg fijn hierover. Zeker een bedrijf waar ik in de toekomst weer zal bestellen.

Snelle levering, moeilijke montage

Snelle levering. Omslachtige handleiding (veel onduidelijker dan bv Ikea handleidingen), ook montagetijd is ruim onderschat. Eens lasting elkaar zit, is het een prima kast!

Het bedrijf komt netjes zijn afspraken...

Het bedrijf komt netjes zijn afspraken na. Op tijd geleverd. Geleverde kast was perfect. Gemakkelijk te monteren door de gaten op de juiste plekken. Alles voorgeboord en voldoende montagemateriaal.

Zeer goede levering

Zeer goede levering. Alles netjes op tijd aangekomen. Mooie zetel. Tevreden!

Snelle reactie via klantenservice en...

Snelle reactie via klantenservice en super service

Een zwarte linnenkas

Een zwarte linnenkast. Slechte kwaliteit. Slechte reels. Deuren staan er steeds naast. Zonde van mijn geld. Gaat niet lang mee. Indeling is wel heel fijn.

Erg ontevreden, in het verleden betere kwaliteit

Wij hebben een hoekbank besteld maar deze is niet goed. Naden zijn scheef, kussens hebben hobbels en de stof rimpelt heel erg als je er even op zit. Deze gaat retour! Wel heel goed geholpen door de medewerkster om dit te regelen. 9 jaar geleden hebben we dezelfde hoekbank gekocht bij meubella waar we zeer tevreden over waren, super kwaliteit. Deze stof is er nu helaas alleen in het zwart, erg jammer. Deze stof is stevig en goed schoon te maken. Als jullie deze stof zouden gebruiken voor alle kleuren dan zouden de banken veel langer mee gaan is onze ervaring. Het valt mij trouwens op dat er alleen reactie komt op de goede reviews, ook een beetje jammer meubella??

Helemaal top!

De prijs was er aangenaam voor zon mooie bank en ook een erg goede kwaliteit. Daarnaast is het razendsnel bezorgd. Waar je vaak weken moet wachten op een nieuwe meubel, is deze echt de volgende dag in huis en binnen bezorgd.

Mijn bestelling niet geleveerd et...

Mijn bestelling niet geleveerd et daarnaa zelf de bestelling geannuleerd. Ze waren niet eerlijk aan de telefoon over de bezorging. Elke keer de dag en de tijd veranderen.

Snelle service en goede kwaliteit...

Snelle service en goede kwaliteit geleverd

Altijd blij mee

Altijd blij mee. Mooie producten, kwalitatief erg goed tegen een niet te hoge prijs.

tv meubel

Het meubel was snel bezorgd. Zoals ook aangegeven. Betaling in 3 delen ging eenvoudig.

Levering was too en kwaliteit ook goed!

Levering was too en kwaliteit ook goed!

Goede ervaring

Levering op zelf gekozen dag. Goede stap voor stap beschrijving om de kast in elkaar te zetten. Kast kan ook hangen, betekent dat er ook goede hangelementen bijgeleverd worden. Misschien is het handig om een foto of beschrijving van het hangsysteem toe te voegen bij de info over het product. We hadden vooraf geen idee hoe dat geregeld werd op dat we zelf gaten in de kast moesten boren.

Het is een prachtig meubel en zonder...

Het is een prachtig meubel en zonder problemen in elkaar te zetten. De handleiding is ook gemakkelijk te begrijpen.

We hebben een mooi meubel ontvangen en goede service.

We hebben een mooi tv-meubel gekocht, snelle en goede bezorging. De genummerde instructies zijn hartstikke helder, de plankjes ook allemaal goed genummerd. We dachten eerst dat het wat wiebelde, en kregen direct respons van Meubella. Maar met wat viltjes, het zelf al snel op kunnen lossen. Zeer tevreden over het product, over deze prijs, en over deze service!

Snelle levering, alleen jammer dat de onderdelen zelf niet genummerd waren, was makkelijker geweest

Het service was top

Het service was top. De verzending was super snel

Al mijn meubels koop ik hier

Al mijn meubels koop ik hier, en iedere keer ben ik blij verrast over de snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding!

Prima product zoals omschreven

Prima product zoals omschreven

Snel.en heel mooi.

Snel.en heel mooi.

jai achete un meuble tv fixation...

jai achete un meuble tv fixation murale. Le systeme de fixation est absolument inadapte. Le meuble ne tient pas correctement. Il ny a aucun trou pour faire passer des c�bles. Je regrette cet achat et je deconseille fortement ce type de meuble via le site. Les photos sont belles mais la qualite nest pas a la hauteur... �a se veut concurrent de ikea mais les composants et la visserie sont de mauvaise facture.

Het werd optijd afgeleverd door...de afgesproken tijd en vriendelijke bezorgers

Het werd optijd afgeleverd door vriendelijke bezorgers. Het is een solide kast en ziet er mooi afgewerkt uit en de prijs was heel redelijk.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot