Bijna uur op voorhand telefoon gehad

Bijna uur op voorhand telefoon gehad, dat ze er op dit uur zouden zijn. Bij aankomst zeer vriendelijk personen.

Mooie bijzettafeltjes 2 stuks

Mooie set. Heb er nog 1 besteld omdat ik ze als salontafels wil gebruiken.

Snelle levering, mooie bank !!

Nooit meer Meubella, Meubelazeren

Op 10 december 2 nachtkastjes Bello besteld. Op 15 december 1 nachtkastje geleverd? De andere zou de volgende dag geleverd worden???? Verdwenen bij post.nl heb enorm moeten aandringen bij meubella voordat zij een onderzoek wouden starten, ja wacht maar afzeiden ze steeds Niet dus. Nu 10 Januari nog steeds geen nachtkastje, vanaf 3 januari al 3 mails gestuurd maar geen enkele reactie meer, schandelijk zoals ze met hun klanten omgaan. Wel euro200,- betaald voor maar 1nachtkastje.

Aardig verrast

Het was mijn eerste bestelling online die ik deed van een duurder aankoop . ik was dan ook heel blij met de vlotte en goede levering die dan ook nog eens gratis was ondanks de 176 km die ze hadden gereden. Ik werd mooi op tijd verwittigd en opgebeld wanneer ze gingen leveren en waren heel beleefd en mooi op tijd. Heel blij met mijn kast en ze is net zoals op de foto heel mooi. Prijs kwaliteit zeer goed. Een aanrader dus

Nieuwe kast gekocht

Nieuwe kast gekocht. Snel geleverd. Helaas zaten er krassen in de glasplaat. Gemaild en nog geen 30 minuten later is er geregeld dat een nieuwe glasplaat werd toegezonden. Enorm tevreden over hoe dit is opgelost!

Acacia lijn meubels

We hebben va de acacia lijn de salon tafel en vitrinekast en tv meubel gekocht,om dat hij bij onze vloer past grijs eiken alles ziet er goed tot je de pakketen thuis krijgt dan begint het drama die bouwbeschrijvingen dikke min punten. Maar goed in de 40 jaar van mijn 62 jaar dat ik al wat meubels in elkaar heb geschroeft lukt het wel. Maar heb je die ervaring niet en je moet bv een plaat of plank los halen en opnieuw vast zetten dan zie je dat de meubelplaat van een zachte persing is en dat de schroefgaten gaan lubberren. Maar okay daar is de prijs ook na Maar wel.lastig met scharnieren een keer vast en niet meer los want dan heb je zeker een probleem.

Kledingkast Gina

Gelukkig is er een oplossing gevonden voor mijn kledingkast Gina. Snel reactie van de klantenservice

Super geregeld en super kwaliteit

Super geregeld en super kwaliteit. Snelle levering

Gisteren via webshop de Adel hoekbank...

Gisteren via webshop de Adel hoekbank bruin leer gekocht voor maar 999 euro . Vandaag de bank al inhuis , we kregen 2 hele vriendelijke bezorgers en hebben deze in de woning gebracht. Het in elkaar zetten hebben we zelf gedaan en dat was echt een fluitje van een cent. De bank is precies zoals de foto je laat zien , een stevige robuuste bank , de kussen zijn ook heel stevig. Ook de telefoniste die ik gisteren heb gesproken was super vriendelijk. Dank jullie wel voor deze mooie bank voor mooie prijs.

Goede service maar slechte producten

De kwaliteit van materiaal is slecht, onderdelen zijn verkeerd bedrukt en gaten verkeerd voorgeboord. Ik weet niet wie deze meubels heeft ontwerpt maar diegene die de tekening heeft gemaakt, heeft het waarschijnlijk nooit zelf in elkaar gezet. Zonder montagehulp had dit bedrijf nooit de meubels mogen aanbieden, wat een drama.

Kast Scento wit eiken

Op 30-11-2021 via Bol.com een kledingkast Scento wit eiken besteld. Levertijd 1-2 weken. Kast zou 6-12-2021 geleverd worden maar ik kreeg die ochtend een mail dat de kast beschadigd bleek te zijn, niet geleverd kon worden en ook niet op voorraad was. Uiteindelijk is de kast toch nog redelijk snel geleverd, op 18-12-2021. Volgens de montagehandleiding is deze kast met 2 personen in 1,5 uur in elkaar te zetten. Wij hebben al heel wat items zelf in elkaar gezet zonder veel problemen. De montagehandleiding die bij deze kast wordt geleverd is echter een groot drama. Zeer onduidelijk en onvolledig. Al met al ongeveer 5-6 uur bezig geweest voordat de kast stond. Kwaliteit van materialen is niet altijd geweldig, zoals de verbindingsstukken voor de achterwand en de ladegeleiders. Als hij eenmaal staat is het wel een mooie en ruime kast.

Product komt niet overeen met de website presentatie

Meubella levert niet wat ze op de website presenteren! Ik kan iedereen van harte aanraden niet bij Meubella te bestellen. De producten die je geleverd krijgt komen niet overeen met wat er op de website gepresenteerd wordt en je dus besteld hebt. L.| Meubella vr 24 dec. 2021 15:23 (10 dagen geleden) aan Kristel Beste Kristel, Bedankt voor je bericht! Ik zie inderdaad dat de salontafel Parello niet overeenkomt met onze website foto. Mijn excuses hiervoor! Het lijkt erop dat je wel het juiste meubel hebt ontvangen maar dat onze website foto moeten worden aangepast. Graag wil ik je voor het ongemak een korting van euro25,- aanbieden. Dit bedrag storten we terug op je rekening. Ik zie je reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet | Best regards, L. M. | Meubella 15:10 (54 minuten geleden) aan Kristel Beste Kristel, Bedankt voor je bericht! We hebben met onze desbetreffende afdeling de problemen besproken. Helaas zijn wij tot de conclusie gekomen dat de afbeeldingen van de Salontafel Danvill - Wit - Eiken en Salontafel niet lijkt te kloppen met het meubel. Salontafel Danvill heb je op de juiste manier gemonteerd. Hiervoor kunnen wij je een korting aanbieden van 30,-. Dit bedrag storten wij terug op de rekening. En vervolgens krijg je niet eens de absurd lage korting die ze je beloven. Meubella, een absolute afrader!

Prima product voor een mooie prijs

Prima product voor een mooie prijs. Eerste levering van tv kast waarvan bovenblad beschadiging had zeer snel opgelost. Tweede levering (bureau) g3een problemen. Zeer snelle en correcte levering. Ik zal dit product en het bedrijf zeker aanbevelen aan andere mensen.

Snelle levering vriendelijke chauffeurs...

Snelle levering vriendelijke chauffeurs goed klantenservice reageren heel snel heel blij met mij bed

Snelle en betrouwbare service

Snelle en betrouwbare service

Lekker snel geleverd, goede kwaliteit

Lekker snel geleverd zoals vermeld staat op de website. Mooi ruim assortiment en goede kwaliteit

waardeloos bedrijf

waardeloos bedrijf, anderhalf jaar gelden stoelen een bank en tv kast gekocht. na openen van de stoelen bleken er 2 beschadigd, daarvan hebben we 11 stoel gemaakt en gemeld. tot op heden geen nieuwe ontvangen en iedere keer schuiven ze de datum van levering op. je moet er zelf telkens achteraan zitten. bedrijf neemt klanten niet serieus. wij kunnen niet met ons complete gezin aan de eettafel eten omdat we een stoel te kort komen en dat al ANDERHALF JAAR lang.

Een bed gekocht via Bol.com van...

Een bed gekocht via Bol.com van Meubella. Bed is prima, alleen de instap is laag waardoor mijn knie klachten terug komen. Was een misrekening van mijn kant. Nu wil ik hem terugsturen maar dat mag niet omdat hij gemonteerd is. Je mag bij hun dus niet proefslapen. Raar omdat je dat bij elke meubelzaak wel mag naar mijn weten. Had misschien beter niet eerlijk kunnen zijn en hem gewoon weer uit elkaar moeten draaien en in de doos stoppen, maar goed, zo ben ik niet. Je mag wel de doos openmaken en kijken hoe het eruitziet. Maar meer niet, zodra die inelkaar zit heb je pech als het bed je niet bevalt of tegenvalt. Bol.com er bij ingeschakeld, maar Meubella wil niet mee werken. Ik koop er niks weer in ieder geval.

Vandaag mijn eettafel en salontafel in...

Vandaag mijn eettafel en salontafel in goede orde ontvangen. Dank dank! Super makkelijk in elkaar gezet en super mooi design. Had niet verwacht dat ik voor die prijs een zware tafel zou krijgen. Kwaliteit is super. Meubella wordt nu mijn favoriete winkel.

Duidelijke site kwaliteis/prijs verhouding prima

Duidelijke site. Meubels van goede stevige kwaliteit en ook nog voor een redelijke prijs

Dit is de eerste keer dat ik bij Meubella maar niet de laatste

Dit is de eerste keer dat ik bij Meubella bestel, ik ben al bezig met de voorbereidingen voor een volgende. Voordat ik naar IKEA ging slechte kwaliteit, zeer slechte leveringen en vooral het design is veel beter bij Meubella. Het bouwplan kan duidelijker of vergroot worden. Hallo uit Wallonie in Belgie.

Good service im happy .

Good service im happy .

Fijne website met leuke meubels voor...

Fijne website met leuke meubels voor een betaalbare prijs. Meubels zijn netjes en snel afgeleverd. Het in elkaar zetten ging wel snel alleen het afstellen van de deurtjes is een werkje....Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Een bankstel aangeschaft vorig jaar het...

Een bankstel aangeschaft vorig jaar het skyleer is er al een stuk vanaf en contact krijgen met meubella werkt ook voor geen meter ze zullen je wel terug mailen krijg je in de chat te lezen wat natuurlijk nooit gebeurd.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot