Bankstel besteld, van prima kwaliteit prijsverhouding. Aardige heren van de bezorg service hebben deze netjes tot aan de deur bezorgd.

Nice service

Nice service, Initial order was cancelled even though the payment was done and after discussion got it clarified and immediately the action was taken. Very happy the way they listen to the concerns and act accordingly. Regards Shyam

Ik heb vorige week een TV kast...

Ik heb vorige week een TV kast bested,pluspunt was dat de kast snel was geleverd. Maar inelkaar zetten ging heel moelijk en materiaal is heel goedkoop! Ik ben zeer teleurgesteld, ik ben nu 230 euro kwijt en ik kan hem niet terug brengen .De kast lijkt ook niet op de foto, ben echt teleurgesteld.

Mooie bank

Het bestellen van de bank ging vrij makkelijk, ik hoop dat we hem snel krijgen

Meubella biedt een nette service

Meubella biedt een nette service. Ze bezorgen op de dag ie aangegeven wordt op de website. Het wordt netjes verpakt, ondanks die goede verpakking was er helaas toch een kleine beschadiging, maar ook dit werd goed opgelost.

Geen goeie handleiding hoe ik hem in...

Geen goeie handleiding hoe ik hem in elkaar zet

A recommander a 100%

Site internet tres bien construit . Service tres rapide et entierement a recommander . A remarquer lenvoi rapide dans un etat irreprochable .

Top revice, en voordelige prijzen. zeker aan te raden

Dressoir Iris besteld

Dressoir Iris besteld. In elkaar zetten was een drama. Deurtjes blijven scheef hangen. Magneetjes van een deur die wel aansluit volgens de montage maar dan niet open wilt gaan. Laatste keer dat ik hier bestel. Voor de prijs en kwaliteit kan je beter een kast bij de Ikea gaan halen.

boekenkast met plussen en minnen

Product boekenkast op tijd ontvangen. Kwalitatief en esthetisch een goed resultaat maar eindoordeel is toch matig qua afwerking; Het kantfineer is dun en scherp als spaanplaat uit de bouwmarkt. Heel jammer want dit oogt toch te goedkoop. De deuren raken elkaar net niet; elke deur 2 mm minder hoog zou beter zijn om af te stellen. De montage-instructie is ronduit slecht. Wanneer slechts de vele delen genummerd zouden zijn was het twee uur sneller en met minder frustraties in elkaar gezet. Nu leuk voor puzzelaars. Enkele schroefjes ontbraken en wat ik moet doen met doorzichtige plastic steuntjes aan de achterzijde? Ik heb zelf met en paar schroeven de achterplaat maar vast gezet aan enkele planken. De schaphoogte is eigenlijk te kort, iets meer dan een A4 hoogte (een boek met harde kaft is dat gauw) kan er dus niet in. Had het geheel 10 cm hoger gemaakt. Of een paar plankendrager-gaatjesmeer. Dus niet echt goed over ontwerp nagedacht. Wil ik zo ook een TV meubel? In elk geval eerst maar eens verder kijken.

My thing

Deze design meubelen zijn betaalbaar. Ze stralen klasse uit. Het zijn echte eye cathers

Heb een salontafel gekocht snelle...

Heb een salontafel gekocht snelle levering goede kwaliteit bedankt

Al jarenlang een tevreden klant.

Al jarenlang een tevreden klant. Goede producten voor een goed prijs. Vriendelijk en behulpzaam en een goede nazorg. Paar kleine dingen nodig voor een bed wat ik jaren geleden bij Meubella had gekocht, geen probleem, paar dagen later in huis. Super service!

een bureau besteld.

een bureau besteld. geleverd op de aangegeven datum mooi model leuk en snel in elkaar kunnen zetten. een dik uurtje aan bezig geweest. alles past perfect in elkaar. ik zou hier zeker opnieuw bestellen.

Great value for money

Op maandag 4 eetkamerstoelen Fargo Cognac besteld, op donderdag stonden ze al bij mij thuis in Zulte. Alles perfect in orde, van schroefjes tot handleiding alsook de stoelen zelf. Voorheen ook tv meubel memphis gekocht. Uitermate tevreden! Voor wat je betaalt kan je hier toch echt niet klagen.

Verkeerde referenties van mijn meubel 2X op een rij

Ik bestelde een tv-meubel, maar ik kreeg een incompleet meubel geleverd met een verkeerde referentie. Daarna nam ik contact op met het bedrijf en bij de tweede levering ontving ik ditmaal hetzelfde complete meubeltv maar het is nog steeds niet degene die ik besteld heb ...

Prachtige hoekzetel

Op tijd geleverd. Alles in huis op zijn plaats gezet. Vriendelijke leverancier. Een aanrader. Een prachtige hoekzetel. Is zoals hij verwacht werd.

Reparatie bank na 1,5 jaar zijn er...

Reparatie bank na 1,5 jaar zijn er veren gesprongen is correct en cordaad onder garantie afgehandeld voor mij een 10

Braxton salontafel

Vandaag de Braxton salontafel binnengekregen. Erg makkelijk in elkaar te zetten en heel stevig. Ik vind denprijs/kwaliteit verhouding prima. Binnenkort ga ik ook de Braxton eettafel bestellen bij Meubella

delivery was a bit early

delivery was a bit early in the morning, but fast delivery and good service.

Kast geheel volgens afspraak geleverd

Kast geheel volgens afspraak geleverd. Prijs kwaliteit is prima in orde. De kast waar onze keuze op was gevallen was eerst uitverkocht. Keurig een reminder toen de kast weer leverbaar was een binnen 3 dagen binnen.

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

Meubels van zeer slechte kwaliteit helaas

Wij hebben recent voor de eerste keer een aankoop gedaan via Meubella.nl. De levertijd was super, maar.... dat is dan ook het enige pluspunt. De kwaliteit is zeer slecht! Echt heel veel minder dat bijvoorbeeld de Ikea. Het hout is van zeer matige kwaliteit, evenals de scharnieren en zelfs de drukveren en lade-geleiders zijn van onacceptabele kwaliteit. Bij levering was er een stuk uit het bovenblad. 2 weken gewacht op een nieuw blad, maar die was bij levering zelfs helemaal gebroken. Wederom bijna 2 weken gewacht op een nieuw blad en deze was gelukkig goed. Wij konden de dressoir dus pas een maand na bestelling in elkaar zetten. De tekening netjes gevolgd (die overigens niet zo duidelijk is als wordt beweerd) en dan staat er een dressoir die het beste omschreven kan worden als troep�. Alles zit scheef. Lades gaan lastig open en dicht en zitten zelfs niet op dezelfde hoogte. Deurtjes zitten scheef en omdat de scharnieren van een soort schrootmetaal zijn, waren die al ingescheurd nog voor het afstellen. Wij hebben al enkele uren besteed aan bellen en mailen (het mag wel gezegd worden dat de medewerkers rustig en netjes reageren). Ons geduld is nu echter wel op. Meubella bied geen adequate oplossing en nu moeten we weer filmpjes sturen van alles wat niet goed is. Uiteraard accepteerde de mailbox van Meubella geen mails die groter zijn dan een paar mb, dus nu gebeurd er maar niks meer. euro240 weggegooid en nooit meer Meubella voor ons. Meubella = geen design, geen kwaliteit en geen oplossing bij problemen. of hebben wij gewoon heel erg veel pech gehad?! Deze review is in ieder geval ons laatste strohalm om iets van een oplossing te forceren�. De tijd loopt!

very good

Good communication, fast delivery and nice furniture

Hier reeds een zetel en meerdere kleerkasten besteld. Zeer goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De kledingkasten hebben een superpraktische indeling (iets wat je vaak zelf nog moet doen bij andere kasten die zelfs duurder zijn) en het is stevig en dik materiaal. De klantendienst reageert snel en lost problemen op zoals het hoort. Ik ben een tevreden klant!

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot