Defecte nieuwe spullen en slecht bereikbaar
Afgelopen zaterdag een compleet nieuwe meubelset voor in de woonkamer aangeschaft, deze in elkaar gezet en helaas de dag erna was alles kromgetrokken vanwege nog onduidelijke redenen. Telefonisch is Meubella niet bereikbaar voor klachten en vinden hun dat zonder wederzijdse directe communicatie ze een oplossing verzinnen waarbij een kleuter nog wel kan bedenken dat dit niet gaat werken.. bovenbladen die kromtrekken komt vanuit pressie op dat blad dus zullen ook andere bladen kromtrekken. Schijnbaar is dat hoge wiskunde.. Tegen alle trage communicatie over en weer in vindt men daar dat nieuwe bladen sturen echt het probleem gaat oplossen, hoewel logica wat anders zegt, waardoor wij nu eerst nog dagen op die bovenbladen moeten gaan wachten en als het probleem dan nog aanwezig is ze pas willen kijken naar andere oplossingen. Hierdoor zitten wij dus nog waarschijnlijk weken in de puinzooi door de slechte kwaliteit van deze meubels (misschien niet juist opgeslagen of delen onjuist gezaagd in polen?)
Tja allemaal best triest zo als je hard hebt gewerkt om je huis opnieuw in te richten en je afgescheept wordt op deze manier.
Update: op basis van de reactie van Meubella.
Er is helemaal niets opgelost, Meubella komt met een vergoeding van een 180 euro op een waarde van bijna 1000 euro aan waardeloze meubels. Dus buiten dat ze nu al bijna een week bezig zijn met een echte oplossing te bieden (ik bedoel nieuwe crap sturen die je zelf weer in elkaar moet zetten en de oude spullen voor ze uit elkaar moet halen is niet redelijk, tijd technisch gezien). Maar goed, schijnbaar is de enige manier om tot redelijkheid te komen een juridische weg, of in ieder geval zullen wij contact gaan zoeken met een advocaat om te onderzoeken of juridische stappen haalbaar en redelijk zijn.
Dus stop met liegen over dat het netjes is opgelost stelletje **********!