Overzichtelijke site. Wat je ziet is wat je krijgt! Keurig geleverd en een mooi en zeker ook duurzaam in gebruik en kwaliteit, mooi tv meubel voor deze prijs.
Good stuff. Quality is good
Zeer snelle levering en communicatie.
Zeer goed verpakt voor een veilige levering. Geweldige afwerking, volledig voldoet aan onze verwachtingen Gr.
Zeer mooie meubels,komen zoals op de foto??
alles is hier van hoge kwaliteit
Slechte meubels en slechte service! TV meubel en een salon tafel besteld. Bij de salon tafel klopt de beschrijving niet, via de mail een nieuwe gehad en zelfs die klopt niet! Met heel veel moeite zelf uitgevonden hoe het wel hoort. Gaten zijn niet voor geboord op veel plekken! Dan nog de tv meubel, De grote plank scheurde aan alle kanten, na veel berichten via fb kan ik eindelijk een nieuwe plank met bij behorende schroeven krijgen, week verder en ik krijg alleen de plank, nergens schroeven te bekennen??!! Ondertussen ben ik al 10 dagen verder en na de bestelling en mijn huiskamer staat vol planken en half in elkaar gezette tv meubel. Heel fijn met een klein kind in huis!! Meubella zorg is voor goede meubels en beschrijving en service, ik betaal genoeg voor de meubels maar ikea had veel goedkoper en betere kwaliteit geweest! Dit is gelijk de laatste keer dat ik hier heb bestemd en raad het andere niet aan als ze waar voor hun geld willen
Heel snelle en vlotte levering van ons tv meubel. Helaas hadden we 2 kleine foutjes in het tv meubel. Na een mailtje met bijhorende fotos hebben we binnen de werkweek vervang onderdelen mogen ontvangen. Echt heel vriendelijke en professionele na verkoop service!
10 Top Service Ich hab einen TV Schrank und einen Tisch bestellt Ware sind in 2 Tage geliefert worden Es war meine Fehler das Tisch zu gro� war.Ich hab ein Email geschrieben und Antwort in 10 Minuten erhalten Die haben das am nachsten Tag abgeholt und in 2 Tage Geld erstattet(ohne zu fragen warum,wieso) So ein gute Service habe noch nie erlebt Und extra Lob fur 2 Jungs die ware geliefert haben und abgeholt haben.Die sind so nett und lieb.... Bald kommt neue Bestellung fur Uns Weiter so....Nur zu weiter empfehlen
I have not received my coffee table ??, i was expecting it on the 12th of December. So you have not given me any explanation why you didnt bring it. So i have nothing to comment on your services.
Fantastische meubels, snel en goed afgeleverd. Top!
Ik heb de hoekbank Monet besteld, Ik heb even moeten wachten op mijn levering want deze ging vrijdag toekomen, na een hele dag thuis zitten en het uur hele tijd opschoof van de leveraar, heb ik gebeld. Onze zetel was niet geleverd dus konden ze hem ook niet brengen. Ik moest de mail negeren en een nieuwe afspraak maken wanneer ik thuis was. Vandaag is hij dan uiteindelijk toch geleverd, de kleur is wel veel donkerder dan op de foto! Maar ik ben blij met onze bank.
Ik heb een kastje besteld. Omdat het monteren niet helemaal goed was gelukt, wat overigens aan mij zelf lag, heb ik contact opgenomen met Meubella. De service was super top. De complimenten aan de medewerkers van Meubella. Groet Adrie
Geplande levertijd was top en ook de kwaliteit een dikke 10 op 10
Ik ben super geholpen in de showroom. Ik twijfelde erg over wat ik wilde en ze hielpen me geen overhaaste beslissingen te nemen. Ik had niet het gevoel dat ze me perse iets wilde verkopen maar echt met mij mee denken. Uiteindelijk heb ik een super mooie salon tafel gekocht waar ik erg blij mee ben! Super service!
Meubella, wat een klucht. Even kort de situatie schetsen. In september een dressoir besteld. Wordt zoals beloofd 2 weken later geleverd. Gelukkig, want ik heb de kast dringend nodig. Bij het uitpakken merk ik op dat er een tv meubel werd geleverd in plaats van mijn dressoir. Kan gebeuren, denk ik dan. We zijn allemaal maar mensen. Ik besluit meteen contact op te nemen. �Wat jammer, het dressoir dat je bestelde is intussen uitverkocht en u zal moeten wachten tot eind november. U zal van ons een mail krijgen van zodra deze opnieuw in voorraad is. De laatste dag van november nog steeds geen mail gehad dus besluit ik zelf contact op te nemen. �Wat toevallig, ze is net opnieuw in voorraad. We plannen levering samen in. Ok, ze zullen mijn dossier uit het oog verloren zijn. Niets mis mee, we zijn allemaal maar mensen. 5 dagen voor de geplande levering krijg ik een mail dat er meubels op een andere naam op mijn adres zullen worden geleverd. Opnieuw. Gelukkig deze kunnen afleiden naar een postpunt zodat het mijn zorg niet meer is en opnieuw contact op genomen met meubella. Na veel gedoe werd de zaterdag levering bevestigd. �U zal de ochtend zelf een track &trace code krijgen en een tijdsslot Zaterdag, 9u �s ochtends? Nog steeds geen bevestiging van levering. Dan maar zelf gebeld. Yes, kast werd geleverd. Ik begin meteen uit te pakken: geen handleiding te bespeuren. Opnieuw contact opgenomen met meubella, want ochja, we zijn allemaal maar mensen. De kast beginnen in elkaar zetten. Wat blijkt? 2 foutieve scharnieren opgestuurd door jullie (reeds bevestigd door jullie intussen). Wat blijkt ook: de kast deuren sluiten niet omdat het tussenpaneel te groot is. Opnieuw contact opgenomen, lichtelijk gefrustreerd omdat ik inmiddels al 4 maand op een kast wacht en eigenlijk wel dringend nodig had. Op bijgevoegde foto is er volgens de technische dienst niets aan de hand maar je moet nog geen wiskunde gekregen hebben om te zien dat er een verkeerd tussen paneel werd meegegeven. Wel meubella, door heel die miserie en de dringendheid van de kast heb ik een nieuwe kast moeten aankopen! Er was geen optie, ik gaf jullie 10 tallen kansen om het even grondig te bekijken en te zorgen dat het eindelijk klopte. Ik verwacht van jullie een degelijke tegemoedkoming, voor de administratieve rompslomp die ik hierin heb gestoken keer op keer, en het geduld, maar ook voor het niet anders kunnen dan een nieuwe kast te moeten bestellen wegens het ontvangen van een niet functionele kast van jullie. Ik hoef geen vervang onderdelen meer. Het enige wat in nu wil is een gedeelte gecompenseerd zien voor de nieuwe kast die ik heb moeten aankopen. Hopelijk nemen jullie de verantwoordelijkheid op voor jullie gemaakte fouten.
Vandaag is onze bank thuis bezorgd vrijdag besteld dus top! Helaas werd de bank zelf niet uitgepakt dus zijn we zelf aan de slag gegaan, minpunt was dat enkele schroeven niet paste en opnieuw moesten boren en enkele bouten waren te kort of gaten te lang.. Maar al met al zijn we zeer tevreden over onze mooie bank hopelijk hebben we er lang plezier mee bedankt Meubella wij zijn blij!
Mooie kasten, goed verpakt en zeer netjes bezorgd. De kasten zijn van goede kwaliteit met een goede handleiding. Zeer tevreden klant
Ladekast frey gekocht voor 119 euro. Dit is de kast alleen totaal niet waard. Het hout is niet stevig, ondanks de voorgeboorde gaten is de kast scheef waardoor de lades niet passen. drie dagen bezig geweest om deze kast goed passend te laten worden.. door deze ervaring zal ik niet snel meer winkelen bij meubella ben ik bang.
Vandaag telefonisch contact gehad . Supervriendelijk en efficient opgelost . Dank je wel. Zeer tevreden . Een echte aanrader
Super quality and fast home
Nice furnishings , after assembling I had a problem with the hinges , sent an email and shorttly afterwards the necessary explanation . thanks to Nick
Megablij met de service van meubella! Vriendelijk personeel en mooie meubels. Nick je bent een topper! XSaar
Met een bang hartje de eivormige Dominic eettafel besteld. Een real life foto was immers nergens te vinden en Meubella kent blijkbaar ook tegenstanders. Maar wij zijn heel erg tevreden!! Een degelijke, zware tafel met stevig tafelblad en mooie nerfstructuur. De poten kunnen eventueel met een wieltje versteld worden, tegen kantelen. Een unieke eyecatcher in onze woonkamer! En nu nog hopen op een goede krasbestendigheid de komende jaren. N.B. De koerier zei dat ze in het depot nogal slordig durven werken... Dat verklaart de vele beschadigingen van andere klanten vrees ik. Ook mijn doos was zwaar beschadigd met 2 grote heftruckgaten. Gelukkig geen schade aan de tafel!
Slechte service. Zelf een voorkeursmoment van levering gekozen, maar door drukte konden ze niet langskomen (geen enkel probleem, begrijpen we) Maar het bedrijf heeft hier zelf niet voor gebeld, wij hebben hen moeten opbellen om te vragen waar ze bleven, ze hadden ons beloofd dat ze dan vrijdag of zaterdag geleverd zouden worden. Nog steeds niet, dus maandag bellen we naar Nederland. Ze vonden dit raar want normaal moest deze via Belgisch verhuisbedrijf geleverd zijn. Plots krijgen we telefoon van Belgie dat ze donderdag zouden leveren. Donderdag zien we niemand en bellen we opnieuw, deze keer naar Belgie. Zij geven aan dat er op hun computer staat weigering, heel raar omdat we heel de dag thuis waren. 15 minuten laten krijgen we terug telefoon, om te zeggen dat de meubelen beschadigd waren en ze nieuwe gingen halen in Nederland. Vrijdag stonden ze inderdaad aan onze deur met de meubels maar de dozen waren volledig beschadigd, we zagen het hout door de doos (Dus ze zijn helemaal niet terug naar Nederland gegaan). Wij bellen naar Nederland om ons geld terug te vragen, ze bieden niet eens hun excuses aan of zoeken niet naar een andere oplossing. Maar dinsdag, dus bijna weer een week later stonden ze plots terug met de meubels voor onze deur, maar deze keer waren de dozen nog meer beschadigd dan voordien. Slechte verpakking van meubels, slechte communicatie tussen beide bedrijven.