very satisfied

something went wrong but the service was top of the bill...

Goed snel geleverd binnen 3 dagen

Goed snel geleverd binnen 3 dagen Geen mankementen

Hadden een grote kast besteld

Hadden een grote kast besteld. Werd keurig op tijd geleverd. De bezorgers melde dat ze in het magazijn in Utrecht de kast onderdelen ophaalde en dat 1pakket er niet uitzag. Maar in het magazijn zeide ze stuur maar mee. Ze hadden er zelfs fotos van gemaakt. Van dat pakket was bijna alles kapot. Fotos gemaakt en opgestuurd. Het is heel snel opgepakt door Nick van Meubella. Een week later kon ik dus de kast in elkaar zetten. Als ik sterren mag geven voor de vervoerders van Firma Groen een 10 .Voor Nick van Meubella ook een 10. Voor het magazijn in Utrecht een dikke 3. Dank zij hun duurde het een week later voor onze kast in elkaar stond.

excellent

Great choice. Nice furniture, easily assembled and fast delivered. Recommended.

Ben helemaal niet tevreden!!

Heel tevreden van de service.... Dank u wel

Defecte nieuwe spullen en slecht bereikbaar

Afgelopen zaterdag een compleet nieuwe meubelset voor in de woonkamer aangeschaft, deze in elkaar gezet en helaas de dag erna was alles kromgetrokken vanwege nog onduidelijke redenen. Telefonisch is Meubella niet bereikbaar voor klachten en vinden hun dat zonder wederzijdse directe communicatie ze een oplossing verzinnen waarbij een kleuter nog wel kan bedenken dat dit niet gaat werken.. bovenbladen die kromtrekken komt vanuit pressie op dat blad dus zullen ook andere bladen kromtrekken. Schijnbaar is dat hoge wiskunde.. Tegen alle trage communicatie over en weer in vindt men daar dat nieuwe bladen sturen echt het probleem gaat oplossen, hoewel logica wat anders zegt, waardoor wij nu eerst nog dagen op die bovenbladen moeten gaan wachten en als het probleem dan nog aanwezig is ze pas willen kijken naar andere oplossingen. Hierdoor zitten wij dus nog waarschijnlijk weken in de puinzooi door de slechte kwaliteit van deze meubels (misschien niet juist opgeslagen of delen onjuist gezaagd in polen?) Tja allemaal best triest zo als je hard hebt gewerkt om je huis opnieuw in te richten en je afgescheept wordt op deze manier. Update: op basis van de reactie van Meubella. Er is helemaal niets opgelost, Meubella komt met een vergoeding van een 180 euro op een waarde van bijna 1000 euro aan waardeloze meubels. Dus buiten dat ze nu al bijna een week bezig zijn met een echte oplossing te bieden (ik bedoel nieuwe crap sturen die je zelf weer in elkaar moet zetten en de oude spullen voor ze uit elkaar moet halen is niet redelijk, tijd technisch gezien). Maar goed, schijnbaar is de enige manier om tot redelijkheid te komen een juridische weg, of in ieder geval zullen wij contact gaan zoeken met een advocaat om te onderzoeken of juridische stappen haalbaar en redelijk zijn. Dus stop met liegen over dat het netjes is opgelost stelletje **********!

Slechte kwaliteit, slechte service

Beschadigde kast ontvangen met foutieve onderdelen. De kast is schots en scheef en wij krijgen alleen een weerwoord. Wij gaan op zoek naar een alternatief voor op kantoor en raden iedereen aan geen zaken te doen met dit bedrijf.

Zeer top en leuke winkel goede service

Zeer top en leuke winkel goede service

Heb een aantal weken geleden een...hoekbank gekocht

Heb een aantal weken geleden een hoekbank gekocht, helaas is de hoek verkeerd gemonteerd waardoor hij nu niet gelijk staat. Contact opgenomen en er zou een meubelmaker komen. Nog steeds geen meubelmaker gezien of gehoord en ondertussen een aantal keren via de mail contact gehad met excuses.... maar daar heb ik niks aan, ik wil dat mijn bank word gemaakt zodat ik er op kan zitten. Ben toch een beetje teleurgesteld in meubella dat dit niet opgelost word.

Voor ieder wat wils

Altijd leuke keuze voor woonkamer,slaapkamer,hal,eigenlijk voor het hele huis Ik koop altijd bij meubella,waarom Goede service en zeer klantvriendelijk en nooit te beroerd om iets op te lossen Zeker een aanrader

Goed materiaal en snelle levering zeer...

Goed materiaal en snelle levering zeer tevreden

Amazingg

Good Products, fast delivery ????

Verleden week donderdag een tafel...

Ach ja, toen wilden wij graag een nieuwe moderne tafel hebben. Wat een succes waas dat. Koop nooit bij Meubella want die nemen de boel in de maling. Men kon de datum opgeven, dus Zaterdag, Wie schetst onze verbazing dat we eerst niet zaterdag maar de volgende week maandag de tafel zouden ontvangen. Mis... ! deel hebben we gekregen en deel 2 kwam dan wel weer een dag later. God nee, het kwam toch niet dinsdag. Dan maar later in de week. En nu kreeg steeds Post nl. de schuld want daar lag het probleem. Nou, niet dus want die klantenservice daar weet de rechterhand niet wat de linkerhand doet. En elke dag steeds weer iets anders. Wat een bedrijf. Wees er zeer voorzichtig mee met kopen want ze houden zich niet aan de regels. Dus koop niet bij deze firma. Dit lijkt nergens op. Mensen aan het lijntje houden en na een bestelling eerst beloven dat er op de juiste datum geleverd wordt en dan langer dan een week wachten en eerst deel 1 en daana deel 2 leveren. Jullie zijn gewaarschuwd. We moesten mensen optrommelen die de tafel in elkaar zouden zetten . Dus die weer afzeggen. Wat een rommel firma. En nu maar afwachten wanneer het men zint om deel 2 te leveren. Of het bij Post nl. ligt ?? Geen idee. Maar kortom het is daar een rotzooitje. JUllie zijn gewaarschuwd.

Super gave en mooie kwaliteit

Super gave en mooie kwaliteit Zeer tevreden over alles zou het aan iedereen doorgeven Top kwaliteit en snelle levering

Zeer positief over de kledingkast Xara

Zeer positief over de kledingkast Xara: goede prijs/kwaliteit, duidelijke instructie en prima in elkaar te zetten. Ook de levering verliep snel en keurig binnen het tijdvak. Alleen maar positief!!!

Een week geleden besteld

Een week geleden besteld, status van verzending is nog steeds onbekend. Contact gehad met klantenservice, antwoord was om nog maar even te wachten.

tv meubel gekocht verleden jaar val al...

tv meubel gekocht verleden jaar val al helemaal uit elkaar heb er toen 170e voor betaald had beter mijn geld gewoon op straat gesmeten raad niemand aan om hier iets te kopen tis den brol van den brol

Heb een tafel besteld

Heb een tafel besteld stond voor donderdag voor zaterdag leveren heb gisteren gebeld omdat hij nog niet bij post nl was ontvangen nu de mededeling van Post nl wordt dinsdag geleverd staat vermeld dat hij nog niet ontvangen is bij post nl. Dus fout lig bij meubella die gaf antwoord wegens drukte, terwijl ik donderdag een mail krijg van U verzending is verzonden. Service is 0,0 eerste en laatste keer dat ik hier wat bestel. De fout lig niet bij post nl heb vandaag gewoon van post nl geleverd gekregen. Bij Bol .com staat dat dezelfde tafel dinsdag geleverd wordt zal wel niet op voorraad zijn Hij is nog niet eens afgehaald door post nl

Tevreden!

Tevreden! We zijn om te proberen maar begonnen met 1 kast en bureau. We zijn tevreden (prijs/ kwaliteit is oke, levering vriendelijk en volgens afspraak, genoeg schroefjes ed wat bij anderen wel eens tegenvalt) Daarna nog 2 dressoir kasten besteld, weer een goede ervaring! Helaas kleine beschadiging maar zagen we pas toen alles uitgepakt was.. we hebben t zo gelaten) Ik denk erover om nu voor de derde keer een bestelling te gaan doen. Ik ben dus een tevreden klant! Jolanda.

Mooie kast

Mooie kast. Duidelijke handleiding om de kast te monteren. 1 schroefje te weinig helaas. Maar verder prima prijs kwaliteit.

Heel goed,geweldig

Heel goed,geweldig

Awesome!

I received my furniture the day I asked for the delivery. It was perfect and it looks very solid as well as beautiful!

Slaap goed top

Slaap goed top

Geweldig geslapen

Geweldig geslapen

Vandaag 3 kasten ontvangen

Vandaag 3 kasten ontvangen. Goede beschrijving. Zeer tevreden.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot