Beatiful furniture

Beatiful furniture for a reasonable price!

Goede service en mooie producten met...

Goede service en mooie producten met een goede kwaliteit!

Leuke salontafel besteld en ontvangen

Leuke salontafel besteld en ontvangen, maar elders veel goedkoper!

Tv meubel niet geleverd op de aangegeven datum!

Een tv meubel besteld en leveringsdatum op 1 mei gezet. We zouden een mail krijgen met de tijdslot. In de ochtend en middag geen DPD. We hebben de Klantenservice gebeld en werd gezegd dat er uiterlijk tot 18.30 werd bezorgd. We hebben geen tv meubel ontvangen! Waarom word er uberhaupt niet gecorrespondeerd met ons, mocht de levering vertraagd zijn! We zullen maar moeten wachten, maar ik vind dit geen service!

Prijs - kwaliteit boven verwachting!!!

Levert een week te laat en gebroken onderdelen

Levert een week te laat, eerste bestelling 10 gebroken onderdelen en de tweede bestelling vertellen ze dat de bestelling niet op de vrachtwagen geraakte SERIEUS? Speciaal vrije dag genomen en de dag zelf krijg je te horen dat ze een week later komen!!!!!

Nice supplies

Nice supplies, good quality and the delivery is always on time!

Vandaag ons tv meubel Frey binnen...

Vandaag ons tv meubel Frey binnen gekregen, maar zonder handleiding. Dus een enorme puzzel, zonder begin. Slechte start, hopelijk komen we eruit...

Goede prijs

Goede prijs, nette en correcte afhandeling

komen afspraken niet na voor niks lopen...

komen afspraken niet na voor niks lopen wachten heb ook andere dingen te doen

Het meest slechtste bedrijf ooit

Het meest slechtste bedrijf ooit, levert kapotte onderdelen naar jouw huis met een heuse glimlach er bij!

NOOIT maar dan ook nooit meer koop ik...

NOOIT maar dan ook nooit meer koop ik wat bij meubella. Ik had 2 salon tafels gekocht voor mijn moeder. Gemonteerd en al was ze er niet blij mee omdat de tafel te laag was. In de ochtend heb ik meubella gebeld en gevraagd of ik het kon ruilen of dat ze het terug kwamen halen. Konden ze niet omdat het al gemonteerd was. Ze konden geen oplossing samen met mij zoeken. Het enige waar ze aan dachten dat als ze het op kwamen halen dat ze in de prullenbak konden gooien want ze zouden het niet kunnen verkopen. Mijn moeder heeft geen plezier van haar tafels en voor mij is dit weggegooid geld. Bedankt heel erg bedankt

Nice product range with good prices.

Nice product range with good prices.

Hey Guidelines,

Hey Guidelines, Thank you for your review! How nice to hear that you had such an enjoyable experience. We hope you enjoy your order and see you again soon! Kind regards, Meubella

Super snelle levering

Super snelle levering, mooie producten die makkelijk in elkaar te zetten zijn. Al 2 kasten bij jullie besteld en superblij mee!

Top service!

Ik had een tv meubel besteld. Toen ik hem uitpakte zat er echter een flinke kras in. Ik heb toen contact opgenomen met meubella en die maakte er geen probleem van. Ik heb toen korting gekregen en ben echt super goed geholpen! Top service!

Onlangs bij Meubella een kast ontvangen...

Onlangs bij Meubella een kast ontvangen waar we qua montage problemen mee hebben gehad. Hierdoor is schade ontstaan. Zonder enige problemen de kast mogen omruilen en een ander voor in de plaats gekregen. Wat een TOP bedrijf! Communicatie en service is hier echt op zijn plaats. In de toekomst zou ik mijzelf en iedereen dit bedrijf aanraden; zoek vooral niet verder!

bad and super slow service...

