De service was super snel en top

De service was top, de bestelling was absoluut snel en netjes geleverd! Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de snelle service hartelijk dank meubella! Groetjes senna

Slechte ervaring met Meubella.

Ik heb persoonlijk echt een hele slechte ervaring Meubella. Dit komt omdat ze slecht service hebben, dit houd in dat ze moeilijk bereikbaar zijn en niet heel klant vriendelijk waren. Ik ben ook ontevreden omdat ze fouten maken tijdens het produceren van meubels zoals mijn televisie kastje (TV-meubel Bash - Eiken - 120 cm). Ze hebben me niet de goeie onderdelen toe gestuurd en daarna mocht ik hem niet meer retouren omdat hij al deels was gemonteerd, deze fout lag niet bij mij maar toch wouden ze me niet helpen.

Perfect voor deze prijs

Perfecte meubels voor deze prijs. Alles staat in elkaar en is top! Bestellen dus...

Mooie producten voor een prijs waar...

Mooie producten voor een prijs waar eigenlijk geen andere tegen op kan. Kwaliteit ligt boven ikea niveau terwijl de prijs vergelijkbaar is. De bello salontafel was heel eenvoudig te monteren, het tv meubel (ook bello) was wat lastiger maar alles goed te doen. Bezorging door TSN groep, lees op hun pagina veel klachten maar ook dat was prima verzorgd. Zeer aangenaam verrast door deze zaak!

Great

Nothing is wrong, everything is just fine. To place an order was simple and delivered within one day.

Super vlotte service

Super vlotte service! Perfect I recommande Meubella!

Zeer fijn bedrijf

Zeer fijn bedrijf. Meerdere keren besteld en altijd zeer tevreden over de geleverde goederen.

Een hele fijne bedrijf om wat bij te...

Een hele fijne bedrijf om wat bij te bestellen en zeer vriendelijk en duidelijk! Hele mooie assortiment aan producten voor een schappelijke prijs.ik ben ook heel snel geholpen dank jullie wel. Ik ben zeer tevreden

Monet xl cognac

Snelle levering en klantenservice die klantvriendelijk is. Nadeel is dat je bij aankoop bank niet kan voelen en zitten maar omdat je kosteloos kan retourneren durfde we dit aan. Bank ziet er goed uit (Monet xl cognac) en zit nog hard maar dat komt in loop van tijd vast nog goed

Very good price

Very good price

Mooie bank besteld genaamd Linda beige...

Mooie bank besteld genaamd Linda beige kleur, 2 keer gebeld ja de bank was op voorraad. Mooi niet mijn de bank laten betalen en een bezorg dag afgesproken, maar de bank kwam maar niet, lag volgen hun aan de vervoerder. Toen maar contact gezocht met de vervoerder die was heel duidelijk zij hadden alle banken de van mij was al heel lang niet meer op voorraad weer bellen en de hele tijd maar blijven liegen. Heel onpersoonlijk de zaak afgedaan met een kort mailtje. Daarop weer contact gehad zou binnen 2a3 dagen geld terug krijgen vanmorgen gekeken nog steeds geen geld terug bank betaald op 13 augustus, geen woorden voor zal er nooit meer iets bestellen.

Wat een topfirma

Wat een topfirma. Klantvriendelijk een dikke 10. Service een dikke 10. Pakket mooi optijd aan de deur geleverd maar aangezien het te groot was heb ik een retour aangevraagd. Zonder enige vragen hebben ze deze aanvaard en ik kon zelf kiezen wanneer mijn pakket terug opgehaald werd. Twee vriendelijke mannen zijn deze mooi op de gevraagde dag komen ophalen. Gewoon een topservice!!!!!

Avoid Meubella at all cost.

Worst furniture company there is. Avoid them at all costs, and dont skip out on IKEA. Delivered wrong couch to us, other customer was happy using ours for some reason. Meubella thinks we are liable for the other customers couch and are withholding payment from us. Where is the compensation for keeping our living room as your storage?

Beschadigde onderdelen nieuw toegestuurd.

2 dagen na de bestelling is mijn kledingkast en dressoir geleverd. Helaas was er een onderdeel beschadigd. Na telefonisch contact een aantal fotos gemaild en werd dezelfde dag nog geholpen. Nu krijg ik de nieuwe onderdelen na 2 dagen thuis geleverd. Ik ben zeer tevreden en erg onder de indruk van de service. Super bedankt!

Helaas is er een verkeerde bank bij ons...

Helaas is er een verkeerde bank bij ons afgeleverd en hebben de hele dag geprobeerd om samen met Meubella en de bezorgers een oplossing proberen te vinden echter werd er de hele dag gezegd dat de bezorgers ons zouden bellen om het te regelen. Onze bank is naar Rotterdam bezorgd en wij zitten met de bank die voor iemand anders bestemd was, deels in verpakking. Geen idee wat er nu gaat gebeuren maar we hebben de hele dag gewacht op niks en nu hebben we onze bank niet en zijn we onze geld kwijt. Zowel klantenservice van Meubella als bezorgingservice hebben ons niet geholpen vandaag, en nu? UPDATE: We zijn 8 uur later door de bezorginservice gebeld en onze bank is naar Rotterdam afgeleverd en meneer in Rotterdam heeft niet gemerkt dat de bank niet van hem is en ligt er gewoon op. Schandalig hoe dit allemaal is afgelopen, we willen ons geld terug en jullie mogen deze bank komen ophalen, graag zo snel mogelijk..

I had a very comfortable experience...

I had a very comfortable experience buying in Meubellas webshop. Clear overview on product, great, transparent pricing, incredible communication with invoices and delivery dates. Clear and smooth ordering experience, definitely recommending to my friends & family

Hele nette en mooie site en levering...

Hele nette en mooie site en levering lekker snel ondanks Corona

2weken een tv meubel besteld

2weken geleden een tv meubel besteld. Nog steeds niet ontvangen. Telefonisch en via mail ook bereikbaar!!

Mooie meubelen mooie prijzen

Wij hebben het asino tv meubel besteld in hoogglans wit, geweldig! echt een hele dure look voor een mooi prijsje. Snelle levering en duidelijk wanneer het werd geleverd, super. Zeker een aanrader om hier te bestellen!

Wat een top service en wat een fijne...

Wat een top service en wat een fijne mensen. Ik raad hun iedereen aan. Door een inschattingsfout,heb ik mijn bank moeten vervangen naar een grotere bank en dit was super snel en met geen enkele moeite geregeld!! Jullie zien ons zeker vaker terug in de toekomst. Dank jullie wel toppers!!!

Super slechte kwaliteit

Super slechte kwaliteit. Eerste de kast kapot en beschadigd binnen gekregen. Daarna een nieuwe binnengekregen en de kast staat schots en scheef. Ze schuiven de schuld naar jou toe. Accepteren niks. Je krijgt niet eens je geld terug, omdat het gemonteerd is. Netalsof ik kan ruiken dat de kast scheef staat. Belachelijk duur voor een nutteloze kwaliteit. Super slecht!

Zeer tevreden Ik heb een salontafel en dressoir besteld van het merk Meubella. En ik had op de dressoir vaas met bloemen gezet, maar er zat een barst in de vaas, ik had niet eens gezien. Vanochtend kwam ik de woonkamer binnen en mijn dressoir zat onder water, de Blad en lades was helemaal opgezet door water. Ik kom echt janken, want ik ben super blij met mijn meubels. En ik heb met Meubella contact opgenomen of hun losse lades en blad Hebben en ik zou betalend voor de blad en lades. Ik moest fotos maken van de schade en hun mailen en ik ben Meteen goed geholpen via de mail en reageren snel, zijn vriendelijk en doen ook niet moeilijk. Hun sturen de blad lades kosteloos!!! Dat had ik niet verwacht en ik ben heel erg happy.. Erg tevreden met hun service. Ik ben zelf dus erg tevreden over Meubella! Het is echt mijn smaak qua interieur en ik zou er zo weer bestellen!

Kledingkast gekocht

Kledingkast gekocht. Waren wat ingewikkeldheden met in elkaar zetten, met een dolle schroef, en nog iets - maar prima geholpen, er werd goed meegedacht en een passende vergoeding aangeboden. Prima service, dat zeker!

Wat een belachelijke klantenservice.

Wat een belachelijke klantenservice.. ik heb een bank nog geen jaar en hij is ingezakt.. Hij was al eerder omgeruild omdat ik hij de vorige bank ook op planken zat.. iknheb bij betaald voor een duurdere bank. Deze bank is in januari opgevuld en weer zit ik op planken. Ik word niet serieus genomen en nu zeggen ze dat de garantie is verlopen omdat de garantie is ingegaan bij de aankoop van de eerste bank! Beetje vreemd als je een nieuw product in huis hebt, waarvoor je ook extra betaald hebt.. in april is de garantie verlopen volgens hen terwijl in januari de klacht al is opgenomen.. nu willen ze me 100 euro tegemoet komen voor een bank die me aardig wat meer gekost heeft.. moet ik nu blij zijn met 100 euro en een kapotte bank.. ik raad iedereen af hier te kopen.. heb al me meubels daarvandaan NOOIT meer wat een spijt heb ik hiervan! Ik ga stappen ondernemen tegen meubella.. zogenaamd CBW gecertificeerd jullie zouden he moeten schamen!!! Als antwoord op jullie antwoord.. Je vergeet te melden dat er een omruiling is gedaan, op aanraden van jullie ik een bedrag van 350 euro heb bijbetaald voor een DUURDERE bank omdat daar dit probleem zich NIET zou voordoen. Ik heb deze bank in april 2020 gekregen. Dat is dus net een jaar geleden en weer heeft de bank dezelfde soort problemen.. De bank is ingezakt en je zit op planken. Kunnen jullie mooi zeggen is modelgebonden, maar je hoort op geen enkele bank met je kont op planken te zitten ongeacht het model. En al helemaal niet als je dan een duurdere bank neemt op aanraden van jullie zelf! In januari heb ik gemeld dat ik weer dezelfde problemen ervaar, maar ik moest jullie protocol volgen en het laten opvullen en dan kijken wat er zou gebeuren. Het is opgevuld en weer doet het probleem zich voor en nu is de zogenaamde garantie verlopen.. komt wel goed uit voor jullie inderdaad..! Daar komt bij dat ik gemeld heb dat de bank ook kraakt en de leuning is ingezakt wat denk ik ook niet hoort bij een bank van een jaar oud.. Dus nee ik ben het inderdaad niet eens met een korting van 100 euro of 100 euro retour.. kan ik van 100 euro een bank kopen? Nee.. wel een paar planken idd! En als dit modelgebonden is mogen jullie dit aangeven op de site want is vreemd dat mensen genoegen moeten nemen met een bank wat zoveel geld kost en je er BINNEN een jaar op planken zit.. Word vervolgd!

Hele fijne winkel.snelle en goede...

Hele fijne winkel.snelle en goede service en topkwaliteit materiaal. Top

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot