Mooie meubels voor leuke prijzen

Mooie meubels voor leuke prijzen. Wanneer er problemen zijn, word er netjes gezocht naar een passende oplossing.

Vrijdag tv meubel besteld zou zaterdag...

Vrijdag tv meubel besteld zou zaterdag komen zaterdag niks gehad contact gehad zaterdag het zou opeens maandag worden contact met dpd gehad die weten ook niks van me tv meubel had beter ergens anders me meubel kunnen bestellen

Vertraging, maar goed opgelost.

Op zondag een tv-meubel besteld. Ik had aangegeven dat ik het op zaterdag geleverd wilde hebben. Er staat zowel op de website als op de mail dat je een mail krijgt van de bezorgservice op de dag van de bezorging. Ik heb niks ontvangen. Geen idee wanneer het tv-meubel nu wordt bezorgd. Bewerkt: Inmiddels contact gehad met Meubella. Ze hebben me een track and trace code gestuurd. Dezelfde dag had ik het meubelstuk in huis! Super!

Nog steeds geen kast

Vorige week woensdag hadden we contact met jullie gehad en we hadden toen een mail ontvangen waarin jullie zeiden dat de kast binnen 2 werkdagen opnieuw gestuurd zou worden. We hebben tot nu toe nog niks binnengekregen.

Super tevreden van de service

Super tevreden van de service! Betaalbare kwaliteit van meubels, super tevreden!

Zeer tevreden. Onze nieuwe bank had een fabricage fout. In keurig en prettig overleg werd de hoekbank omgeruild voor een nieuwe. Wij en onze kinderen kopen sinds 2011 dikwijls meubelen bij Meubella, en worden elke keer heel goed en netjes behandeld.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, goede prijs, tijdige levering.

Telefonisch niet bereikbaar

Mooi tv-meubel besteld voor een prettige prijs. Zaterdag als leverdag gekozen, helaas geen mail gehad van de vervoerder. Wanneer ik Meubella bel sta ik 14 minuten in de wacht en vervolgens 6 minuten aan de lijn waarbij niemand opneemt. Schandalige service. Nu weet ik nog niet wie de vervoerder is en wanneer het meubel komt.

Very high end and nice designer-furniture!

Very high end and designer lookin furniture, great customer service when u want to change your order and very fast and great delivery. Dik 4 sterren voor deze winkel! Chappeau! ??

Snelle levering, leuk tv kast precies zoals omschreven. Erg tevreden met goed afspraken!

Slechte kwaliteit!!!

De kwaliteit van zowel de commode als het tv meubel is erg slecht. Betaal liever wat meer!! Het is onmogelijk de meubels zo in elkaar te zetten zoals op de fotos. Klantenservice wil alles oplossen, maar zouden dit minder hoeven doen als de producten kwalitatief beter zijn!! Voor mij was het een keer en nooit meer.

Zeer goed Goed service

Good quality

Good quality

Een leuke tv meubel besteld bij jullie...

Een leuke tv meubel besteld bij jullie voor een goede prijs! Zal zeker in de toekomst nog meer meubilair bestellen. Wat ik wel jammer vind is dat er letterlijk 1 onderdeel van de schroeven ontbrak en dat er krassen op de voorkant van het kastje zit, best wel veel waarvan ik wel even was geschrokken. Voor de rest mooie tv meubel.

Het is goed meubels

Het is goed meubels, goed koppen,en mooi

Waardeloos

Een tv-meubel besteld, die na 2,5 week nog steeds niet is geleverd. In eerste instantie verkeerd geleverd, waarna eerst werd aangegeven dat dit mijn eigen fout was?? Vervolgens na 1,5 week eindelijk aanbod tot een nieuwe levering, na ik haarfijn uit heb moeten leggen dat op google maps de straatnaam van waar is geleverd, niet mijn straat was. Vervolgens werd beloofd dat afgelopen maandag, bijna 2 weken na de originele leverdatum, hij dan uiteindelijk geleverd zou worden. Nu bericht dat er een systeemfout was, waardoor het op zn vroegst pas eind deze week, 3 weken na de besteldatum, geleverd kan worden. Ik heb er een hard hoofd in dat dit nog gaat gebeuren... Er is na mijn klacht vervolgens een schamele korting van 10% aangeboden, ondanks dat het meubel nog steeds niet in mijn bezit is... Als het juist wordt geleverd, vast geen probleem deze webshop, maar als er iets fout gaat, hou dan rekening met minimaal 2 weken vertraging.... Slechte klantenservice.

Slechtste klantenservice en winkel ooit!!

Slechtste klantenservice ooit!! Met bezorgen zijn ze heel snel, maar retourneren, nee! ze houden me al een maand aan de lijn en ze komen voor de 6de keer hun afspraak niet na.

Vorige week woensdag zouden wij onze...

