Meubels van zeer slechte kwaliteit helaas
Wij hebben recent voor de eerste keer een aankoop gedaan via Meubella.nl. De levertijd was super, maar.... dat is dan ook het enige pluspunt. De kwaliteit is zeer slecht! Echt heel veel minder dat bijvoorbeeld de Ikea. Het hout is van zeer matige kwaliteit, evenals de scharnieren en zelfs de drukveren en lade-geleiders zijn van onacceptabele kwaliteit.
Bij levering was er een stuk uit het bovenblad. 2 weken gewacht op een nieuw blad, maar die was bij levering zelfs helemaal gebroken. Wederom bijna 2 weken gewacht op een nieuw blad en deze was gelukkig goed. Wij konden de dressoir dus pas een maand na bestelling in elkaar zetten. De tekening netjes gevolgd (die overigens niet zo duidelijk is als wordt beweerd) en dan staat er een dressoir die het beste omschreven kan worden als troep�. Alles zit scheef. Lades gaan lastig open en dicht en zitten zelfs niet op dezelfde hoogte. Deurtjes zitten scheef en omdat de scharnieren van een soort schrootmetaal zijn, waren die al ingescheurd nog voor het afstellen.
Wij hebben al enkele uren besteed aan bellen en mailen (het mag wel gezegd worden dat de medewerkers rustig en netjes reageren). Ons geduld is nu echter wel op. Meubella bied geen adequate oplossing en nu moeten we weer filmpjes sturen van alles wat niet goed is. Uiteraard accepteerde de mailbox van Meubella geen mails die groter zijn dan een paar mb, dus nu gebeurd er maar niks meer. euro240 weggegooid en nooit meer Meubella voor ons.
Meubella = geen design, geen kwaliteit en geen oplossing bij problemen. of hebben wij gewoon heel erg veel pech gehad?! Deze review is in ieder geval ons laatste strohalm om iets van een oplossing te forceren�. De tijd loopt!