Goede kwaliteit, minder succes bij monteren

Ik heb onlangs een kledingkast bij Meubella besteld en ben semi-tevreden. De kast steekt degelijk in elkaar en staat erg solide. Ook werd deze snel en zorgvuldig geleverd. Het enige wat een beetje tegenviel was dat een plankje bij binnenkomst al ietwat beschadigd was, er behoorlijk wat schroeven misten (deze hebben we bij de Praxis bij moeten halen) en dat de tekeningen in de handleiding niet altijd correct, duidelijk of in overeenstemming met de boorgaatjes in de planken waren.

Heb een eethoek gekocht goede tafel...is

Heb een eethoek gekocht goede tafel alleen jammer wou ook een woonkamer bestellen maar ben er 2 maanden mee bezig geweest omdat het was uitverkocht en had geen zin om nog tot april te wachten dus heb ik een andere besteld en die wordt vrijdag geleverd de serves is wel snel en de spullen zijn ook goed .

Since 2016 a true customer

I order since 2016 furniture from Meubella and Im super exited about their products, the communication in regards to the product and the fastness of the delivery. I really recommend them if you search for a store with a good price/qualify ratio!

Op zondag een bank besteld

Op zondag een bank besteld, dinsdagochtend geleverd. Niks mis mee, prima bank, goede communicatie!

TV Meubel en 2 ladekastjes Monaco

meubels zijn keurig op tijd geleverd en heel makkelijk in elkaar te zetten. Staat prachtig en is zeer degelijk. wij zijn er heel blij mee

Hoekbank Monet cognac

Tijdens de coronatijd toch maar een bank online besteld. Uiteindelijk bij Meubella de bank Monet cognac links besteld. Bank werd binnen een week geleverd op de zelf gekozen tijd. De bank pastte net door de deur en was zo inelkaar. De bank zit heerlijk, super veel ruimte, fijne en mooie stof wat je zo kunt schoonmaken met een doekje of stofzuiger. Wij zijn heel blij met de bank, en hopelijk kunnen we er lang van genieten.

Tables de nuit x2

2 mois plus tard : toujours aucune solution aux problemes ci dessous... Service Meubella 0/10 Jai commande 2 tables de nuit. Montee selon plan de montage. Les tiroirs ne coulissent pas. Les tolerances dusinage sont donc mauvaises. Javais deja commande un meuble TV chez eux, il yavait une erreur de conception que jai d� rectifier. Bref, meuble bas de gamme du m�me type quun con�urent Suedois tres connu, ils sont juste moins bien penses.

Fijn tv-meubel.

Fijn tv-meubel. Compact, snel en onbeschadigd aangekomen. Even wat tijd nodig gehad om in elkaar te steken, maar dat was het startsein van het genieten van dit meubel. Correcte overeenstemming met fotos online.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snel, professioneel.

Bonjour

Bonjour Ma table est magnifique par contre nous avons mis bcp de temps pour la monter car les vices netaient pas bonnes nous avons eu besoin des professionnels. Une planche inutile qui nous a embrouilles.

Bed + 2 nachtkastjes

Bed + 2 nachtkastjes gekocht. Snelle levering. Zeer tevreden van de kwaliteit van het bed en de nachtkastjes. Bij levering van de nachtkastjes was er beschadiging door de levering. Dit gemeld en snelle response voor een omruiling te regelen. De omruiling werd snel en correct uitgevoerd.

Uiterst tevreden

Eerst een bestelling geplaats bij otto, deze zou binnen 3 weken binnen zijn, 1,5 maand geleden besteld na bezorgweiziging zou het tot eind maart duren, zeer teleurgesteld de kast geannuleerd. Toen kwam ik deze site tegen, besteld en binnen 1,5 dag was de kast al binnen. Goeie beschrijving van hoe en waar alles moet, ben echt zeer tevreden.bedankt meubella!!

Review Tweepersoonsbed Suente Zwart

Ik heb Tweepersoonsbed Suente Zwart 160x200 bij Meubella besteld. Ik had van tevoren een redelijk aantal recensies gelezen van mensen die onderdelen/schroefjes misten of niet het juiste product geleverd kregen, dus ik had daardoor best een beetje twijfels. De levering van het bed was op tijd en netjes geregeld. Ook waren alle onderdelen compleet, met zelfs een aantal extra schroefjes erbij. Het in elkaar zetten van het bed verliep redelijk soepel. De kwaliteit van het materiaal is een beetje wat je kan verwachten van de prijs. Ik vind de stof een hele mooie kleur hebben (lijkt in zonlicht meer op antraciet grijs) en fijn aanvoelen. Ook ziet het bed er mooi uit. Wat ik jammer vind is dat het hoofdbord hol klinkt. De lattenbodem is van goedkope kwaliteit en is niet mooi afgewerkt (heel splinterig). Verder vind ik het ook echt jammer dat de lades van het bed niet onder het bed vast gemonteerd kunnen worden. Als je ze opent, rol je ze dus gewoon zo uit het bed. Al met al zou ik 3,5 sterren geven.

Nice products

Nice products

Zondag avond 4 barkrukken besteld

Zondag avond 4 barkrukken besteld. Dinsdag waren ze geleverd. Ondertussen contact gezocht met de klantenservice om zeker te zijn van de levering ivm mijn vakantie. Telefon werd snel opgenomen en ik kreeg duidelijke antwoorden. Barkrukken Ella zijn geweldig, makkelijk in elkaar te zetten met 4 schroeven. Zitting is iets harder dan verwacht, maar niet oncomfortabel . Kleur is prachtig. Kortom ik heb een goede ervaring met Meubella.

Top store whit great prices

Prima site leuke spullen voor een een betaalbare prijs zeer tevreden

Salontafel met opbergruimte

Salontafel bij hun besteld. Op tijd geleverd. Na enig gezoek in de handleiding, was de tafel goed in elkaar te zetten. We hadden een paar schoonheidsfoutjes aan de salontafel. Deze worden netjes opgelost door Meubella. De onderdelen, waar het om gaat worden nagezonden! Prima service!!

Uitstekende service,doe zo verder

Uitstekende service,doe zo verder

The products are good and the price is...

The products are good and the price is good. Delivery is fast

Excellent service and very good quality...

Excellent service and very good quality of furnitures!!

Ik wilde zo graag mijn zorgbonus goed...

Ik wilde zo graag mijn zorgbonus goed besteden, wij hadden een nieuw bankstel nodig. Wachten, dat de winkels weer opengaan, dat duurde ons nu toch veel te lang. Via Facebook reclame kwam ik Meubella tegen, leuke Meubels, normale prijs. Recensies gelezen, daar maar een eigen mening van weten te maken. De, laatste persconferentie gaf ons nog steeds geen showroom hoop,dus hebben wij de gok gewaagd. Een, mooie hoekbank uitgekozen, dinsdag 23 februari bestelling geplaatst, vandaag 25 februari geleverd. Het is geheel naar onze wens, kleur, maat, vormgeving, zitcomfort. De transporteur , verzonden ons keurig een mailtje voor aflevering met tijdindicatie, keurig binnen de tijd, leverde zelfs binnen over de drempel en niet in de voortuin, en dat met corona maatregelen, complimenten hoor , vriendelijke bezorgers. Al, met al een tevreden klant,ik hoop dat de hoekbank ook in de loop van gebruik, ook zijn kwaliteit bewaard. Meubella, dicht in de buurt van onze favoriete Beekse bergen, waar wij vast wel eens zijn langs gefietst, bedankt voor uw snelheid van bezorgen naar Purmerend. Vriendelijke groetjes Lia en Jan

They are really nice and beautiful is...

They are really nice and beautiful is my 3time buying for them and got everything I time

Goede service en een product naar...

Goede service en een product naar waarde De kast staat super mooi in de woonkamer Patrick

Fantastische service

In eerste instantie was de bank in verkeerde kleur geleverd. Binnen een paar dagen is de bank kosteloos omgeruild. Prachtige bank van hele mooie stevige stof! Super goede service, snel en klantvriendelijke communicatie. Ik ben heel erg tevreden!!

Zeer goede service

Ik heb hier een bank en salontafel besteld, nu kon ik vanwege corona de bank niet uitproberen. Na de bank gemonteerd te hebben kwam ik erachter dat de bank te klein voor mij was (ik ben 2.03m). Dit heb ik bij hun klantenservice gemeld. Ik kon de bank gratis retourneren en heb het volledige bedrag binnen 1 week teruggestort gekregen. Kortom een zeer goede service die je tegenwoordig niet veel meer ziet. Mvg, Roy van den Brink

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot