1 ster is nog teveel!
1 ster is nog teveel!
- Hieronder mijn laatste mail naar de klantenservice
- Daaronder nog een aanvullende reactie op de respons van meubella, aangezien ik daar niet op kan reageren.
Bedankt voor je reactie, inmiddels is het geld bijgeschreven op mijn rekening.
Wat ik nog even kwijt wil:
Wanneer er in toekomst een dergelijke situatie zich voordoet, volgens de dame aan de lijn kwam dit zelden voor, neem dan even de moeite je klant te bellen.
Nu kreeg ik vanuit het niets een mededeling dat er geen bed kwam en mn geld teruggestort zou worden. Dat kan echt niet!
De tegemoetkoming was leuk bedacht, maar sloeg nergens op. Sowieso waren er erg weinig bedden voorradig en ons vertrouwen was eigenlijk al verdwenen. En die euro50 weegt niet af tegen de kosten die we hebben moeten maken.
We hebben de mail met daarbij de factuur ontvangen waarmee de verzending van ons bed vast zou staan zoals in de eerste bevestiging per mail na onze aankoop werd uitgelegd. Wanneer wij als klant zijnde daarna nog kosteloos wilden annuleren zou dat mogelijk zijn tot uiterlijk vrijdagmiddag 12.00 uur.
Hoe kan het dan dat jullie op vrijdagmiddag om 14.15 uur denken dat jullie straffeloos even per mail kunnen annuleren en mededelen dat het geld teruggestort zal worden? Begrijp je hoe krom dat is?? Dat wij plotseling een probleem hebben? Ons oude bed was al opgehaald vrijdagochtend, een overnachting geboekt in een huisje in de buurt zodat we in ieder geval gewoon konden slapen... Dat zijn 3 nachten geworden want het duurde even voor we een airobed geregeld hadden. Gelukkig hebben we die kunnen lenen, anders hadden we nog meer kosten moeten maken.
Gelukkig begrijp jij dat het vervelend is... Wat een bofkonten zijn we!
Echt waardeloos...
@meubella even nav jullie reactie: wat een COMPLETE ONZIN!! Jullie geven zelf aan dat de mail met factuur verstuurd wordt wanneer de bestelling verzendklaar is. Hoe kun je iets verkeerd tellen (dus niet in voorraad hebben) maar wel verzendklaar maken??
Na wat verder zoeken op google blijkt dat dit vaak voorkomt, misschien een idee om daar energie in te steken ipv die energie in kansloze smoesjes als reactie op trustpilot te plaatsen!