Bestelling snel in behandeling genomen. Ruim van te voren zowel een mail als een sms met het tijdvak van bezorging ontvangen. Chauffeur belde 15 min voor aankomst dat ze er bijna waren. Hele vriendelijke bezorgers. Netjes binnen het tijdvak geleverd. Mooi product. In het echt is de kleur nog mooier dan op de foto..

Slechte nazorg en service.

Ik heb 4 Januari een dressoir besteld bij Meubella. Jammer genoeg zijn er te weinig schroeven geleverd waardoor ik mijn meubel niet volledig kan monteren. Hierop contact gehad met Meubella, ze zeggen dit te betreuren en beloven een nalevering, maar ondertussen is het 22 Januari en heb ik nog steeds niks gehoord. Ik heb nogmaals met ze gemaild en krijg dan gewoon heel simpel het antwoord nog even geduld�. Om eerlijk te zijn is mijn geduld nu wel op. Zo moeilijk moet het niet zijn om een paar schroeven te verzenden en persoonlijk vind ik het belachelijk dat er zo veel tijd overheen moet gaan. Daarbij was de tekening ook erg onduidelijk, gaten regelmatig niet voor geboord waardoor opzetten ook nog een redelijke klus bleek te zijn.

bedriegers

bedriegers! bed gekocht, in de advertentie staat dat het bed geleverd wordt met het standaard lattenbodem die Meubella overigens ook apart verkoopt. Op de afbelding staat er een echt lijkend lattenbodem met 28 latjes dat met plastic kapjes aan elkaar gekoppeld zijn. Bed ontvangen met 12 losse latjes zonder kapjes, latjes moesten met schroeven aan het bedframe vastgezet worden. Het bed is super laag waardoor alleen langs boven (door het lattenbodem te verwijderen) evt gestoofzuigd/schoongemaakt kan worden wat uiteraard niet gaat als de latjes vastgeschroefd zijn. Eerst was ik geinformeerd dat er bij het gekozen model losse latjes horen ipv het echter lattenbodem, terwijl in de beschrijving van het bed duidelijk vermeld staat dat het standaard lattenbodem geleverd wordt. Nu bevestigt de klantenservice dat de foto van het lattenbodem op hun website niet overeenkomt met wat er daadwerkelijk geleverd wordt en dat het aantal van de latjes (12!) correct is. 12 latjes op 2 meter is veel te wijd maar Meubella beweert dat dit voldoende is. Belachelijk en bedriegelijk!

Goed lekker zittend product

Snelle levering, was allemaal goed verpakt, gemakkelijk in elkaar te zetten met duidelijke instructies, zitten goed en zien er mooi uit... Helemaal tevreden

Mooi dressoir, veel moeite om hem in elkaar te zetten.

Onlangs een dressoir Eos aangeschaft bij Meubella. Snelle levering en een mooi dressoir. Maar... het was een hels karwei om het onderstel te monteren aan het dressoir. En ja, ik heb alle stappen correct gevolgd en alle schroeven juist gebruikt. Ik ben er denk ik 1 dag mee bezig geweest om alles in elkaar te zetten (op de uitleg stond 30 min voor 2 pers.) en heb het onderstel uiteindelijk met een hele constructie kunnen monteren. Misschien dat ik niet de juiste schroeven had, maar zo leek het niet kijkende naar de montagehandleiding. Dat was jammer, maar ik ben er uiteindelijk wel blij mee.

TV-meubel Bello

TV-meubel Bello gekocht. Prachtige meubel, uitstekende prijs/kwaliteit, voldoet volledig aan de verwachtingen. Mits enige ervaring zeker geen probleem om de meubel in elkaar te stoppen! Ook de levering was mooi op tijd en het waren zeer vriendelijke mensen! Top!

Service is echt super

Service is echt super. Ook met gek omruilen van producten. De bank heb ik gekocht en ik ben echt t te vrede. Nu heb ik een bed gekocht en die wordt vrijdag geleverd. Snelle levering en omruilen wordt zelf binnen een week geregeld. Super!

Goeie service

Goeie service, en snelle levering

Mooi tv-meubel!

Bij aankomst gaf de bezorger aan dat het pakket iets beschadigd kon zijn, maar toen wij de doos openmaakte zagen wij gelijk dat de planken goed zaten ingepakt in piepschuim en dat het een heel mooi tv meubel is!

Ik ben zeer tevreden over de super...

Ik ben zeer tevreden over de super kwaliteit en goede prijzen

Ik ben zeer tevreden en ben fier op...

Ik ben zeer tevreden en ben fier op mijn meubels.

Value for money and nice modern designs

Value for money and nice modern designs

Heel blij met de bestelling

Ik ben heel blij met de bestelling. Snel geleverd . En de bezorgers hadden het in mijn huis binnen gezet ( ik woon in een flat). En de eetkamertafel was makkelijk in elkaar te zetten. En goedkoper goede kwaliteit. Ik rad jullie 100% aan om hier je spullen te kopen.

1 ster is nog teveel!

1 ster is nog teveel! - Hieronder mijn laatste mail naar de klantenservice - Daaronder nog een aanvullende reactie op de respons van meubella, aangezien ik daar niet op kan reageren. Bedankt voor je reactie, inmiddels is het geld bijgeschreven op mijn rekening. Wat ik nog even kwijt wil: Wanneer er in toekomst een dergelijke situatie zich voordoet, volgens de dame aan de lijn kwam dit zelden voor, neem dan even de moeite je klant te bellen. Nu kreeg ik vanuit het niets een mededeling dat er geen bed kwam en mn geld teruggestort zou worden. Dat kan echt niet! De tegemoetkoming was leuk bedacht, maar sloeg nergens op. Sowieso waren er erg weinig bedden voorradig en ons vertrouwen was eigenlijk al verdwenen. En die euro50 weegt niet af tegen de kosten die we hebben moeten maken. We hebben de mail met daarbij de factuur ontvangen waarmee de verzending van ons bed vast zou staan zoals in de eerste bevestiging per mail na onze aankoop werd uitgelegd. Wanneer wij als klant zijnde daarna nog kosteloos wilden annuleren zou dat mogelijk zijn tot uiterlijk vrijdagmiddag 12.00 uur. Hoe kan het dan dat jullie op vrijdagmiddag om 14.15 uur denken dat jullie straffeloos even per mail kunnen annuleren en mededelen dat het geld teruggestort zal worden? Begrijp je hoe krom dat is?? Dat wij plotseling een probleem hebben? Ons oude bed was al opgehaald vrijdagochtend, een overnachting geboekt in een huisje in de buurt zodat we in ieder geval gewoon konden slapen... Dat zijn 3 nachten geworden want het duurde even voor we een airobed geregeld hadden. Gelukkig hebben we die kunnen lenen, anders hadden we nog meer kosten moeten maken. Gelukkig begrijp jij dat het vervelend is... Wat een bofkonten zijn we! Echt waardeloos... @meubella even nav jullie reactie: wat een COMPLETE ONZIN!! Jullie geven zelf aan dat de mail met factuur verstuurd wordt wanneer de bestelling verzendklaar is. Hoe kun je iets verkeerd tellen (dus niet in voorraad hebben) maar wel verzendklaar maken?? Na wat verder zoeken op google blijkt dat dit vaak voorkomt, misschien een idee om daar energie in te steken ipv die energie in kansloze smoesjes als reactie op trustpilot te plaatsen!

Mooie servieskast

Al een tijdje geleden een mooie nieuwe servieskast besteld met glazen deurtjes. Kast kwam compleet en zonder beschadegingen uit de verpakking en is ondertussen royaal gevuld.

Erg tevreden met de nieuwe kast en...

Erg tevreden met de nieuwe kast en super snelle en vriendelijke klantenservice!

TV-Meubel Calgary mooi product

TV-Meubel Calgary - Eiken, eenvoudig in elkaar te zetten en netjes afgewerkt en geleverd. Mooi product wij zijn heel tevreden.

Made an order last night and received...

Made an order last night and received the invoice and confirmation of my order immediately it seems to be very professional I Cant Wait To receive My furniture?? i recommend this website the quality seems to be very nice for the price.. and the delivery deadlines are very correct comparing with other webshops...!

Top bedrijf, kwaliteit, prijs

Ik heb meerdere kasten besteld, binnen en in elkaar gezet. Top kwaliteit, duidelijk en ziet er mooi uit. Service ook goed.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website, goed zichtbaar of het product op voorraad is. Goede service. Zeer tevreden

Beau meuble

Beau meuble, moderne, prix raisonnable

mooie meubels voor een goede prijs

mooie meubels voor een goede prijs

Bar stools

We already have a grey coach from meubella and after 2 years we are still happy with this order. Monday we ordered 4 grey bar stools (darston). They dilivered them yesterday. Quicker than we thought. They are easy to put together and they sit very comfortably and fits with are grey coach in the livingroom. We ordered from Belgium and are happy with are order.

Super blij met onze nieuwe bank

Super blij met onze nieuwe bank. Hij zit heerlijk . En ondanks de corona regels. Werd de bank toch netjes in de huiskamer gezet. En de bank was ook super goed ingepakt

Easy, cheap, great aftersales

Changed my mind after placing an order. Meubella was really helpful in canceling the order. New order placed, furniture arrived quick and assembly was very easy. 5/5 would recommend buying at Meubella.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot