Super bedrijf! Deze week al 2x een bestelling geplaatst en snel en goed geleverd. Klantendienst antwoord ook snel en vriendelijk. Wij gaan alvast nog bestellen! Echte aanrader
Prima Online winkel, een bureau besteld, lekker optijd geleverd gekregen. Een mooi bureau voor weinig geld. Monteren ging ook makkelijk door het goede uitlegboekje. Heel tevreden! Zou zeker vaker gaan bestellen.
Tweepersoons boxspring met opberg lades besteld, helaas met schade aan een lade. Fotos gemaakt en hierover telefonisch contact gehad. Volgens de medewerkster kon een lade niet los worden besteld dus bestelde zij een losse boxspring met lades. 6 weken levertijd werd uiteindelijk 12 weken (tussendoor werd ik jammer genoeg niet op de hoogte gehouden). s Ochtends op de dag dat de omruil plaats zou vinden de boxspring met hulp van een vriend naar beneden getild.. er werden 2 middelgrote pakketten (lades) bezorgt dus meteen gebeld; het bleek dat de lades wel los konden worden besteld (helaas was ik hier niet van op de hoogte gesteld) dus voor niks de boxspring naar beneden getild.. vervolgens pak ik 1 pakket uit en zie dat de lades kaal zijn; niet afgewerkt met stof maar gewoon spaanplaat dus weer gebeld, fotos gemaakt etc. Boxspring dus maar weer met hulp van diezelfde vriend naar boven getild en in elkaar gezet. Even later wordt er ineens buiten verwachting een groot pakket bezorgt.. het is de boxspring met lades die besteld was. Ondanks de verkeerde levering er vlak voor toch een soort van blij met de afgesproken levering alleen moest dit omgeruild worden bedachten wij ons ineens.. Maar de leveranciers wisten niets van een omruil (slechte communicatie tussen bedrijf en leverancier) Vervolgens maken wij het pakket open en constateren opnieuw schade aan een lade in de boxspring maar deze keer ging het om een flinke deuk in de lade waardoor deze niet meer gebruikt kan worden waar deze voor bedoelt is (ging maar tot de helft open) en ook het spaanplaat aan de binnenkant een opdonder heeft gehad en is gespleten. Vervolgens weer gebeld en dit keer met de mededeling dat ik wil dat ALLES opgehaald wordt voor retour en wel z.s.m. !! Afspraak gemaakt, dag ervoor alles in de woonkamer opgestapeld maar ze kwamen niet opdagen dus weer gebeld; er stond geen afspraak in het systeem. Nieuwe afspraak gemaakt, dus weer voor thuis gebleven maar niemand gezien. Ik ben toen zo brutaal geweest om hun leverancier te bellen en zij wisten mij te vertellen dat ze geen retour in de planning hadden staan op mijn adres. Daarna heb ik ook meteen Afterpay gebeld omdat ondertussen de betaling was verlopen en er euro36,- aan administratiekosten bij was gekomen!! Alles uitgelegd en ze hebben de extra kosten eenmalig afgeboekt en mijn betaling nog een keer met 14 dagen verlengd + een mail gestuurd naar Meubella. Volgende dag meteen een mailtje gekregen met hun standaard bericht dat ze door de drukte mijn retour niet konden inplannen.. Heb Meubella diezelfde dag nog gebeld maar het enige wat je te horen krijgt is excuses voor het ongemak En als je vraagt of ze het z.s.m. op willen lossen en het liefst dit weekend nog omdat je met alles beneden opgestapeld zit krijg je vervolgens te horen dat het sowieso pas volgende week wordt en of je dan maar weer een dag thuis kan blijven (en dan maar afwachten of ze ook echt komen). Kreeg ook de vraag of ze het misschien ergens anders op konden halen, ik zei als ik dit zelf kon vervoeren dan lag het allang bij jullie voor de winkel! Kreeg vervolgens de vraag of ik een beetje meegaand wilde zijn om tot een oplossing te komen, ik dacht meent ze dit nu serieus?! Ik word voor mijn gevoel gewoon aan het lijntje gehouden omdat alles retour moet terwijl het geld al binnen is! Ze kon mij verzekeren dat dit absoluut niet zo was en dat ik niets hoefde te betalen (dat was ik ook niet van plan, moest er nog eens bijkomen..) Weer een nieuwe afspraak gemaakt, laatste kans; anders ga ik andere stappen ondernemen. Zowaar zijn ze hun afspraak nagekomen en is alles opgehaald. Heb wel weer zelf moeten bellen na 2 weken of ze mijn retour in goede orde hebben ontvangen en dat de betaling nog open stond.. Je moet bij dit bedrijf overal zelf achteraan en de communicatie met Meubella is uitermate slecht en in dit verhaal het grootste probleem! Service en kwaliteit ben ik ook niet over te spreken want zo blijkt maar weer dat goedkoop duurkoop is. Het zal ondertussen wel duidelijk zijn maar dit was dus een keer en nooit meer!
Te mooi om waar te zijn had ik al rekening mee gehouden maar heb hekel aan sneaky trucjes de led verlichting die mooi is weggewerkt op de foto blijkt een zoek het maar uit verlichting die er los bij geleverdt is hoe the .....moet je het fatsoenlijk wegwerken tja ik snap dat je niet veel moet verwachten voor dit geld maar kom op heh
TV-Meubel Flame - Mat Zwart - 160 cm Verschillende reviews gezien en gelezen. De kast werd goed bezorgd binnen de afgesproken tijd, en was netjes verpakt. Er onbrak 1 schroefje zelf aan gevuld.dus waar hebben we t over.. Verder een degelijke kast met wat wij ermee wilde en netjes. Bouwtekening was duidelijk en schroeven prima. Zag er goed uit en afgewerkt ook een mooi meubel wat nu hangt aan onze muur, zeker aan te bevelen. wij zijn er blij mee!!! Peter van hoof s-hertogenbosch 29 01 2021
Helaas ging er toch wat mis.. Beschadigd onderdeel ontvangen en een onderdeel die ontbrak. Meerdere malen contact opgenomen met Nick van meubella en iedere keer uitstekend geholpen! Onderdelen worden zsm nageleverd en voor het beschadigd onderdeel heb ik een compensatie ontvangen. Goede en vriendelijke service!! Tv kastje staat nu al prachtig, kan niet wachten tot ik de ontbrekende onderdelen ontvang.
?k ben altijd zeer tevreden met de aflevering. ?n 2 of 3 dagen wordt het snel geleverd. Nogmaals bedankt
Fijne meubels voor een mooie prijs.
Erg blij en tevreden met het tv-meubel Flame mat zwart in de uitvoering van 320 cm. Staat super en heeft een luxe uitstraling door de matheid en vormgeving! Genoeg opbergruimte, hangt stevig aan de muur!
Zoals beloofd juist op tijd met de levering en ben bij met de aankoop Mvg awane
Leuke artikelen en de communicatie over de bestelling is top!
This is the second time buying from your store,but the furniture is good. Your services are so fast, the moment i pay you respond soon. And it doesnt take long to deliver. So keep up with the good customer care.
Ik heb al meerdere malen een bestelling geplaatst bij Meubella. Altijd is alles juist, correct en tijdig geleverd. Ook de producten zijn van goede kwaliteit en een makkelijke handleiding om het te monteren. Meeste bestelling zijn via bol.com verlopen, en ik kan nu met 100% zekerheid zeggen dat ook de service van Meubella klasse is! Ik had een hoekbank besteld, licht beschadigd en krijg nu een mooi bedrag teruggestort ter compensatie, dit met slechts 1 mail en een foto. Sterker nog, ze gaven mij een aantal mogelijkheden om te compenseren/nieuwe opsturen en vroegen of ik dit graag anders opgelost zag. Ik was al een fan van hun kwalitatieve en zeer mooie meubels, maar nu vooral van hun service; snelle reactie nav mijn mail, oplossingsgericht en zeer klantvriendelijk!!! Merci Meubella!
Fantastische levering. Alles verlopen zoals vermeld en op het juiste tijdstip. Helemaal zoals op foto. Top!
Goede ervaring gehad met buffetkast, waarschijnlijk bestellen we hierdoor nog eens hier. Hou dit vol.
This is the second time i buyed a product and i will come back soon. The service in the store and im happy with the products!
2 tv meubels besteld en binnen 2 dagen binnen. Meubels zijn in perfecte staat en alle schroeven en bevestigingen zelfs pluggen zaten erbij. Mijn aankopen doe ik voortaan bij meubella en ik beveel ze ten harte aan!
Heb een grote klerenkast saturn gekocht met veel onderdelen toen ik het wilde gaan uitpakken en in elkaar wilde gaan zetten bleek dat leterlijk niets klopte met de instructies wat ik erbij heb gekregen ze hadden ook niet de goede IN VERBAND MET DE ARTIKEL NUMMERS WANT DAT IS WAT NIET GOED WAS en dat je een doos beter plaat op grond open kan maken omdat er kleine artikelen op elkaar gestapeld zijn tussen de grote heb gebeld en dat aangegeven en zou met fotos en video desnoods geholpen worden wat je kan voorstellen dat niet echt zou gaan werken heb het toen maar met pijn en moeite zelf in elkaar gezet dat heeft mij omzettend lang geduurt zeker een week en heb ook wat schade gekregen omdat ik geen instructies had en dus ook vaak het verkeerde artikel monterde of vekeerd om. Heb dit aan meubella doorgegeven en gevraagd om mij tegenmoet te komen omdat als ik een kast van 600,00euro aanschaaf ik ook voor een fatsoenlijke instructies betaal En erbij hoor te krijg om die in elkaar te kunnen zetten. En dit is een probleem dat meubella van op de hoogte was voor zij mij dit product hadden verkochten. En ondanks dat ze als je het kast opzoekt op hun site ze aangeven dat je een duidelijke handleiding erbij krijgt. O oke dan Meubella als je 20 artikelen uitmoet zoeken en artikel 1 is nummer 001 bv maar op de artikel zelf of op de erpaking ervan staat geen of een heel andere artikel nummer hoe vind jij jou benodigde artikel?
Super service en zeer goede prijzen
Bestellingen keurig netjes op tijd ontvangen. Ruim van te voren belletje gehad voor bezorging. Spullen netjes bezorgd en ook stevig, goed beschermd verpakt. Handleiding duidelijk (alles netjes genummerd) Alles bij elkaar erg tevreden !!!
Ikea does not have a black BESTA dressoir. They only have a dark brown so i was searching for a black look-a-like and found it on Meubella. The delivery was within 3 days but i am realy disapointed! This is more expensive as the real BESTA and its not black, its also dark brown!!!!! PLEASE ADJUST THIS ON YOUR WEBSITE! As an interior designer this is a big issue to me!!
Eigenlijk heel erg onteveden... Heb aantal jaar geleden een bed besteld bij meubella en was hartstikke te vrede, dus dacht dan zullen we nog wel een keer bij Meubella bestellen. Ik weer een bed besteld, zoals afgesproken kwam de bed optijd en netjes aan, hebben we een verhuislift geregeld zodat de bed naar boven gelift kon worden, blijkt er een fout te zijn in de levering. (2X de rechterkant geleverd). dus wij hebben meubella gebeld en aangegeven dat we natuurlijk een linker en recht kant nodig hebben, maar achja kan gebeuren, fouten maken is menselijk. Nieuwe levering gepland, en weer een verhuislift geregeld zodat we de verkeerde geleverde kant naar beneden konden liften. Zo gezegd zo gedaan nieuwe bed aangekomen dus nieuwe bedstuk naar boven, verkeerde bedstuk naar beneden. pakken we het een dag later weer uit. blijkt het weer een verkeerd geleverde bedstuk te zijn! ik vindt dit natuurlijk ontzettend vervelend en weet ook wel dat zij dit niet met opzet doen, maar ik zit wel de heletijd met kosten te kijken door verhuislift te regelen en iemand te regelen die het bed in elkaar komt zetten. Weer gebeld met meubella, verhaal uitgelegd, zegt de vrouw van de klantenservice dat ze een compensatie van 50 euro willen aanbieden. Ik natuurlijk niet mee akkoord gegaan en naar lang aandringen hebben ze dit naar 100 euro opgeschroefd waarmee ik wel mee akkoord ben gegaan ( dekt natuurlijk de kosten niet) maar ik ben de moeilijkste niet. Na inmiddels 2 weken krom te hebben gelegen doordat er hoogte verschil was in het bed, krijg ik vandaag een mailtje met; we hebben het onderdeel niet op voorraad, het zal nog tussen de 2 en 6 weken duren voordat het onderdeel geleverd zal worden. Ik was het zo zat, dat ik maar gewoon meubella heb gebeld en een retounering heb aangevraagd. Advies mensen, goedkoop is duurkoop. Je kan beter 200 euro meer betalen en bij beterbed je bed kopen, dan komen ze het bed naar boven brengen en in elkaar zetten, dan zit je in iedergeval niet continue met de kosten te kijken. ben inmiddels 280 euro verder aan kosten. En het bed wordt natuurlijk binnenkort weer opgehaald dus moet weer een verhuislift regelen om alles naar beneden te laten liften.
Im so happy with my new furnitures everybody is completely in love with my new decoration thanks to this website my home is like a magazine page I love it very beautiful and classy with a very affordable price !!!
I ordered different furniture at meubella. I am really happy with it. There where no problems, delivery on time and everything included. Now I needed a new matras. Other companies make money with the delivery costs, here it is for free!
Snelle levering, goed verpakt. We hebben gekozen voor het tv meubel Calgary, mat zwart. Mooi strakke kast, prima kwaliteit/prijs verhouding. Blij mee!