Vitrinekast

Afgelopen zondag een vitrinekast besteld, gisteren (dinsdag) geleverd. Super snel! Overzichtelijke handleiding, makkelijk in elkaar te zetten. Stevige kast.. goede kwaliteit/prijs verhouding. Zal zeker in de toekomst nog een aankoop doen bij Meubella!

Meerdere meubels hier aangeschaft. Eerder een tafel besteld met een lichte beschadiging. Hierop korting gekregen. Later toch besloten om een andere tafel te nemen en deze te retourneren. Ging allemaal erg snel en de klantenservice was goed bereikbaar! Tweede tafel is zonder beschadiging binnen gekomen. Ook later nog een dressoir besteld. Zaten 3 beschadigde planken in het pakket. Telefoon werd vrij snel opgenomen. Fotos verstuurd en 2 dagen later de nieuwe planken ontvangen zonder beschadigingen! Kortom goede service van Meubella, mindere was dat enkele meubels beschadigd waren geleverd.

Mooi tv meubel op foto

Mooi tv meubel op foto. Maar het in elkaar zetten gaat zeer moeilijk wegens zeer onduidelijk plan. Gaten kloppen niet, plastic houdertjes om het glas tegen te houden barsten allemaal. Losser zetten is geen optie want dan valt het glas eruit. Weten niet of het glas het gaat houden we hebben het nu met speciale lijm vastgezet, de sluiting en scharnieren van de deurtjes kloppen ook niet. Waarschijnlijk 170 euro weggegooid. Echt zonde.

Great service

Great service, ordered on a monday and recieved it thuesday! Great people who helped really well. I would absolutely recomment this company to anyone.

Kwaliteit,snelle levering,

Kwaliteit,snelle levering, Super op de hoogte gehouden van de levering .

Ladenkastje besteld en volgens afspraak...

Ladenkastje besteld en volgens afspraak op datum en tijd geleverd. Kastje is prachtig en de handleiding hoe in elkaar te zetten was duidelijk. Als ik weer eens iets van meubels nodig heb, kijk ik eerst even rond op de website van Meubella.

Helaas niet zo blij met de aankoop...

Helaas niet zo blij met de aankoop dacht dat het zo als het op de afdeling zou zijn

Terrible experience with Meubella

I bought a desk from Meubella and I feel ****med. I find it unbelievable that it such a good rating on trustpilot. The overall quality is very poor. I received the desk with parts of it already damaged. On top of that, in the struggle to put it together it got scratches as well. And it is a nightmare to put together. The instructions are vague, unclear, and often times even in the wrong order. The pieces dont often fit together smoothly. Several screws were faulty and I had to buy replacements. The door does not fit properly, despite the numerous attempts to even it out. I would happily return it if I could ship it back. I had originally planned to buy more products from Meubella as they have seemingly beautiful furniture. However, seeing the extremely low quality and the overly complicated instructions, I will happily go back to ikea for cheaper, and higher quality products. Meubella, never again.

The first time In ordered a package I...

The first time In ordered a package I receive thuis within a couple of days. The second time I want to switch my package with for another package. I waight 4 weeks and still not receive IT. This is the last time I order something at Meubella...what a Pity!!!!!!!

Geweldige klantenservice.

Geweldige klantenservice. ik had een tv meubel besteld welke helaas iets is beschadigd door de vervoerder. Iets wat we pas zagen nadat de vervoerder al weg was. Na een mailtje naar Meubella kreeg ik de optie om het kapotte deel gratis toegestuurd te krijgen of een (ruime) korting. In dit geval hebben wij gekozen voor de korting. Ondanks de beschadiging dus wel een super goede ervaring. En niks dan complimenten voor Meubella.

Meubella B.V heeft een prachtig...

Meubella B.V heeft een prachtig assortiment met mooie prijzen. Vooral de kwaliteit is uitmuntend. Zeer tevreden en voor iedereen die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan aan te raden.

Zeer tevreden Vind het ook goed dat je de chauffeur kunt volgen via de website

Op zich een leuk bureau maar alle...

Op zich een leuk bureau maar alle planken zitten scheef doordat de gaten niet kloppen en dat is ook zo bij de lade helaas Wel snel geleverd

Zeldzaam goede aftersales.

Bijna 2 jaar geleden een bank gekocht. Hiervan liet de bekleding los. Fotos gemaild en wat denk je. Een hele nieuwe bank uit mogen zoeken. Een kleine bijbetaling gedaan omdat de nieuwe een stuk duurder is. Telefonisch is men ooit wat minder snel bereikbaar maar dat maken ze helemaal goed met de afhandeling via de mail. Nick bedankt daarvoor ! Daarnaast nog complimenten aan Olivia. Perfect hoe de levering en verdere communicatie is verlopen. We zij er blij mee en hij staat prachtig. Ik plaats eigenlijk nooit review maar deze is dik verdiend.

Onvriendelijke service

Onvriendelijke service. Niet luisteren naar de wensen van de klant. Leveringsdatum aangepast naar een moment dat moeilijk uitkomt. Best zeer teleurgesteld afgelegd.

Top. Echte aanrader.

Ik heb diverse kasten, dressoirs, tafels, muurplanken en eetkamerstoelen gekocht. Alles in een keer perfect geleverd en van duidelijk betere kwaliteit dan ik in deze prijsklasse verwacht had. Opvallend vind ik dat ook binnenkanten van kasten en lades mooi afgewerkt en in kleur van de meubels zijn. Gebruiksaanwijzingen zijn duidelijk maaarrrr.... je mag best een redelijk handige klusser zijn om de meubels in elkaar te zetten, want er is geen enkele schroef of onderdeel voorgemonteerd. Uitsluitend losse planken met voorgeboorde gaten en sleuven, aangevuld met zakken vol met bevestigingsmateriaal. Daarvan was wel weer fijn dat vooral bij de kleine prulletjes (die makkelijk vallen en nooit meer teruggevonden worden) bij elk pakket wel iets reserve zat. En als je de gebruiksaanwijzing volgt, dan krijg je het ook probleemloos prima in elkaar. Ik ben dik tevreden en vind meubella.nl een echte aanrader als je veel voor weinig geld wil.

Benidorm geleverd zonder bevestigingsmaterialen

Kast Benidorm besteld en netjes geleverd. Helaas ontbraken de bevestigingsmaterialen. Direct contact opgenomen en deze zouden direct verzonden worden. Bevestiging via e-mail ontvangen. Op de afgesproken dag thuis gebleven en niets ontvangen. Bij navraag bleek dat de materialen nog niet verzonden waren. Een fout is geen probleem mits er een juiste en snelle oplossing komt. Snel is de oplossing van Meubella zeker niet. Geen bereidheid om eea in rap tempo te verhelpen. Afwachten wanneer de bevestigingsmaterialen nu komen.

Very nice company and good...

Very nice company and good quality..fast delivery

Super bedrijf

Super bedrijf. Heel vriendelijk en ook erg behulp. Ze houden je op de hoogte en geef duidelijk tijd door hoe laat ze er zullen zijn. Echt een top bedrijf en super kwaliteit!

Super fast service

Super fast service

Nette service

Meubels besteld en geleverd gekregen. Helaas een aantal onderdelen beschadigd. We hebben lang moeten wachten op de vervangende onderdelen mede door de coronacrisis maar alles is netjes opgelost door Meubella. Vriendelijk mailcontact gehad. Ik ben wederom een tevreden klant.

Vorige week boxspring Clara gekocht

Vorige week boxspring Clara gekocht. Al vrijdag in huis. Heel mooi design bed, en ik heb er heerlijk op geslapen. Vandaag nachtkastjes tower gekregen. Samen met de boxspring een mooi geheel. Ik ben er erg blij mee.

Goed en eerlijk bedrijf

Duidelijke site, makkelijk te bestellen, snelle levering en goede communicatie. Alles eigenlijk perfect. Meubel in de staat zoals verwacht, helaas onduidelijke handleiding daardoor de verkeerde schroeven in de deuren van de tv meubel met als resultaat dat je bolling in het hoogglans ziet waar de scharnieren zitten, waardoor het meubel meteen verpest is, balen dus.

Oeps!

1.08. besteld en betaald, 1 dag voor levering, een bericht van hen: Bedankt voor je bestelling bij Meubella! Oeps! Vanuit het magazijn hebben we te horen gekregen dat je bestelling van Hoekbank Santana - Grijs - Stof - Links per abuis niet op voorraad blijkt te zijn. Niet serieus en Niet professioneel. Jammer

Op tijd alles afgeleverd goede service

Op tijd alles afgeleverd goede service