Goed dank u weel

Goed dank u weel

Ben zeer tevreden over wat ik al...

Ben zeer tevreden over wat ik al ontvangen heb, hopelijk mijn kast die besteld is ook even mooi

Fast delivery

Fast delivery. Very good service and an excellent price! Thans you so much!

Beter dan deze firma bestaat er niet!

Ik kan niet anders zeggen dan, wat een goede service!! Het probleem deed mij zich voor dat ik op de afgesproken tijd niet thuis kon zijn. Ze hadden mij hier heel goed mee geholpen om een oplossing te bedenken. De bezorgers zijn op een later tijdstip speciaal voor mij terug gekomen. Als dit geen goede service is dan weet ik het ook niet meer hoor! Daarom raad ik deze firma bij mijn hele familie en vrienden aan. Betere mensen Estland er gewoon niet. En dan hebben we het nog geen eens over de klantvriendelijkheid gehad. Dit is je raad het nooit gewoon erg goed. Ze staan hun klanten zo riendelijk tegemoet. Dit is zo fijn!

Slechte service

Zeer slechte service. Een meubelkast werd maar voor de helft geleverd. De nalevering duurt langer dan als je een nieuwe kast zou bestellen. Er wordt een fout gemaakt en er wordt sorry gezegd zoals de medewerkers duidelijk geleerd hebben, maar verder wordt er totaal geen moeite gedaan om het op te lossen of het goed te maken. Een fout kan gemaakt worden maar de medewerkers klonken erg eentonig en ongeinteresseerd. Nu nog steeds niks ontvangen. Ik zou het een ieder af raden om hier te bestellen en dit is de eerste keer in mijn leven dat ik een slechte recensie plaats.

Tres bonne qualite

Tres bonne qualite. Les explications pour le montage est tres bien explique. La livraison est rapide et bien effectuee. Je recommanderai avec confiance.

Kast is niet te monteren, zelf voorboren is verplicht..

De volgende kast besteld: Vitrinekast Saturn Hoog Eigen zwart. Na paar maanden staat die nog steeds niet helemaal in elkaar. Ik wil iedereen er op wijzen dat dit niet een kast is die je zomaar in elkaar zet. Je moet zelf alles voorboren en hopen dat het allemaal maar past. Ze hebben ons een coulance van 20 euro aangeboden, op een kast van 279 euro die niet in elkaar te zetten is. Een poot is al los gegaan met schroeven en al. Deze zat vast in het hout maar liet na paar dagen al weer los.. Mogelijk dat je daarom ook geen review op de website kan achterlaten, onmogelijk om deze kast in elkaar te zetten. Voor ons nooit meer Meubella, vooral de afterservice. Ik baal dat we niet via PayPal hebben betaald dan was er mogelijk nog iets mogelijk..

Heel tevreden

Heel tevreden van de kasten. Heel snelle levering. Een aanrader

TV-kast volgens verwachting.

TV-kast volgens verwachting. Gemakkelijk om online te bestellen. Snelle levering, netjes en goed, veilig verpakt zodat er zeker geen beschadiging mogelijk was. Duidelijk instructies om het in elkaar te zetten. Wij zijn tevreden!!!

Super tevreden

Super tevreden. Kleerkast en twee tv kasten gekocht. Correcte levering. Mooie kasten. Voldoen aan onze verwachtingen. Prijs kwaliteit klopt volledig.

Goed geregeld

Snel geleverd, mooie meubels, goede kwaliteit en goede service.

Hoekbank Monet cognac links

Hoekbank Monet cognac links besteld en zelf een datum doorgegeven. Gisteren geleverd en netjes door de bezorgers gebeld dat ze er met 20 minuten waren. Bank was super goed verpakt, waardoor wij het zonder beschadiging op plek konden zetten. De bank ziet er goed uit, zit hoog en het is een fijne stof. Ik was best angstig om een bank online te bestellen zonder te testen. Maar, het is een goede aankoop geweest.

Vraiment qualite decevante !

Vraiment qualite decevante !! On a pris deux jours a monter une garde robe avec mon compagnon en suivant le plan a la lettre. Resultat : notre armoire tient a peine, les portes ont du mal a coulisser et 600 euros jetes par la fen�tre !! Grosse deception, on ne reviendra plus jamais chez vous.

Supertevreden!

Supertevreden!! We bestelden een kastje uit het mooie assortiment Bryton. Bij het monteren zagen we dat het deurtje niet mooi effen was. Na wat goede raad om het probleem op te lossen (niet gelukt) kregen we een nieuwe deur toegestuurd. Uitstekende service dus. Meubella zal vanaf nu onze 1ste keuze zijn. Bedankt.

Het bestellen verliep vlot en goed nu...

Het bestellen verliep vlot en goed nu de aflevering afwachten!

Via bol.com een wand TV-meubel besteld

Via bol.com een wand TV-meubel besteld. Deze besteld op 28 maart en zou bezorgd worden op 1 april. Vandaag op 9 april nog geen kast ontvangen. Zojuist de bestelling geannuleerd. Aan de telefoon word gezegd door een zeer hulpvolle medewerkster dat hij is afgegeven aan DPD, volgends de track and trace is hij alleen aangemeld. Vind dit zeer vervelend!

Awesome

In one word.. Awesome!

Goeden producten!

Ik heb al een aantal producten van Meubella gekocht, en ben zeer tevreden! Goeden kwaliteit voor een betaalbare prijs,kort om een echte aanrader!

Good customer service!

Good customer service!

Goede levering en topkwaliteit!

Goede levering en topkwaliteit!

love

very nice webshop, i love it

Niet zo goed

Ik heb een meubel gekocht maar bij het aankomen zaten er al krassen op de gebruikers handleiding is te lastig hahaha. Maar de meubel zelf ziet er wel mooi uit maar is van slecht kwaliteit de levering ging niet zo soepel en het duurde erg lang sry maar niet zo goed

Excellent customer service

Fast delivery, good prices, and excellent customer support. The quality for the cheapest products is not the best, but it matches the price point.

Ben tevreden

Ben tevreden

Kledingkast Samantha

Ik had onlangs de kledingkast Samantha besteld. Ik ben tevreden met de snelle levering en service. Het is een mooie kast maar de kwaliteit is niet geweldig. De handleiding was het ergst. 2 dagen vol miserie gewerkt aan de kast. Kon er niks van begrijpen (het kon veel duidelijker). Ik moest grotendeels er zelf op komen hoe het gedaan moest worden. Ook waren er geen voorgeboorde gaten. Ik zet bijna al mijn meubels zelf in elkaar maar dit was toch het ergste. Vind het heel jammer voor zo een mooie kast.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot