mooie kast besteld

mooie kast besteld bij levering glas in deur kapot in 3 stukken, direct telefonisch contact met meubella en gelijk situatie opgelost door zeer kordaat optreden van meubella medewerker, geen gezeur maar gelijk actie week later nw deur met glas!! Communicatie via email zeer correct !!

De bank paste niet in de lift en de...

De bank paste niet in de lift en de bezorgen wouden niet via de trap. Ik heb zelf een verhuislift moeten inhuren.

Eerste en laatse keer dat ik bestel...

Eerste en laatse keer dat ik bestel daar Had een bank gekocht zit die door bezorgers gwn over de straat word gesleept en thuis werd afgeleverd naar ontvangst en de bank open vastkoppelen blijken de gaatjes niet over een te komen en het is een simpele constructie van hout en met goedkope schuim opgevuld die buiten kant ziet er mooi en luxe uit maar zodra je ziet waar die van gemaakt is en hoe die zit daar krijg je gwn een hernia van op lange termijn heb me geld teruggeist en na 5maanden zogenaamd op een rapport te wachten terwijl de meubelmakers geen deskundige zijn in hun vakgebied nog niks gehoord en nadat ik zelf contact heb opgenomen via de mail en gezegd heb dat ik de creditcard maatschappij in ga schakelen en via hun me geld terug ga eisen en dat ze het met de maatschapij mogen uitzoeken omdat me aankopen verzekerd zijn werd er heel snel gereageerd en natuurlijk omdat je laat merken dat je kennis heb van de wet of aankopen op afstand en kreeg in een bepaalde bedrag terug goedkope troep voor ruim 1000euro had ik beter geld erboven op gezet en een andere bank moeten halen nu half jaar verder krijg ik gwn kramp en tintelingen in me lichaam omdat je bloed niet goed doorstroomt op zo een harde bank van hout en goedkope schuim nou dit was de eerste en laatste keer en heb al me vrienden zowel persoonlijk als online hierover verteld zodat hun niet de zelfde fout maken als ik op het plaatje ziet alles er mooi uit maar zodra je het ontvangt en zelf in elkaar moet zetten kom je erachter dat het goedkope troep uit polen is

de eerste keer dat ik iets bestel

de eerste keer dat ik iets bestel! tot nu toe ben ik te vreden

Complimentjes!

Ben erg tevreden vooral met de goede service van Meubella team. Mijn eerste ervaring was wat minder maar na mijn tweede en derde bestelling bleek alles heel goed te gaan. Ben door hen zeer goed en vriendelijk geholpen. Heb snelle reacties gehad en beschadigde stukken worden gelijk vervangen! Dus de reden dat ik voor Meubella blijf kiezen!

Mooi meubel voor nog mooiere prijs!

Great great great

Great great great

160 euro voor een meubel waar je zelf...

160 euro voor een meubel waar je zelf in moet lopen boren. De deuren in de tv meubel sluiten ruk aan en het loopt niet eens gelijk! Geen aanrader vermijd deze miskoop. De Poolse handleiding zit zo ruk in mekaar alsof dit onder het genot van 3 flessen vodka is gedaan. 3x besteld andere 2 meubels gingen prima maar die tv meubel echt 3 dagen mee bezig geweest.

Heb al jaren banken stoelen van...

Heb al jaren banken en stoelen van meubbella ben zeer tevreden .goed kwaliteit

Slechte ervaring met Meubella klantenservice

Ik heb bij Meubella een grote bestelling geplaats met onder andere bijna het hele set van Parello meubels. Mooie meubels waar ik aanvankelijk heel tevreden over was. Totdat ik de kledingkast in elkaar ging zetten. Helaas zitten hier fouten in waardoor de deuren helemaal scheef en verkeerd vallen. Hierdoor ziet de kast er niet goed uit. Ik heb hier mailwisseling over gehad met Meubella, zij gaven aan een nieuwe kast te kunnen sturen. Ik moest dan zelf wel mijn oude kast uit elkaar halen, inpakken en de nieuwe kast weer in elkaar zetten. De oude kast heeft al ontzettend veel tijd gekost, omdat Meubella eerst aangaf dat het aan de scharnieren lag. Na deze te hebben vervangen bleek dit niet het probleem te zijn. Ik heb voorgesteld om een monteur te sturen. Helaas stemde Meubella hier niet evenals met mijn andere voorstellen, mee in. Mijn laatste mail is gestuurd eind augustus in de hoop dit tot een fatsoenlijke en voor beide partijen acceptabele oplossing te brengen. Helaas geen reactie ontvangen. Daarnaast is de klantenservice telefonisch zeer slecht te bereiken. Al met al had dit netjes opgelost kunnen worden, maar dit is niet gebeurd. Gemiste kans voor Meubella, ze hadden een hele tevreden klant erbij kunnen hebben.

Goed goed alles was oke

Goed goed alles was oke

I am really pleased with this delivery...

I am really pleased with this delivery great bed and comfortable for sleeping

Nice shop

Nice shop, good service, very nice stuff

Very good service and clearly website !

Very good service and clearly website !

6 sterren!

Top! Behulpzaam personeel.. E-mails worden zeer snel beantwoord. Snelle levering tot aan de deur (ook trappen) en beschadigde onderdelen worden onmiddellijk vervangen. Prachtig meubilair! Mijn oprechte complimenten voor Meubella. Een aanrader. Nogmaals bedankt aan het personeel.

Slaapkamer besteld ( boxspring ) en nog...

Slaapkamer besteld ( boxspring ) en nog compleet eetkamer + zetel 1 Sep kwamen ze het leveren allemaal inorde.. tot je alles uitpakte overal beschadigd. poten van mijn boxspring vergeten te leveren ( hadden ze niet meegenomen ) salontafel was beschadigd. ( koerier dienst kan geen nederlands ) ( als je belt naar meubella ) duurt het enorm lang service van dit bedrijf is Heel laag. ( bel je naar meubella voor te melden dat je tafel beschadigd is willen ze je korting geven. IK raad echt iedreen aan om hier niet iets te bestellen. 2 weken verder nog steeds geen nieuw salontafel blad

Geweldige service prachtige spullen

Geweldige service prachtige spullen

Snelle levering en het innemen van...

Snelle levering en het innemen van beschadigde producten wordt snel opgelost. Fijne leuke mensen

Al meerdere malen besteld hier!

Al meerdere malen besteld hier, erg tevreden. Snelle service! Behulpzame bezorgdienst. Alles erg flot en goed. Erg tevreden. Alleen al voor de service zou ik hier bestellen. En de producten ontzettend goede kwaliteit en top prijs. Zeker aan te raden.

Complimenten voor de service van...

Complimenten voor de service van Meubella! Ik ben super snel en vriendelijk geholpen echter was het bedframe niet naar wens maar het 7 pocketvering matras wel en alles is netjes en snel opgelost. Alleen maar goede woorden over de service

Oeps de lades en kastjes kunnen echt...

Oeps de lades en kastjes kunnen echt maar weinig draagvermogen hebben. Kijk uit want de kwaliteit van de bodems zijn heel slecht. Zo mooi hout.....en dan zulke slechte draagvlakken. Echt jammer dat ze daar ook niet een gewone legplank voor gebruiken ipv slappe houten plankjes... Weet het nog zo niet. Niet echt tevreden.

Top service !

Eind Juli heb ik een Dressoir Parello 2 besteld en een paar dagen later ontvangen, er bleek echter dat de plank die bovenop komt was beschadigd door pakketdienst .gelijk fotos gemaakt ( ook bezorger ) en melding gemaakt . Enkele dagen later werd nieuwe plank geleverd zonder beschadiging . Omdat ik pas vorige week tijd had om deze eindelijk in elkaar te zetten , bleek een kastscharnier kapot te zijn , dit ook gemeld en deze werd gratis nageleverd ! ( ik was wel eerst in enkele bouwmarkten geweest maar niemand had deze ) Ik kan alleen maar zeggen dat ze service hoog in het vaandel hebben !!

Al twee mooie kasten van dit bedrijf...

Al twee mooie kasten van dit bedrijf mogen onvangen. helemaal tevreden. Ze komen binnen de tijd die ze aangeven en bellen netjes van te voren op. Nu een derde bestelling geplaat en ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

dixon old wood tv kast...

2 week terug de dixon old wood tv kast gekocht. Na een hele klus om hem in elkaar te zetten vorige week waarbij tot de conclusie komend dat de led verlichting niet verspreid is over de hele tv zoals foto maar in wezen per kastje 2 licht vlekken. Vandaag hem aan de wand gehangen. Alleen kan je de apparatuur er niet in kwijt zonder gaten in je nieuwe tv kast te boren. Er zijn doir de fabrikant wel 2 hele kleine gaatjes gemaakt voor de kabel van de led verlichting, (waarvan de knop niet werkt ) maar niet voor overige kabels. Dus deze liggen onder de kast volledig in zicht. Kortom geen aanrader.

Perfect service

Perfect service