Top winkel, duidelijke communicatie. Je wordt goed op de hoogte gehouden en de voorwaarden zijn tevens duidelijk.
Prachtige producten. Service is top. Ze staan voor je klaar met al je vragen en handelen alles netjes af. Een TV meubel en dressoir besteld en dik tevreden mee. Zeker niet de laatste keer dat ik heb besteld.
Ondanks de lockdown konden we heel makkelijk een afspraak maken voor winkelen op afspraak. Geweldig winkel, zeer vriendelijk personeel in de winkel en aan de telefoon, de bezorging was ook helemaal top. Hele fijne webshop, die ook nog eens heel erg overzichtelijk is. Super blij met de nieuwe bank. Zou hier zo weer kopen. En ook niet de laatste keer dat we hier gekocht hebben. En zeer zeker een aanrader zowel de webshop als de winkel
Wat een super mooi meubels! Super snelle levering en een duidelijke handleiding. Super goed geholpen door de klantenservice toen ik een vraag had. Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!
Bed in februari besteld, 2 dagen voor levering (12 maart) krijgen we een mailtje dat bed niet op voorraad is en het geld word terug gestort! Bed is besteld toen deze op voorraad was, heb ze gebeld en inderdaad was deze op voorraad. 6 weken geleden besteld en dan 2 dagen van te voren af mailen!! En met een oplossing komen ho maar! Ja in de 2e week van april zouden deze weer binnenkomen, waar je natuurlijk niet van op aan kunt!, en dan wederom afwachten of het bed wel geleverd gaat worden! Nou nee! schandalig en raad iedereen af hier niet te bestellen!
Nadat de bezorgdienst onze tv meubel beschadigd had geleverd welke wij niet hebben aangenomen hadden wij na contact met Meubella binnen een week een nieuw tv meubel geleverd gekregen. De montage beschrijving laat iets te wensen over maar met geduld en goed kijken ging dit prima. Maar bij het laatste onderdeel, het deurtje, ging het mis. De restant schroeven om het scharnier te bevestigen bleken te lang en voordat wij er erg in hadden deze erin gedraad maar kwamen er aan de buitenzijde eruit. Zaten er dus 2 gaatjes zichtbaar in het deurtje. Na contact met Meubella en een foto gestuurd werd er weer binnen 2 weken geheel kosteloos een nieuw deurtje aan ons gezonden. TOP geen ander woord denkbaar. Vriendelijk aan de telefoon, meedenkend oplossing gericht en correcte email berichten. Andere bedrijven kunnen er een voorbeeld aan nemen.
Snelle bezorging, maar de installatie is een drama. Mijn dressoir mist o.a. een la, dat qua breedte gewoon niet past. Zelfs een installateur van een professioneel installatiebedrijf kon dit niet meer repareren. Het materiaal is erg broos en de instructies onduidelijk beschreven.
Hele mooie set Primavera aangeschaft. Super strakke meubels. Neem wel je tijd voor het monteren dan doe je het in 1 keer goed.
Super fijn en behulpzame medewerkers, Top kwaliteit en snelle levering . Ik heb een keer probleem met mijn bestelling gehad ik kon via mail snel contact opnemen en hebben ze heel netjes omruiling geplaatst. Ik ben zeker een vaste klant van Meubella B.V geworden . Top kwaliteit, mooi en moderne producten. Bedankt Meubella B.V.
NIET BIJ MEUBELLA BESTELLEN!!! Ik heb werkelijk waar nog nooit zon ellendige ervaring gehad met een organisatie als met Meubella. Dit is niet zon slechte review waar maar 1 ster wordt gegeven omdat iets wat vertraging had ofzo. Meubella slaat op meerdere fronten de plank VOLLEDIG mis. - Het leveren van producten die niet overeenkomen met de fotos op de site. - Slechte afstandelijke klantenservice - Geen goede communicatie met de fabrikanten waarvan ze de producten afnemen waardoor de klant slecht/laat wordt geinformeerd. - Geleverde producten zijn niet goed te monteren door fouten van de fabrikant. Ik had het bureau Bureau Vyanna besteld en er klopte 3x niks van. Na een heel proces van mailcontact met de klantenservice voor dik 3 tot 4 weken had ik er genoeg van en heb ik aangegeven mijn geld terug te willen. Dit leverde weer een hoop gezeik op, maar uiteindelijk zijn ze het bureau weer komen ophalen. Ah fijn, inmiddels weer TWEE WEKEN verder nadat ze het bureau opgehaald hadden en weer NIKS van ze vernomen. Bel ik ze op en zeggen ze: Oh ja, ik zie dat we het bureau retour hebben ontvangen. Ik zal de terugbetaling in werking zetten. Dus als ik niet had gebeld was dat niet gedaan?! Wat een achterlijke organisatie. Bespaar jezelf de energie, ergenis en tijd en bestel hier niet!
Mooi, elegant, en goed afgewerkte kast. Levering was correct en snel. De service is op en top!
Super tevreden zetel is super ! Super van kwalitiet & super geleverd! Ik raad het aan!!
Ik ben heel erg content van meubella ik Heb al 3 keer besteld allemaal mooi Op Tijd gekomen en heel vriendelijk de vervoerders en goede kwaliteit is vanaf nu zeker mijn vaste meubel winkel
Zeer goed product en een snelle levering. Ben erg tevreden en zal ook nog vaker mijn meubels hier bestellen!
erg snel geleverd, goed in elkaar te zetten de kast, alleen moet je goed de bouwtekening bekijken. Goede en mooie kwaliteit kast. erg stevig
Een paar uur voor de levering was er afgesproken dat we een mail gingen krijgen met het juist uur van levering tv-kast! Ik ben daarvoor de hele dag thuis gebleven en niemand gezien, uiteraard! Naar de klantendienst gebeld , ze wisten mij te vertellen dat ze om 12.50 gebeld hebben aan mijn deur! We waren toen zelfs met twee thuis! Ze hadden zogezegd een foto getrokken van ons huis, als bewijs dat ze geweest waren, maar helaas heb ik deze foto nooit mogen zien... Het was telkens weer laten we een andere afspraak maken. Een vervolg komt er indien er wel geleverd wordt, hopelijk zoals beloofd komende zaterdag. Wordt vervolgd! Foto gezien! Een normaal mens zou twee keer bellen en tenminste een poosje wachten! Volgens mijn kuisman is er inderdaad gebeld , zo rond 12u20 en niet 12u50 en heeft hij effectief opengedaan , maar was er niemand te zien aan de voordeur! Ik zei toen dat het waarschijnlijk iemand van de pakjesdienst was (zij zijn dan ook altijd direct weg en laten meestal een pakje voor de deur achter) en heb uiteraard niet meer aan jullie gedacht vermits ik geen mail van jullie heb gekregen! Maar ik herhaal nog eens : Ik was heel de dag thuis en mijn poetsman rond 12u15 , die langs de straat geparkeerd stond! Ik hoop dat het zaterdag in orde komt en dat ze ons de tijd laten nemen om de deur open te doen of om tenminste een tijdje te wachten! PS. Ik heb nog geen bevestigingsmail gekregen dat U morgen het meubel komt leveren! Levering kast uiteindelijk toch zaterdag correct geleverd! Ik heb de kast gemonteerd en ik moet zeggen , het is een degelijke kast! Daarom wijzig ik mijn titel en mijn beoordeling naar 4 sterren!
Onze hoekbank was gescheurd na iets meer dan een maand! We hebben in de plaats een nieuwe mogen kiezen! Zeer vriendelijke service van nick!
Na een aantal jaar geleden een bank en later mijn meubelen voor de woonkamer besteld te hebben, nu een bed besteld. Wederom een prima product voor niet al te veel geld en een snelle levering!
Mijn mening ze zijn **********
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Mooie producten ook het in elkaar zetten is een fluitje van een cent top gaat zo door mensen ??
Het bestellen van een kapstok ging geweldig soepel. Hij was netjes optijd en goed geleverd. Ook meteen een bank er achteraan besteld gezien de korte levertijd!
In juli 2020 heb in de bank stof zwart destiny aangeschaft. Al snel begon de binnenvoering naar buiten te komen door de bekleding. In het begin dacht ik dat het opzich niet erg was en normaal was. Na 7 maandjes heb ik toch contact gezocht met Meubella. De meubelmaker is geweest en die gaf aan dat hij niets kon betekenen. Dus heb contact gezocht met Meubella. Na kort heen en weer communiceren kwamen tot de oplossing om mijn bank om te ruilen. Aangezien de bank 100 euro duurder was werd deze ook vergoed. En mijn bank werd omgeruild 1 week later. Ik mocht zelfs de kleur en lounge gedeelte wens naar grijs veranderen. En garantie gaat opnieuw in bij deze bank. Top dus deze oplossing en super blij met de nieuwe bank. Hopelijk dat deze geen productie fout bevat en ik samen met mijn zoontje nog JAREN kan genieten van de bank. Ben zeer content met hoe de service is verlopen.
I have already bought your products and I was satisfied. I am also very satisfied with your website and your online shopping is very easy because they deliver very quickly to the customer with very high quality and in general I am extremely satisfied with your company.
Verry happy good good