Vorige week woensdag zouden wij onze bestelling binnen krijgen, en we bellen sinds dien om te vragen waar ons pakket blijft om iedere keer te horen dat het verzonden wordt, waar tot nu toe nog niks van gekomen is. Wij volgen het pakket via de site & het is gister terug het magazijn in gestuurd. We willen graag ons pakket of het geld terug.

Op eigen risico

Besteld en zoals aangegeven geleverd, maar dan begint het pas. Schade vastgesteld bij levering. Mailen 3 dagen wachten op algemeen antwoord. Sturen ze mij eerst naar Klantendienst van Ikea moet ik het met hen regelen??? Zelf bellen dan maar. Vriendelijke Leyna aan de lijn. Echt behulpzaam maar gebonden aan procedures. 2 weken verder wacht ik nog steeds op de vervangstukken. Vandaag gingen deze geleverd worden.. zit nog steeds te wachten.. zelf bellen dan maar?? 1h 14min en 32sec. Later.. al onze medewerkers zijn in gesprek.. u wordt zo spoedig mogelijk te woord gestaan ?? Dus als je besteld, fingers crossed dat je dienst na verkoop niet nodig hebt ?? als NL niet in code rood zat #corona stond ik daar zelf al met hun stukken. Wat mij op een idee brengt ?? Update, nu eindelijk bij de juiste dienst. De telefonische belofte dat de vervangstukken Maandag jl. Zouden geleverd worden. Helaas pindakaas, zitten wachten voor niks. We zijn Woensdag gepasseerd. Nu de melding gekregen dat ik niet kan terugsturen, zonder hun goedkeuring en ik moet wachten op de vervangstukken. De levering hiervan zal aangekondigd worden per mail?? Op de vraag waarnaar terug gestuurd kan worden, geen antwoord. TIP: men is sneller met antwoorden op deze review dan op de persoonlijke mail.. even testen de eerste zin zal mogelijks zijn.. wat vervelend.. dat je al 14 dagen het bos in wordt gestuurd en met 2 nutteloze pakketten in je living ligt. Zoals bij een andere provider denk ik dat opnieuw bestellen en de oude terugsturen je sneller gediend bent. Update, na 3 beloofde afspraken, de vervangstukken op 4e afspraak geleverd. We zijn een maand verder. Overdreven verpakt dus nog even langs het containerpark en de beschadigde stukken.. Mag je zelf ook wegdoen ter info, terugsturen is op eigen kosten.

pakket licht beschadigd aangekomen - klacht zeer snel opgelost

Klacht via mail ingediend: ik had het pakket aangenomen, omdat het maar licht beschadigd was. Toen ik het tv meubel al bijna helemaal in elkaar had, bleek het bovenblad licht beschadigd te zijn. Snel een reactie via e-mail gekregen met daarna opties om het op te lossen. Ik ben erg tevreden over de snelle oplossing en klantgerichte e-mails. Ook voldeed het meubel aan mijn verwachtingen (gezien de fotos op de site). Qua prijs en kwaliteit zeker een aanrader.

Wat een mooie en geriefelijke kleerkast.Het is al enkele maanden geleden toen...

Het is al enkele maanden geleden toen ik mijn kleerkast in ontvangst nam .Daar ik ziek was en in de kliniek gelegen heb wil ik nu toch nog melden dat ik zeer tevreden ben met de vlugge levering en de uiterst vriendelijke persoon die de kast alleen geleverd heeft chapeau.De kast zelf is een nauwkeurige gelijkenis met de afbeelding die ik gekozen heb .Ook de prijs was zeer goed voor zo een mooie en vooral gerieflijke kast . Ben zeer tevreden . En zal zeker Meubella aan iedereen aan bevelen. Grtj Annie

We hebben een super mooie sidetable...

We hebben een super mooie sidetable besteld. Geweldig snelle service en kwaliteit is ook heel mooi.

Erg goedkoop

Erg goedkoop, heel veel waar voor je geld. Het enige dat me wel stoort is dat je een bericht zou krijgen voor aflevering in de ochtend. Deze heb ik niet gehad, geen probleem dan probeer ik de helpdesk. Helaas 18 wachtenden voor me op een zaterdagmiddag om 12 uur. Zoals vaker betaal je dus wel de prijs voor iets goedkoop kopen. Ik ben zeer tevreden over de afname en prijs kwaliteit verhouding. En zal ook weer als ik iets moois vind bij Meubella bestellen. Echter van de service moet je niks verwachten.

We hebben een kast besteld en die...

We hebben een kast besteld en die hoorde op woensdag te komen, maar hij is nog niet gekomen.Elke dag sturen ze een mail waarin ze zeggen dat ze de kast komen leveren en dan komen ze niet

Beautiful furniture

Beautiful furniture, low prices, also have many discounts on sofas with small defects. Showroom in Middelbeers. 5 stars

Herder Pasmansdreef 5

5688 HW Oirschot