Het is voor mijn de tweede dat ik besteld heb
Beste Teun, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je al voor de 2de keer voor ons gekozen hebt! We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag!
Ik heb een bed besteld. Het werd snel geleverd. Gratis verzending is een groot pluspunt. De instructies waren echter moeilijk te lezen. Alle schroeven lagen door elkaar. Ik moest een boormachine gebruiken omdat sommige gaten nog niet voorgeboord waren. Ik denk niet dat het een bed is dat jarenlang meegaat, maar voor die prijs was het zeker de moeite waard.
Beste Patrycja, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
De spullen zijn binnen,er was wat niet helemaal goed maar.... gebeld vriendelijk geholpen snel en zonder al teveel moeite Fijne ervaring dus.
Beste Wout, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
Ik was van plan een bed en een kledingkast bij Meubella te bestellen. Per ongeluk had ik een verkeerde kleur voor de kledingkast gekozen. Ik heb de klantenservice gemaild en zij hebben de bestelling geannuleerd. Binnen twee dagen kreeg ik mijn geld terug. Ze zijn betrouwbaar en klantgericht. Inmiddels is de juiste kleur weer op voorraad en heb ik beide opnieuw besteld. De communicatie verliep prettig en het is makkelijk om aan te geven op welke verdieping je de bestelling wilt laten bezorgen. Dank daarvoor.
Beste Atiyeh, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het meubel zo goed bevalt, Veel plezier ermee en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
Goede kwaliteit, fijne service
Beste Marlies, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
The wardrobe itself is a great purchase, however the instructions for assembly are not ideal. Seems like they use an older model in the instructions, so some parts were different. They were hard to understand at times. Lastly one of the handles came with a scratch.
Hi, Thank you for sharing this with us. We're sorry to hear your experience wasn't as you'd hoped—that's certainly never our intention. We're happy to help and resolve this as quickly as possible. Could you please send us a message? We'll look into it right away. Sincerely, Team Meubella
Geweldig mensen
Beste, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Optijd levering goedservse
Beste Hatim, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Goede kwaliteit. Eenvoudig te monteren. Levering op tijd. Dit is mijn tweede product dat ik via deze website heb gekocht en beide producten hebben aan mijn verwachtingen voldaan.
Er zaten al krassen op de kast bij levering. Bij het indraaien van de vijzen komt de kleur laag los. De gaten voor de vijzen komen niet overeen. De uitleg is onvoldoende. Er zaten niet genoeg vijzen in. Kast is niet in elkaar te zetten zonder extra vijzen te halen en gaten bij te maken. Mooie kast, maar voor €430 had ik wel iets anders verwacht.
Beste Renate, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen — we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
We hebben tv meubel gekocht. 2 dagen later in huis met Post.nl. Keurig verpakt, mooi meubel. Prijs/kwaliteit verhouding is 100%. Vraag gesteld via de mail en in no time een reactie. Wauw dit bedrijf voldoet aan alles! Echt m’n complimenten.
Beste Esther, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Alles perfect
Beste Paulina, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Medewerkers zij super lief
Beste Evelyn, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Mooi bed, goede kwaliteit en goede service ik kom weer terug als ik iets nodig heb voor het huis!
Beste Daisy, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten — we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Prima kast, makkelijk in elkaar te zetten. Alleen een beetje jammer dat de poten er niet bij zaten. Door tijdgebrek de kast aan de muur bevestigd. Maar wel slordig! Gebruiksaanwijzing was niet echt duidelijk. Kortom; voor het geld een prima kast, maar zonder poten dus nu...
Kapotte kleding kast geleverd & onvriendelijk totaal niet meedenkend personeel hij de klantenservice. 8 januari werd onze kast geleverd, de bezorgers hebben letterlijk de kast uit de vrachtwagen laten schuiven waardoor er meerdere planken zijn gebroken. Bezorgers wilde de kapotte onderdelen niet mee terug nemen. Meubella direct gecontact, we moesten opzoek gaan naar de handleiding zodat we konden omcirkelen over welke onderdelen het gaat. Wat dus betekend dat alle dozen waarvan een aantal 2.50 lang opengemaakt moesten worden. Wat dus inhoudt dat het nu een puinzooi is in ons huis. Tot op heden hebben wij nog steeds geen nieuwe onderdelen ontvangen. Dit wordt alleen maar uitgesteld. Het zou eerst 3 werkdagen zijn, toen 5 en nu wordt het ergens volgende week. Dan zijn we ondertussen alweer twee weken verder. Er is geen een keer een excuses gekomen vanuit Meubella. Dit is schandalig!!
Beste Kayleigh, Bedankt dat je dit met ons deelt. Wat jammer om te lezen dat je ervaring niet is verlopen zoals je had gehoopt dat is natuurlijk nooit onze bedoeling. We helpen je graag verder en lossen het zo snel mogelijk met je op. Wil je ons even een bericht sturen? Dan kijken we er direct naar. Hartelijke groet, Team Meubella
Op de foto vond ik de tafel al heel mooi maar in het echt is ie nog mooier
Beste Sibel, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
mooie bank zeer tevreden bezorgers hadden veel haast om neer te zetten
Beste Cobie, Bedankt voor je feedback. We vinden het belangrijk dat elke bestelling soepel verloopt en staan altijd klaar om mee te denken. Neem gerust even contact met ons op als we nog ergens bij kunnen helpen we kijken graag met je mee. Hartelijke groet, Team Meubella
Mooie opties voor kledingkasten. Goede communicatie rondom bezorging en optie om tegen klein bedrag op de 1e verdieping te brengen.
Beste Anne, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat het meubel zo goed bevalt. Veel plezier ermee, en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella
i had a question about the product and they were really responsive.
Dear Samed, Thank you for the 5 stars we're delighted to see that you're satisfied! Kind regards, Team Meubella
Great design and quality. Easy and fast delivery. No smells. Well packaged.
Dear Alex, Thank you for your positive review! We are glad to hear that everything went well. We will continue to do our best to provide you with the same excellent service for your next order. If you have any questions in the future, please let us know we are happy to help! Kind regards, Team Meubella
Bij mijn bestelde kast ontbrak een onderdeel om het glas op het hout te monteren. Het nasturen van dit onderdeel heeft vervolgens meer dan een week geduurd.
Beste Celal, Dank voor je bericht. We begrijpen dat dit vervelend voor je is en dat had zeker anders moeten lopen. Je mag altijd contact met ons opnemen om te kijken of we je verder kunnen ondersteunen. Met vriendelijke groet, Team Meubella
Een aantal weken geleden kochten wij bij Meubella 2 kleding kasten, die keurig volgens afspraak werden bezorgt. Helaas was er een deurpaneel beschadigd, waar op we een mail verstuurden met een verzoek voor een nieuw paneel. De zelfde dag ( zondag) kregen we een mail terug met het bericht dat ze binnen 3 dagen een nieuwe zouden leveren. wat ook inderdaad gebeurden. Keurig verpakt zodat een nieuwe beschadiging niet meer mogelijk zou zijn. Wij hadden voor aankoop al eens gebeld met wat vragen, en ook daar op werd keurig en vakkundig gereageerd. Dit bedrijf verdient alle lof, waar er nog veel van kunnen leren.
Beste Jack, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Geweldige website met goeie artikelen en mooie prijzen!
Beste L, Dank voor je positieve review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. We blijven ons best doen om je ook bij een volgende bestelling net zo goed te helpen. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, laat het vooral weten we helpen je graag! Hartelijke groet, Team Meubella
Wij bestellen al jaren bij Meubella. Omdat wij altijd heel tevreden zijn over de producten, snelle levering en goede prijs. Dus elke keer als we weer wat willen vervangen in ons huis en b&b komen we weer terecht bij Meubella :)
Beste Marion, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat de meubels zo goed bevallen. Veel plezier ermee en bedankt voor de aanbeveling! Hartelijke groet, Team Meubella