I usually avoid wasting time writing bad reviews, but this is the only thing I can do unfortunately to see if they start caring about customers. But I doubt it. If you receive any damaged parts (like we did) Meubella will not take care of this quickly for their customers. It seems they do not control their own stock so I assume they relay on 3rd party companies. Even so, their customer service basically responded with we will let you know, its been over 5 weeks since we reported the damage and we are still waiting. They do not seem very worried because they already got my money. :/ Ik wou dat ik dit niet hoefde te schrijven omdat ik hun producten mooi vind, maar als je beschadigde onderdelen ontvangt (zoals wij deden) zal Meubella dit niet snel voor hun klanten regelen. Het lijkt erop dat ze geen controle hebben over hun eigen aandelen, dus ik neem aan dat ze doorgeven aan externe bedrijven. Toch reageerde hun klantenservice in feite met we laten het je weten, het is meer dan 5 weken geleden dat we de schade hebben gemeld en we wachten nog steeds. Ze lijken niet erg bezorgd omdat ze mijn geld al hebben. :/

Livraison top!

Le plan nest pas du tout clair a suivre. La qualite semble ok. A voir avec le temps... La livraison cependant super rapide!

Mooi product snelle levering

Mooi product snelle levering

Ik moet eerlijk zeggen kwas zeer...

Ik moet eerlijk zeggen kwas zeer tevreden als mijn pakket aankwam en in perfecte staat met andere woorden TOP TOP TOP. Het was ook heel snel geleverd dus ik moet zeggen goede service. Men dank Edwig,

good products and fast delivery

good products and fast delivery

I wish I didnt have to write this...

I wish I didnt have to write this because I like their products, but if you receive any damaged parts (like we did) Meubella will not take care of this quickly for their customers. It seems they do not control their own stock so I assume they relay on 3rd party companies. Even so, their customer service basically responded with we will let you know, its been over 5 weeks since we reported the damage and we are still waiting. They do not seem very worried because they already got my money. :/

Kast Sento - 180cm - Wit

Kast Sento - 180 cm - Wit en kortom: verschrikkelijke handleiding (ondanks dat op de site staat dat het allemaal zo eenvoudig zelf te monteren is met een duidelijke handleiding�) tekort aan meegeleverde schroeven en enorm gevoelige fineerlaag met gegarandeerde schade bij het in elkaar zetten. Het is dat de bijgeleverde deurspiegel met schuifmogelijkheid nog wel mooi is, want anders had ik Meubella 1 ster gegeven. Ik heb nog nooit van mijn leven zon verschrikkelijk onduidelijk en niet kloppende handleiding gezien. Voor zon duur meubel mag je toch wel wat service verwachten? Het is een ingescande handleiding, waarbij de onderdelen niet eens zichtbaar zijn en je niet kunt zien hoe de planken, latjes en deuren geplaatst moeten worden. Ook komt het aantal gaten in de planken niet overeen met de handleiding, wat voor enorm veel verwarring zorgt. Daarnaast moet je soms zelf extra gaten bijboren, die dan weer wel overeen komen met de handleiding maar niet voorgeboord zijn. Service van niks. De voorbereiding van het bij elkaar zoeken van spullen duurt al eindeloos, het is zo onduidelijk. Al met al 8 uur bezig geweest met 3 man en nog steeds niet klaar. Echt te bizar voor woorden. Verder dus ook een tekort aan materiaal. Het ging niet om een schroef, maar om welgeteld acht schroeven die ontbraken. Tot slot zijn de planken van spaanplaat gemaakt met een standaard fineerlaagje. Dat is al aardig karig voor deze prijs, maar elke misstap in het schroeven of plaatsen en de fineerlaag vliegt er vanaf. Om te huilen. Absoluut geen aanrader. Blijf hier ver van weg.

Best een prima zaak met uitstekende...

Best een prima zaak met uitstekende service. Ik had daar een bank gekocht en na 6 maanden werd hij lelijk, ik mocht gelijk een nieuwe uitzoeken. Minpuntje is wel het assortiment, goede service en mooie prijzen maar niet helemaal mijn smaak bij nader inzien.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot