Meubella is zijn kwaliteit en service volledig kwijtgeraakt

Vroeger stond Meubella voor degelijke meubels die jarenlang meegingen. Mijn eerdere meubels van dit merk waren dan ook van goede kwaliteit. Daarom besloten wij recent al onze meubels te vervangen met nieuwe stukken van Meubella voor een frisse look. Helaas bleek dat een grote fout. De nieuwe kledingkast die we bestelden, had meteen bij het bouwen al gebreken: een stuk was eruit en een ander paneel had luchtbellen in het plaatmateriaal. Na contact kregen we gelukkig nieuwe platen opgestuurd. Kan gebeuren, dacht ik nog. Maar toen we een tv-meubel bestelden, ging het echt mis. Een plaat was al bij aankomst doormidden, de zijkanten lieten los en er ontbrak een schroef. Wederom contact opgenomen, dit keer met het verzoek om iets coulanter te zijn dan alleen vervanging � dit soort fouten hoort gewoon niet bij een nieuw product. Het antwoord? Nee. Alleen een minimaal geldbedrag van 60,00 of vervangende onderdelen. Omdat de kast al grotendeels stond, koos ik maar voor het geldbedrag. Nu, een paar maanden later, is het alleen maar erger geworden. De kast kraakt, de deuren sluiten slecht en het geheel voelt gammel aan. Waar Meubella vroeger nog betere kwaliteit dan IKEA te leveren, is dat vandaag de dag absoluut niet meer waar. Zonder fysieke winkel is service en omruiling alleen maar omslachtiger. Mijn advies: koop gewoon bij IKEA. Betere kwaliteit, betrouwbaardere service. Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit, de afhandeling en de klantenservice van Meubella. Dit was voor mij de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Top webwinkel

Prima prijzen, snelle service, fijne bezorging

Zeer mooi zwaar en uitstekende...

Zeer mooi zwaar en uitstekende kwaliteit hout, zeer tevreden

Mooie kast en van goede kwaliteit

Mooie kast en van goede kwaliteit. Wel een uitdaging om in elkaar te zetten.

Fantastische dienst na verkoop

Alles tot in de puntjes is goed! Het is mooi materiaal, grote keuze. Snelle levering en vooral een geweldige service na verkoop. Ik had door mijn eigen onkunde de deurtjes van mijn kastje beschadigd. Na contact met de klantendienst werden mij direct gratis nieuwe deurtjes opgestuurd. Fantastisch. Ik ga zeker nog bestellen!

Echt een super mooie salontafel goede...

Echt een super mooie salontafel goede kwaliteit en ik ben er erg blij mee

Top!!!

Zeer snelle en correcte levering.. plus een zalige bank!!

Zeer mooie kasten en zeer behulpzaam

Zeer mooie kasten en zeer behulpzaam. Deze winkel raad ik zeker aan.

Keurig op tijd mooi degelijk produc

Keurig op tijd mooi degelijk produc

2 kwaliteiten onder Ikea meubels.

3 Pakken ontvangen waarvan 1 pak opnieuw ingepakt bleek te zijn. Werd bij uitpakken wel duidelijk waarom. Hele plank teveel als onderdeel. Onderdelen die gebruikt waren, voorgeboorde gaten waren kapot, schroef pakte niet meer. Onduidelijke werkbeschrijving, vooral het lade gedeelte. Waar staat dat je op het zwarte lipje moet duwen om zo de lades uit elkaar te halen en dan een gedeelte op de lade te schroeven? Is bij Ikea 150% beschreven. De kast is gammel. lades lopen maar slecht. En dan te weten dat ik er maar een interieurbouwer bij heb moeten halen. Ik zet al 40 jaar IKEA meubels in elkaar, nooit nodig geweest. Als je halverwege ben, ga je niet alles weer inpakken en terugsturen.

I bought a sofa

I bought a sofa, and the delivery time and service were perfect. However, I wasnt completely satisfied with the color, and the texture wasnt what I expected. I contacted their customer service, and they made the return process very smooth. I also bought a bed and another hoekbank, and Im happy to be a Meubella customer.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit , makkelijk in elkaar te bouwen en prijs is oke en snelle levering.

Bestel altijd bij meubella en ben...

Bestel altijd bij meubella en ben altijd tevreden zowel de banken en dressoirs die ik heb besteld.

gewoonweg schitterend van a-z

gewoonweg schitterend van a-z

Duidelijke handleiding

Duidelijke handleiding

Alles is naar wens verlopen

Alles is naar wens verlopen

De kast werd geleverd zonder...

De kast werd geleverd zonder benummering op de onderdelen, we hadden het initiatief genomen om als nog de kast in elkaar te zetten zodat er geen onnodige kosten gemaakt zouden worden voor vervoer. Later blijkt er toch een fout gemaakt te ziin toen hebben we de klantenservice gebeld en zijn we keurig te woord gestaan door de medewerkster. Vervolgens heeft het bedrijf meubela zelf aangegeven dat ze vaker last hebben gehad van de kast leverancier m.b.t de benummering van planken... Wij wilden een compromie sluiten door de helft van montage kosten te betalen hier werd geen gehoor aangegeven. Daarna kwamen we met het idee om de kast terug te sturen dit kon niet meer i.v.m. de 30 dagen retour regel. Ze hebben alleen gezegd ; wij hebben via de app antwoord gegeven hoe het nu wel moet komt u er zo uit? Dit is totaal niet acceptabel om een probleem van meubela en de klantenleverancier neer te leggen bij de klant.... Prachtige kasten maar de na service is bar slecht er wordt verscholen achter het moto wij zijn maar een webshop. Voor de duidelijkheid euro1199,00 betaald... dan verwacht je wat meer..

De kwaliteit van het product was niet duidelijk en het in elkaar zetten van het meubel was erg lastig. Ik heb het meerdere keren geprobeerd, maar helaas zonder succes. Ik raad dit product dan ook nie

De installatiemethode is erg slecht en het hout is erg slecht

Goed bedrijf binnen 2 dagen worden de...

Goed bedrijf binnen 2 dagen worden de hoekbank geleverd al jaren klant altijd netjes te woord gestaan als er wat is en wordt altijd snel opgelost zeer goed bedrijf.

Super snelle levering

Super snelle levering, en meubels zijn altijd top kwaliteit. Ik heb meerdermaal bestellingen gedaan altijd tevreden

Vreselijke klus om de kast in elkaar te...

Vreselijke klus om de kast in elkaar te zetten

Een pakket was her-Ingepakt en onder...

Een pakket was her-Ingepakt en onder het stof! Even schoonmaken en schroefjes aandraaien het veel gescheeld.

De bestelling ging gemakkelijk

De bestelling ging gemakkelijk, het leveren was op tijd en van te voren aangemeld bij mij, ze hebben het netjes binnen gebracht, zodat ik via de gebruiksaanwijzing de bestelde klerenkast kon monteren

Troep

Tv kast is gemaakt van goedkope rommel. Overal beschadigingen. Ik laat het maar zo, omdat ik geen zin heb om nog iets van jullie in elkaar te zetten.

Voor mij geen Meubella meer

Helaas moest ik een ster aantikken. De kast is niet geleverd, bij de aankoop konden we gelijk een leverdatum kiezen. Dat was erg fijn. Die dag ook vrij genomen om thuis te zijn, op een bepaalde moment maar contact gezocht met klantenservice wanneer het nu zou worden bezorgd. We krijgen te horen dat het uitgezocht wordt waarom de leverancier het niet afgeleverd heeft. We zouden die vrijdag worden teruggebeld, ik wacht nog steeds . Na het weekend maar weer een Whatsapp gestuurd daarop geen respons gekregen wel een mail dat het toch niet op voorraad is en geld wordt terug gestort. Het was netjes geweest als meubellla even persoonlijk contact had opgezocht. Geld nog niet ontvangen en ik kan pas een andere kast bestellen als ik het geld terug heb. Voor ons geen Meubella meer.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot