Snelle levering en goede service. Tv kastje van goede kwaliteit! Heel blij mee

LoveMeubella<3

Fast delivery, great service!

Niet zo positief over de kast

Niet zo positief over de kast. Vele gaten waren niet voorgeboord. De scharnieren voelen niet stevig aan voor de zwaarte van de kastdeuren. (Waarschijnlijk gaan ze hierdoor hangen.) De schroeven voor het onderstel zijn de klein, waardoor de schroeven door de buis heen vallen.

TV cabinet

The TV cabinet we wanted so badly was very rare in stock. Every time we got an email with an reminder, the product was in stock again, we continiously were too late. Luckily at the end we were fast enough to buy the product. The order process and delivery were very quick. Thanx for the service

Eerlijk bedrijf en prima dienst.

Eerlijk bedrijf en prima dienst.

Goeie webwinkel

Ik heb een mooie wit eiken bureau daar besteld. Het werd super snel geleverd en het zag er precies uit zoals op de fotos. Super tevreden.

Eerst een tv meubel gekocht en verleden...

Eerst een tv meubel gekocht en verleden week een kast. Bestelling was snel binnen en goede kwaliteit voor de prijs! Wij zijn erg tevreden!!!!

Tv meubel

Ik heb een tv meubel besteld en ben er dol blij mee. Alles ging heel soepel. Ook een mooi kwaliteit. Ik raad iedereen Meubella aan voor hun producten.

Kledingkast Diplo - Eiken

Ik heb bij meubellla de Kledingkast Diplo - Eiken - 250 cm gekocht. Op dinsdag in de middag besteld en de volgende dag stonden ze al aan de deur voor de levering. Het vergt wat inzicht om de kast in elkaar te zetten, maar als hij staat, is het een super mooie en degelijke kast. Ik ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteit verhouding!

Vandaag mijn Dali 6 dressoir kast in...

Vandaag mijn Dali 6 dressoir kast in ontvangst mogen nemen. De levering is zonder enige vertraging geleverd op de dag van keuze. Alle onderdelen waren zorgvuldig verpakt en gemakkelijk te monteren. Het enige minpuntje wat mij betreft is dat er mss een kleine verbetering kan worden toegepast voor de ledverlichting zodat er geen kabels zichtbaar zijn. Dit zelf opgelost door achter de glazen legplanken een klein gaatje te boren zodat de kabels achter de kast zitten en de drukknop met dubbelzijdige tape bevestigd aan de achterzijde van de kast die op 3 CM van de wand werd gezet en zo heel gemakkelijk te bedienen is. Volgende bestellingen zullen zeker nog komen. Doe zo verder

A very good service delivered quickly...

A very good service delivered quickly and it is a pleasure to assemble I will definitely become a regular customer

Levering zoals beloofd.

Levering zoals beloofd. 2 kasten, waarvan 1 scheef. Gebeld, nieuwe gestuurd oude opgehaald. Goed geregeld Kwaliteit niet zo top, maar daar was de prijs ook naar.

Super tevreden over MEUBELLA

Super tevreden over MEUBELLA Wie graag snelle service en kwalitatieve meubelen wilt hebben: Zeker bij Meubela bestellen!!!! Zeerrrr...tevreden

Beste

Beste, ik heb een super ervaring met meubella.We hadden een hoeksalon besteld en aangekregen.(Waren super vriendelijke mensen die het salon brachten)Na het uitpakken van het salon kwamen we helaas te zien dat er beschadiging was.Na het opsturen van foto van beschadiging kregen wij een uur later al bericht van meubella dat het zo vlug mogelijk in orde zal komen.En inderdaad na 1 week stond er bij ons een nieuwe salon van meubella.Wij hebben nog nooit zo een goede en vlugge service meegemaakt.Bedankt MEUBELLA;Grtjes Marina en Jan

wat een top bedrijf ( en nee ben er...

wat een top bedrijf ( en nee ben er niet voor betaald of benaderdl) ik heb er vorig jaar dec ( 2019) een bank gekocht. deze begon dit voorjaar te kraken ik gebeld er er werd een monteur gestuurd deze kon mijn klacht niet verhelpen.en 6 weken later kreeg ik een geheel nieuwe bank. helaas was het in okt weer zover ook nu weer begon het kraken. gebeld monteur gestuurd . heeft wat handelingen verricht maar helaas 2 weken later het kraken begon weer. wederom met Meubella gebeld en ik krijg een geheel nieuwe maar ander model bank. moet er wel helaas nog even op wachten maar dat geeft niet. wat een lieve mensen wat een service.

Uitstekende kwaliteit & service

Uitstekende kwaliteit & service. Niet de eerste keer en zeker ook niet de laatste!!!

Good service.

Good service.

Ik had een tv meubel en dressoir...

Ik had een tv meubel en dressoir besteld ben er heel tevreden mee Nu een vitrinekast besteld ik kijk er naar uit

Boxspring beschadigd

Ik had een boxspring besteld. En het hoofdbord was beschadigd geleverd. had contact opgenomen via de mail en werd er tegen mij verteld dat ze een nieuwe zouden versturen en dat ze me over een paar dagen zouden laten weten en nou is het inmiddels meer dan 2maanden en ik heb nooit meer iets gehoord

De kwaliteit van de producten is zeer

De kwaliteit van de producten is zeer hoog en je krijgt waar voor je geld. What you see online is what you get! Ik heb alweer een bestelling geplaatst. Marjon B.

Eetkamertafel Kyan

Ik heb een eetkamertafel bestelde bij Meubella. Hele mooie tafel voor die prijs. Uitstekende kwaliteit. Ik heb nu ook een tv meubel bestelde :)

Prijs-kwaliteit uitstekend

Een set van 5 meubels besteld bij Meubella. In elkaar zetten is goed te doen mits je een nieuwere handleiding hebt. Ik had helaas voor twee meubels de oude handleiding, en daarmee is het flink gepuzzel en daardoor wat onderdelen vergeten (die niet op de handleiding stonden...). Klein minpuntje hierin. Verder een item met beschadiging ontvangen (transportschade). Na wat contact en fotos heeft Meubella mij keurig een nieuwe set deuren gestuurd, dus alles is goed en wel. Erg netjes opgelost door Meubella! Kwalitatief lijken de producten in orde. Producten zijn een combinatie van spaanplaat en MDF, dus geen extreme draagkracht maak veelal voldoende voor gebruik. Verder zijn het mooie meubels voor een goede prijs, dus qua prijs-kwaliteit verhouding dik in orde.

Affordable furniture with very good quality

Affordable furniture with very good quality. I bought several pieces of furniture there and i love them all ??

Makkelijk op de website bestellen

Makkelijk op de website bestellen, aflevering op afgesproken datum. Prijs-kwaliteit verhouding is goed. Eenvoudig in elkaar te monteren meubelen met duidelijke tekeningen.

Goeie service maar als er geleverd word...

Goeie service maar als er geleverd word in Belgie zou ik graag willen dat de bezorger nederlands spreekt! Voor de rest ok.

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot